Szerző Téma: Lord  (Megtekintve 308751 alkalommal)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
Re:Lord
« Válasz #780 Dátum: 2014. Április 15. - 17:56:54 »
Belépéskor még nem, úgy 20 perc fölös okoskodás után lettem pipa.  :bocs:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #781 Dátum: 2014. Április 15. - 19:33:54 »
Pffff Atya-gatya... 20 perc??? :D Ebből már akár egy komolyabb novellát is lehetne írni...  :fetreng:
Bájdövéj. Miért nem írtál, hogy így jártál? Küldjünk Neked is egy cseredarabot? 

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #782 Dátum: 2014. Április 15. - 20:23:22 »
Meg nekem is!

Ja... nekem már küldtél. :whoops:

:hat:

:D
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #783 Dátum: 2014. Április 15. - 20:25:44 »
Nekem is mindig problémás az L5-L6. Elajándékozom őket, utána meg...nincs.
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #784 Dátum: 2014. Április 15. - 21:04:25 »
Penge:

Köszi a kedvességedet!

Nem szívesen használnálak ki.

Meg ezt követően szeteztem más forrásból egy l5-öst.

Munkahelyi sos gyomírtónak. Jobban is tetszik a fizimiskája!
De ha egyszer lenne rá időm, megírnám a Noszty fiú esetét az L6 ossal.

:hat:

Nem elérhető Favágó45

• Tag
« Válasz #785 Dátum: 2014. Április 16. - 07:37:48 »
En speciel nagyon szeretem az L6-ot, gyakorlatilag a keedvenc borotvam az Adjustable es a BB mellett, ami azert eros mezony, legalabbis szerintem.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #786 Dátum: 2014. Április 16. - 07:43:08 »
En speciel nagyon szeretem az L6-ot, gyakorlatilag a keedvenc borotvam az Adjustable es a BB mellett, ami azert eros mezony, legalabbis szerintem.

Mert ha nem tévedek ej89-es fej

Ami köztudottan egy kellemes, megbocsájtó fej.

Nem elérhető bagoly

• Törzstag
« Válasz #787 Dátum: 2014. Április 16. - 19:20:30 »
Én is kaptam már csere L6-ot, meg csere-csere L6-ot is Pengétől  :2thumbup:
Amúgy én is EM üzletben vettem, csak vidéken. Az eladó tájékozottságát jól jellemzi, hogy a Lordokat úti borotvának ajánlotta (nem gáz, ha elhagyod, és nem mindennapos használatra van), és teljes magabiztossággal jelentette ki, hogy az L5 teljesen műanyag, csak ilyen fémszínű bevonat van rajta  :fejtor:  Nekem is a kedvencem, a Gillette OT oc-vel remekül kiegészítik egymást. Amikor elkezdtem DE-vel borotválkozni, azt hittem, lesz egy kisebb gyűjteményem készülékekből, de az L6 után leálltam egyszerűen nincs igényem már másra.  Ööö, egyelőre  :naughty:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #788 Dátum: 2014. Április 16. - 20:05:47 »
Majd lesz, ezzel nem a Lordok érdemét csonkítom.

Nekem is van s szeretem.

Nem elérhető shaman

• Törzstag
  • Talowship
« Válasz #789 Dátum: 2014. Május 06. - 00:07:04 »
A muanyag nyelu L6-ot hasznalom egy ideje, teljesen meg vagyok vele elegedve. :thumbup:
De minap szembefutott velem egy alunyeles verzio kicsit vastagabb a nyele mint a muanyagos tarsae, ezert gondolom egy probat meger.
Sajnos ez is azon peldanyok egyike ami oly mertekig safety razor, hogy borotvalasra alkalmatlan a penge ele semilyen korulenyek kozt nem eri el a borostat.  :censored:
Egy penge kikuazasa a szappanhab tobszori arcraszaritasa es nemi alatreszcserelgetes utan a felsoreszt talaltam doglottnek.  :borosta:
A furdobeli kiserletezesbol gepkozelbe kerulve metalatam, hogy mar masnak is volt hasonnlo elmenyei. A befottesgumi-shimezest majd holnap kiprobalom  :)

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #790 Dátum: 2014. Május 06. - 17:00:48 »
shaman- ha nem jönne be a befőttesgumizás, nyugodtan írj nekem egy PÜ-t és a cég orvosolja a problémát és küld neked egy új készüléket...

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #791 Dátum: 2014. Május 06. - 17:05:07 »
shaman- ha nem jönne be a befőttesgumizás, nyugodtan írj nekem egy PÜ-t és a cég orvosolja a problémát és küld neked egy új készüléket...

Penge!

Tisztelem a hozzáállásod!

S ezt komolyan, barati felhanggal mondom!  :hat:

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #792 Dátum: 2014. Május 06. - 17:29:27 »
 :thanks: :cimbi: :sör:

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #793 Dátum: 2014. Május 07. - 16:32:46 »
A muanyag nyelu L6-ot hasznalom egy ideje, teljesen meg vagyok vele elegedve. :thumbup:
De minap szembefutott velem egy alunyeles verzio kicsit vastagabb a nyele mint a muanyagos tarsae, ezert gondolom egy probat meger.
Sajnos ez is azon peldanyok egyike ami oly mertekig safety razor, hogy borotvalasra alkalmatlan a penge ele semilyen korulenyek kozt nem eri el a borostat.  :censored:
Egy penge kikuazasa a szappanhab tobszori arcraszaritasa es nemi alatreszcserelgetes utan a felsoreszt talaltam doglottnek.  :borosta:
A furdobeli kiserletezesbol gepkozelbe kerulve metalatam, hogy mar masnak is volt hasonnlo elmenyei. A befottesgumi-shimezest majd holnap kiprobalom  :)
Nem tetted bele megfordítva a fej alsó felét? A páromnak múltkor azért nem borotvált.

Nem elérhető shaman

• Törzstag
  • Talowship
« Válasz #794 Dátum: 2014. Május 13. - 21:03:22 »
Nem tetted bele megfordítva a fej alsó felét? A páromnak múltkor azért nem borotvált.
Nem sajnos. Viszont a nyele atugrott a muanyag nyel helyere igy lett egy tokjo fogasu keszulekem.  :2thumbup:
Kar hogy csak alominiom, almoskonyvek szerint az abba vagott menet hosszu tavon nem maradando alkotas.  :).

Penge:
Koszonom a lehetoseget, de nem elnek vele. A nyele amugyis hozzanott mar a masik keszulekhez, meg a kezemhez is.  ;)
A gumizas nem valt be viszont meg nem kreativkodtam ki magam teljesen.  Majd valami nyitottab fejet faragok belole (vagy fogpiszkalot :) )

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici