Borotvából egyenlőre ennyi, de mivel a piactéren szóba került, gondoltam felteszem az "EDC" pamacsomat.
Elöljáróban annyi, hogy elvi rigolyáim megakadályoznak abban, hogy borz pamacsot birtokoljak. Nem is igazán vagyok rákattanva a pamacsokra, de hát ugye egy megfelelő mindenképpen kell. A Vie Long lószőreivel szemeztem, de inkább valami egyedit szerettem volna "házi" nyéllel, megfelelő kötegből. Így találtam rá erre a
szintetikus pamacsra. Mivel egy műanyag pamacshoz nem illik a fa, a műanyag nyél meg olyan snassz, így úgy döntöttem, hogy egy könnyű de mégis szívós és elegáns fémből lesz a nyele.
Elévülhetetlen érdeme, hogy kétszer megrázom és száraz. Eme tulajdonsága utazó pamacsként különösen értékelendő, így adott esetben ő az útitársam is, és nem az
Omega 50068Ő lenne az itt alant:
A teljesség kedvéért azért egy csoportkép a többivel:
Balról jobbra :
- Török lószőr: gondolom még mindig büdös vizesen, de már jó régen volt olyan.
- Mülleres alappamacs: ez volt az első.
- Omega 10098: már nem az enyém, de egy utolsó kép erejéig még beállt a sorba. Jó pamacs, csak nem volt ekkora tartóm, és mindig madzagon kellett szárítanom a karnison.
- A szóban forgó eszköz, ma már csak ezt használom.
- Omega 50068: megtetszett, mert olyan kis bűbájos. Teljesen jó, de mint írtam, már útiként sincs használatban.
- Noname kócos mini: valamelyik szupermarketben vettem, talán 500 Ft-ért. Kíváncsiságból kipróbáltam. Működik.