nekem a 625 a csucs, a 111rol kezdek sejteni ,hogy sok es nagyon alapos penge kiprobalas utan o is emelkedik a csucskategoriaba.
mellesleg , a 111est lattam es vettem is juniusban egy jozsefkoruti illatszer boltban, kb 50m a kiraly u. utan , blaha fele a jobb oldalon. befele es a penztar utan jobbra. minden embert, aki a borotvak kozott kotorazik tolvajnak nezik es alandoan korulette forognak , de ezt el lehet fogadni.volt meg nagyon sok. most mit mondjam , a mr. borotva cimet nem fogja megnyerni. van kek , sarga es piros. a piros a kevesbe csunya. pils szegenyeknek.
ezt igy irtam volna tegnap este es ez igy meg most is igaz. de ma reggel a kek lord nem hagyott beken es beraktam a rimeibe. ezt a borotvat vettem csak azert, hogy letekerjem a nyelet rola es ratedjem a 625re , meg is tettem es a lord tokeletes lett.
a rimei fejet nem akartam hasznalni , mert tech utanzat. nem rossz a tech, de a merkur nalam jobban szerepel. de azert , ha mar itt van ,ki is kell probalni. az eredmeny nagyon jo volt. a kek lord lagyan ,finoman es nagyon alaposan szerepelt .nagyonnagyon elveszheto borotvalkozas volt, ilyen, amilyenek lennie kell.
gyakorlatilag ugyanugy , ahogy az l6-os a jobbik merkur , a rimei a jobbik tech. hat annyi.