Szerző Téma: Lord  (Megtekintve 308760 alkalommal)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
Re:Lord
« Válasz #795 Dátum: 2014. Május 13. - 21:06:36 »
A muanyag nyelu L6-ot hasznalom egy ideje, teljesen meg vagyok vele elegedve. :thumbup:
De minap szembefutott velem egy alunyeles verzio kicsit vastagabb a nyele mint a muanyagos tarsae, ezert gondolom egy probat meger.
Sajnos ez is azon peldanyok egyike ami oly mertekig safety razor, hogy borotvalasra alkalmatlan a penge ele semilyen korulenyek kozt nem eri el a borostat.  :censored:
Egy penge kikuazasa a szappanhab tobszori arcraszaritasa es nemi alatreszcserelgetes utan a felsoreszt talaltam doglottnek.  :borosta:
A furdobeli kiserletezesbol gepkozelbe kerulve metalatam, hogy mar masnak is volt hasonnlo elmenyei. A befottesgumi-shimezest majd holnap kiprobalom  :)
Nem tetted bele megfordítva a fej alsó felét? A páromnak múltkor azért nem borotvált.
Nem sajnos. Viszont a nyele atugrott a muanyag nyel helyere igy lett egy tokjo fogasu keszulekem.  :2thumbup:
Kar hogy csak alominiom, almoskonyvek szerint az abba vagott menet hosszu tavon nem maradando alkotas.  :).

Penge:
Koszonom a lehetoseget, de nem elnek vele. A nyele amugyis hozzanott mar a masik keszulekhez, meg a kezemhez is.  ;)
A gumizas nem valt be viszont meg nem kreativkodtam ki magam teljesen.  Majd valami nyitottab fejet faragok belole (vagy fogpiszkalot :) )

Hát azért ne essél ennyire kétségbe, itt azért vannak solunák s egyéb alu beretvák, amik évtizedek óta működnek, nem kell csontra-húzni a tőcsavart, mind addig, amíg víz nem fakad belőle.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #796 Dátum: 2014. Május 21. - 16:43:07 »
Ha már van egy Lord L6-om, érdemes-e kipróbálni az L5-öt? Mennyire és miben különbözik?

A tervem az hogy hamarosan rendelek a Lord webshopból, mégpedig mindegyik pengéből 10-10 darabot, mert végig akarom próbálgatni különféle borotvákban (egyfajta Lord maraton :D). Akkor már hozzácsapnék egy L5-öt, ha érdemes.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #797 Dátum: 2014. Május 21. - 16:45:55 »
Nálam nem működött az L5, de nem nagy összeg, egy próbát megér.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #798 Dátum: 2014. Május 21. - 16:55:04 »
Nálam nem működött az L5, de nem nagy összeg, egy próbát megér.

Nekem meg kedvenc

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #799 Dátum: 2014. Május 21. - 17:04:30 »
Olyannyira, hogy beretválkozni az r41 a mindennapos, de ha valahova el kell rohannom, akkor az l5 biztos s kíméletes partnerem. A gyors s hamar munkában nem kell tartanom a serulestol

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #800 Dátum: 2014. Május 21. - 17:30:43 »
Más fejtípus (L6 Merkur, L5 Tech). Érdemes kipróbálni, nekem is bejött...
... a nyúlon túl?

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #801 Dátum: 2014. Június 22. - 16:39:54 »
Megjött a Lord webshopos rendelésem, benne egy L5 és egy L111 (meg sokféle penge, amiket még mind ki kell próbálni). Webshop elég gyorsan szállít, utalás után másnap postáztak. Az L111-ből a kért színt kaptam, amit megjegyzésbe írtam, szóval figyelnek, teljesen pozitív tapasztalat.

Az L5 nagyon aranyos kis borotva, pihekönnyű, irritációmentes, de nekem nem elég alapos. Mindenesetre soha rosszabb kezdőborotvát valakinek, bár talán az L6 jobb.

Viszont az L111, amit 350 forintért vesztegetnek, lenyűgözően jól teljesít. Kétrészes, merevebb műanyag, fém tetővel (spiáter vagy hasonló ez is, látszó része sima, de belül igen durva a felület, ugyanakkor ennek funkcionális jelentősége nincs). Viszont (számomra) tökéletes az alaposság, eddig zöld Astra ment benne két napig, de már látszik hogy nagyon barátok leszünk. Műanyag része nem tapad az archoz, hanem jól siklik a habon. Nekem magasan veri a Wilkinson fekete műanyag borotváját (bár tudom ez szubjektív); kár hogy életemben nem láttam boltban, hanem online kell rendelni.

