Visszatérve az S625-höz adott pengékre, olvasva a bejegyzéseket én is kitáraztam gyorsan egyet és mivel tegnap este nem volt amúgy sem időm,
ment a próba, kicsit hülyén is néztek a kollegák, de ezt az ugyebár amúgy is mindennapos jelenséget már megszoktam...
Elfelejtettem reagálni egy előző hozzászólásra, egyáltalán nem nehéz kitárazni a tárolódobozból, ha a dobozt megfordítjuk, viszonylag könnyen kicsusszan.
Nos, amit én próbáltam, abból asszem fel tudok állítani egy teót. Ez elméletileg egy SS kék a kb. 2009 előtti szériákból. Alapos, borotvál, de nem annyira fincsi, mint a 2010 utáni, illetve a mostani eresztésű L104-ek. Nincs annyira lekerekítve, ezért harapós és kapirgálós kicsit. A végeredmény rendben, a borotválkozási élmény viszont elég semleges. Amúgy sem szeretem a kék Lordot, az SC-t annál inkább, úgyhogy ahhoz képest furinak igen, de taposnivaló rossznak egyáltalán nem mondanám. Hogy mennyit bír nálam, majd megírom, de használtam már ilyet és kb 3-4 borotválkozás után törtem derékba.