Morphin neked mi a véleményed a boltról? Használt cuccok közt érdemes ott turkálni? (Effektíve nincs túlárazva?)
A köszörűsre gondolsz? Amikor láttam a 8/8-ost 33ezerért...nagyot néztem...amúgy tudni kell ezekről a darabokról,hogy a nagyja Németországból jött NOS példány...én jóban vagyok velük,de azért szemtelenül nem alkudoznék sosem főleg úgy, hogy tudom a Kálmán inkább már csak a hagyomány miatt csinálja.Igen picit drágák,de kitudja...GOTTA meg nem tudom milyeneket fogtam kézbe...hibátlanok,ők értenek hozzá nem kókány munkát végeznek sem az élezésben,sem a restaurálásban (ilyet is vállalnak) szval...
Múltkor lehetett volna olyat,hogy a Zwilling szakács késem beszámolja és egy nagyobb Güde-t veszek helyette...de nem volt rá keret,és azóta megszerettem a Zwillingemet.Rendesek nah...a héten lehet benézek hozzájuk,és akkor megtudom mondani,hogy hogy müxik ez a 20%. Amúgy az ügyfélkártyán a nevem van, a másik oldalon pedig 10 db rubrika,felette hogy milyen időpont...és rányomva hogy 20% kedvezmény.Ha majd arra kerülne a sor akkor vagy elmegyünk közösen(ezt azért inkább ne,feltűnő lenne nekik...) vagy megmondod mi kell, és akár még extra kedvezményt is ki tudok csikarni...
Onnan a "barátság" (inkább ismeretség),hogy én ott dolgoztam mellettük nem messze egy üvegesnél,ők pedig nagyon jóban vannak...így megismertem őket, majd hordtam szakácskéseket éleztetni,azóta meg ugye kaptam ezt a kártyát is...na mind1 majd jelentkezem,ha van konkrét válasz.
Üdv.