A zöld Astra csak az összehasonlítás kedvéért volt, mert az a kedvenc pengém, de most jön a játék a Captain és Lord Platinum pengékkel, elsőre kíváncsi vagyok, másodikról meg egyértelműen jót hallottam.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #802 Dátum: 2014. Június 23. - 05:39:08 »
Nekem nagy kedvenc az l111.  Szinte feather lesz az astra benne.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #803 Dátum: 2014. Augusztus 15. - 11:24:24 »
Sziasztok
Vásárolnék Lord L111-es készüléket azonban nem tudom hogy hol lehetne.
Itt néztem http://shop.lordeurope.com/lordshop  azonban a postaköltség 1300 forint szóval ez az egész egy nagy átverés. 

Ha esetleg tudtok helyet akkor légyszíves linkeljetek.  Budapesti vagyok.  Vagy ha van olyan aki megválna tőle, az szóljon legyen szíves. 
 :hat:

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #804 Dátum: 2014. Augusztus 15. - 12:32:58 »
a postaköltség 1300 forint szóval ez az egész egy nagy átverés
ja, nyilván a posta ingyen hozza. én hülye meg postaköltséget is szoktam fizetni ha kisértékű cuccokat rendelek, jól át vagyok verve mindig.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #805 Dátum: 2014. Augusztus 15. - 12:42:40 »
Engem is hogy lehúztak múltkor, 20$ volt a posta USA-ból  :fetreng:
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Qttyyy

• Törzstag
« Válasz #806 Dátum: 2014. Augusztus 15. - 18:02:22 »
...  Vagy ha van olyan aki megválna tőle, az szóljon legyen szíves.

Most szólok, nekem van feleslegben egy zöld nyelű ingyér. Ha kell, üzenj.  :sör:
"Nem is normális az, ha valaki egy kicsit nem bolond!" VP

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #807 Dátum: 2014. Augusztus 15. - 18:08:10 »
powerball- a posta 1000 Ft ill. ha utánvét az igény az +350 Ft. Ezek nem hasból kreált összegek, de legyen tiszta lehúzás tényleg, elárulom a postaköltség 97%-át, a legkülönbözőbb és mindenféle adózás után, így is zsebre vágjuk és jól meggazdagodunk belőle...  :wiggle: ;D ( Az utánvét pedig a világ legnagyobb biznisze egyébként is, ezért valójában jóval többet számol fel a posta, mint a shop! nem beszélve arról, hogy vannak akik nem veszik át csomagjaikat...)  :peace: 

A másik oldalról. Volt személyes átvétel lehetőség is, mindaddig, míg rendes megbízható, jóravaló emberek valóbban úriember módjára intézték ügyeiket személyesen. Szerencsére ez a társulat a jellemző főleg itt a borotvafórumon. Azonban megjelent egy olyan réteg is, aki úgy vesz át cuccot személyesen, hogy csak gondolatban... ráadásul ennek a gondolati átvételnek a különböző válfajait is megismerhettük... A másfél napos későktől, a végtelen naposig, a részleges amnéziában szenvedőktől, a teljes amnéziában szenvedőkig, valamint az azt is letagadóig, hogy ő egyáltalán él és létezik/létezett, valamint a csak virtuálisan fizetőképesig...   :nemtom: :uncsi: :'(

No mindezek függvényében, ha nem így fejtetted volna ki a véleményed, mint régi borotvafórumosnak simán felajánlottam volna, hogy még véletlenül se szenvedj evvel a kérdéssel és írj egy privit és megpróbálunk segíteni és összefutni valahol és a markodba nyomunk egy L111-et vagy ha nem velem akkor ott van még SicTransit éltárs is aki szintén elég segítőkész fórumos, ha már ilyen megtisztelő igény merült fel benned... de úgy látom szabadságra mentünk mindannyian, így összességében nem fogom törni magunkat...

Eurós, 100-as boltokban nézz körül, elméletileg ott is simán beszerezhető.

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #808 Dátum: 2014. Augusztus 15. - 18:27:43 »
...  Vagy ha van olyan aki megválna tőle, az szóljon legyen szíves.

Most szólok, nekem van feleslegben egy zöld nyelű ingyér. Ha kell, üzenj.  :sör:

Írok PÜ_t  :sör:

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #809 Dátum: 2014. Augusztus 15. - 18:58:40 »
A másik oldalról. Volt személyes átvétel lehetőség is, mindaddig, míg rendes megbízható, jóravaló emberek valóbban úriember módjára intézték ügyeiket személyesen. Szerencsére ez a társulat a jellemző főleg itt a borotvafórumon. Azonban megjelent egy olyan réteg is, aki úgy vesz át cuccot személyesen, hogy csak gondolatban...
SZVSZ tök korrekt a webshopotok, rendeltem, gyorsan itt volt, ráadásul az L111ből a kért színt kaptam, szóval teljesen pozitív, az 1000pénzes szállítás pedig SZVSZ korrekt, ha vki rendel akár csak 1 L6ot tőletek akkor még mindig kb ott jön ki postaköltséggel mint megvenni boltban. Szóval jó a webshop, csak akartam valami pozitívat írni, csináljátok tovább :D

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici