Szerző Téma: Lord  (Megtekintve 308693 alkalommal)

Nem elérhető nevemsenki

• Törzstag
Re:Lord
« Válasz #555 Dátum: 2013. Szeptember 08. - 17:10:52 »
igazad van. a kek lord tenyleg mas, jobb, nem a legjobb penge, de lehet vele eleg jol elni. a 625 ben nem igazan  jol szerepel , valahogy tompa , eletlen , sot maflas. mar el akartam felejteni , de azert atraktam a lord 111 es-be. ez igen, nagyon eles volt es igazan jol borotvalt. ezutan csak eszrevettem, hogy a 111 egy igen jo sikerult borotva. nem nagy dolog. megis csak egy muangyag pils, szoval nem lehet nagyon rossz. hozza kell egy nem tul eles penge. eloszor kiprobaltam egy  kek astraval. csupa ver volt az arcom , de fura modon az volt a benyomasom, hogy ez volt egy nagyon alapos sima es foleg jo sikerult borotvalkozas. de azert soha tobbe.
azt a penget, amit a 625 hez adnak , sehol nem szerepel jol , nem a 625 ben se a 111 ben se a rotbart mondoban , a superspeedben se, se a wilk. classicban , ugyhogy valaszinuleg megis csak a kukaba vele.
szarvam sunjam - minden ures

Nem elérhető wasytsur

• Törzstag
« Válasz #556 Dátum: 2013. Szeptember 08. - 20:55:05 »
...megvan egy abszolut csucs kategorias DE...

Az S625-ről van szó (vagy az L111-ről)?
A szivarozásra szánt időt nem érdemes másra vesztegetni.

Nem elérhető wasytsur

• Törzstag
« Válasz #557 Dátum: 2013. Szeptember 08. - 21:27:44 »
...megvan egy abszolut csucs kategorias DE...

Az S625-ről van szó (vagy az L111-ről)?

Mindkettőről

Az S625 - ahogy a bejegyzések szólnak - olykor fillérekért lehet egyes madarasban kapni. De L111-et még nem nagyon láttam, biztos ritkább, mert a magyar forgalmazónál sem látom..

Nem elérhető nevemsenki

• Törzstag
« Válasz #558 Dátum: 2013. Szeptember 09. - 09:08:26 »
nekem a 625 a csucs, a 111rol kezdek sejteni ,hogy sok es nagyon alapos penge kiprobalas utan o is emelkedik a csucskategoriaba.
mellesleg , a 111est  lattam es vettem is juniusban egy jozsefkoruti illatszer boltban, kb 50m a kiraly u. utan , blaha fele a jobb oldalon. befele es a penztar utan jobbra. minden embert, aki a borotvak kozott kotorazik tolvajnak nezik es alandoan korulette forognak , de ezt el lehet fogadni.volt meg nagyon sok. most mit mondjam , a mr. borotva cimet nem fogja megnyerni. van kek , sarga es piros. a piros a kevesbe csunya. pils szegenyeknek.
ezt igy irtam volna tegnap este es ez igy meg most is igaz. de ma reggel a kek lord nem hagyott beken es beraktam a rimeibe. ezt a borotvat vettem csak azert, hogy letekerjem a nyelet rola es ratedjem a 625re , meg is tettem es a lord tokeletes lett.
a rimei fejet nem akartam hasznalni , mert tech utanzat. nem rossz a tech, de a merkur nalam jobban szerepel. de azert , ha mar itt van ,ki is kell probalni. az eredmeny nagyon jo volt. a kek lord lagyan ,finoman es nagyon alaposan szerepelt .nagyonnagyon elveszheto borotvalkozas volt, ilyen, amilyenek lennie kell.
gyakorlatilag ugyanugy , ahogy az l6-os a jobbik merkur , a rimei a jobbik tech. hat annyi.

Nem elérhető Trailm5

• Törzstag
« Válasz #559 Dátum: 2013. Szeptember 09. - 15:26:25 »
Figyelem! Figyelem!

A maglódi Auchan áruházban 300 forintért árulnak Lord smart S 625 készüléket. Ismétlem 300. Ismétlem Lord smart. Remélem mindegyik Auchanban kapható!

Akit érdekel, az ne a borotválkozós cuccoknál keresse (bár egy próbát ott is megér). Van egy Diszkont pont elnevezésű sor, és itt találhatóak a Lordok, együtt a szuperakciós zsemlemorzsával, liszttel és fogkefével...   Szóval a lényeg Diszkont pont.

A Dunakeszi Auchanban nem találtam sajnos .......
CSak a funkcionalitás , semmi más nem számít .

Nem elérhető wasytsur

• Törzstag
« Válasz #560 Dátum: 2013. Szeptember 09. - 17:27:46 »
A Sziget-Auchanban (Csepel) sincs....

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #561 Dátum: 2013. Szeptember 09. - 22:27:31 »
Auchanos S625 ügyben, a maradék 17 áruházat is fedezzétek fel, talán még van pár db, bár egyáltalán nem biztos, hogy a szana-szerte szórt ársáv legalján. Mindenesetre ezt a terméket nem szállítjuk többet.
wasytsur- L111 ott van az!   

Nem elérhető wasytsur

• Törzstag
« Válasz #562 Dátum: 2013. Szeptember 09. - 23:02:02 »
Auchanos S625 ügyben, a maradék 17 áruházat is fedezzétek fel, talán még van pár db, bár egyáltalán nem biztos, hogy a szana-szerte szórt ársáv legalján. Mindenesetre ezt a terméket nem szállítjuk többet.
wasytsur- L111 ott van az!

Én a lordborotva.hu-n néztem.

Nem elérhető nevemsenki

• Törzstag
« Válasz #563 Dátum: 2013. Szeptember 10. - 08:34:37 »
az obudai auchanban nagyon sok 625-es van, szinten a diszkont pontnal.

Nem elérhető trofimov

• Tag
« Válasz #564 Dátum: 2013. Szeptember 10. - 10:08:41 »
L111-et láttam több százforintosban...
egyébként szerintem egy nagyon klassz és alapos beretva, jó, hogy a penge nincs távol a peremtől, így pl. az orr alatt is szépen lehet vele borotválni...
ár érték arányban tuti + egy penge is jár hozzá.

Nem elérhető Sonasz

• Új tag
  • *
« Válasz #565 Dátum: 2013. Szeptember 10. - 12:27:53 »
Az L6 és Lord Smart feje között van valami különbség?

Nem elérhető nevemsenki

• Törzstag
« Válasz #566 Dátum: 2013. Szeptember 10. - 13:20:44 »
kedves Sonasz
nincs kulonbseg a 2 kozott,a nyelek kozott se nagyon van. a fej csucs , a nyelek nem. pontossabban , a nyelek funkcionalisan telyesen jok , de esztetikailag... inkabb ne. vegyel 2 db 625- est, az egyet mostra, a masodikot tartalekold rossz napokra. aztan keresd jo nyelet vagy nyeleket. lehet rimeit rendelni az amazonon. jo a minosege. a nyele jo vastagon kromozott sargarezbol van es ugy illik a smarthoz mint... ,de tulajdonkeppen meg jobban. jo borotvalkozast.

Nem elérhető Sonasz

• Új tag
  • *
« Válasz #567 Dátum: 2013. Szeptember 11. - 09:25:24 »
nevemsenki  Köszi! :hat:

Nem elérhető ezekiel

• Új tag
  • *
« Válasz #568 Dátum: 2013. Szeptember 13. - 11:12:25 »
Sziasztok
Van egy S 625-ös borotvám, amivel nagyon meg vagyok elégedve, ugyanakkor kacsingatok egy kicsit felfelé.
Nagy különbség van a 625 és az L5-L6 szériák között?

Laci

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #569 Dátum: 2013. Szeptember 13. - 11:16:41 »
A Lord Smart és az L6 feje ugyanaz, "Merkur-fej",
az L5-é "Gillette".
Én az elsőt preferálom.
Esetleg érdemes az L5-öt is kipróbálnod. Ha nem jön be, a nyeléből és a Smart fejéből csinálhatsz L6-ot. ;)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici