Szerző Téma: Lord  (Megtekintve 308739 alkalommal)

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
Re:Lord
« Válasz #765 Dátum: 2014. Április 14. - 15:16:51 »
Üdv!

Vettem egy lord l6-os készüléket. A gondom az lenne ha telesen becsavarom a nyelét nem borotvál. Hibás?
A középső elem nincs fordítva berakva? Akkor tényleg nem ér el az arcodig a penge. Bocs a buta kérdésért, de ez gyakori hiba kezdőknél.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #766 Dátum: 2014. Április 14. - 15:17:13 »
Üdv!

Vettem egy lord l6-os készüléket. A gondom az lenne ha telesen becsavarom a nyelét nem borotvál. Hibás?

Igen.

Én is találkoztam már ilyen L6 fejjel mikor meghúzod a gap gyakorlatilag 0 mm
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #767 Dátum: 2014. Április 14. - 15:18:15 »
Üdv!

Penge van benne?
(szerintem)

Nem elérhető öki

• Új tag
  • *
« Válasz #768 Dátum: 2014. Április 14. - 15:21:38 »
Csak úgy borotval ha lazitok rajta

Nem elérhető eireann

• Törzstag
« Válasz #769 Dátum: 2014. Április 14. - 17:42:17 »
Üdv!

Igen.

Én is találkoztam már ilyen L6 fejjel mikor meghúzod a gap gyakorlatilag 0 mm

Enyém ugyanilyen, a felső lemez aljára nyolcasozott befőttesgumival csináltam rá gapet. L6 adjustable.   ;)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #770 Dátum: 2014. Április 14. - 20:53:25 »
Pengével betöltve lefényképezed?

Csak úgy borotval ha lazitok rajta
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #771 Dátum: 2014. Április 14. - 22:13:30 »
öki- hibás vagy hamis készüléket sikerült kifogni! Ha itthon vetted: a megoldások (egyik most is említve) itt:

http://xn--borotvafrum-xeb.hu/index.php?topic=117.msg97896#msg97896

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #772 Dátum: 2014. Április 15. - 06:19:06 »
Ilyen készülékkel a az Extrametálban találkozhatsz. Én személyszerint a WestEnd aljában vettem ilyet.

Visszavittem az úriembernek, aki megmagyarázta, hogy ennek ilyennek kell lennie!

Ekkor ott az üzletben földhöz ba***tam.

Extrametallal én befejeztem!

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #773 Dátum: 2014. Április 15. - 08:00:04 »
Ilyen készülékkel máshol is találkozhatsz, különben nem született volna meg a belinkelt hozzászólás. Minden gyártónál akadnak hibás példányok, a Lord sem kivétel. Ezt most ne fogjuk rá egy bizonyos üzletre. Szerinted ők direkt hibásakat kérnek? Vagy elrontják az összeset? Nem is gondolhattad komolyan...
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #774 Dátum: 2014. Április 15. - 08:43:24 »
Szerintem nem ezért végzett mechanikai sértetlenségi próbát a készülékkel, hanem az eladó hozzáállása miatt. Ami különösen annak fényében vicces, hogy a forgalmazó szó nélkül cseréli!
God shave the queen

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #775 Dátum: 2014. Április 15. - 08:47:35 »
Ilyen készülékkel máshol is találkozhatsz, különben nem született volna meg a belinkelt hozzászólás. Minden gyártónál akadnak hibás példányok, a Lord sem kivétel. Ezt most ne fogjuk rá egy bizonyos üzletre. Szerinted ők direkt hibásakat kérnek? Vagy elrontják az összeset? Nem is gondolhattad komolyan...

Mad!

Félre értettél!

Én ott vettem, majd mikor visszavittem, a tag meg akart győzni, hogy ennek ilyennek kell lenni, s én személy szerint nem ismerem ezt a fajta borotválkozási technikát.

S ezen a szavak után  háborodtam, fel, s intettem búcsút az E.-nek.

Nem a bolthálózatot okolom, s nem is vélem, hogy a selejt nincs rosszabb arányban mint akár más forgalmazónál. De az eladói magatartás elég nékem, hogy búcsút intsek egy üzletláncnak, legfőképpen, ha olyan termékpalettája van, amit máshonnan is könnyűszerrel, esetenként (nem is ritkán) lényegesen olcsóbban be is szerezhetek.

Ennyi az egész.

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #776 Dátum: 2014. Április 15. - 10:47:12 »
Ezzel simán tudok azonosulni! Én ha bemegyek egy kis üzletbe és nem köszön az eladó, akkor már jövök is ki! Majd elköltöm máshol a pénzem :-)
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető öki

• Új tag
  • *
« Válasz #777 Dátum: 2014. Április 15. - 13:01:12 »
Köszönöm a válaszokat. Az extrametalban vettem a borotvát. Nem túl jó kezdés.... A számlát nem találom így marad.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #778 Dátum: 2014. Április 15. - 13:14:35 »
Szerintem Pengének fontos annyira az ügyfél elégedettség, hogy ha megkeresed, megoldjátok.
God shave the queen

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #779 Dátum: 2014. Április 15. - 17:47:29 »

SicTransit-  :sör:
öki- ne csüggedj! semmi gond tényleg! Írd meg nekem privátban a postacímed és küldünk egy problémamenteset ingyen és bérmentve.

pmol322, worm- egyetértünk félig - háromnegyedig- vala-meddig. A cég válogassa meg a munkatársait, és ha az adott eladó gyenge, attól válljon szépen meg vagy fokozza le toalettet takarítani. Ez az ő felelőssége, azonban míg ez kiderül, ennek is van átfutási ideje... Ettől függetlenül vannak olyan helyzetek, amikor nem csak maga a cég a felelős egy egy gyenge munkatársért. Mindenkinek vannak rossz napjai és ha specifikusan te is izzó fejjel mentél vissza a boltba, akkor adjon isten, fogadj isten alapon megy a boxmeccs... Természetesen azt én is utálom, amikor tök hülyének nézik a vásárlót... az ilyen okoskodó eladókkal keményebben pampogni kell mindaddig, míg nem rukkolnak elő valami elfogadható megoldással, de nem a földhöz vágni a cuccot, így az okoskodó eladó nyert és megerősíted, hogy legközelebb még inkább legyen tudálékos... ( Tehát alternatív képletes viselkedés ilyen szituban: nyakát egykézzel megfog, kezébe nyomod a hibás borotvát és utasítod, hogy borotválkozzon meg... ha nem teszi amit mondasz, vagy nem megy neki, egyre jobban szorít! Ha nő az illető eladó, értelemszerűen nem a nyakát fogod...de a feladat ugyanaz! )  :fetreng:           

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici