Szerző Téma: Régi borotvák  (Megtekintve 346180 alkalommal)

Nem elérhető DeXTeR323i

• Új tag
  • *
Re:Régi borotvák
« Válasz #210 Dátum: 2011. Január 31. - 23:09:06 »
Sziasztok!

A felújítási / nem felújítási javaslatokat köszönöm, de még pénteken Fehérvár felé jártamban beugrottam Flaschner úrhoz, és az alant látható borotvát vettem mindennapos használatra. Balga módon elfelejtettem megkérdezni mit kell tudni róla, de ha a jövőben arra járok, megpróbálom bepótolni, hátha emlékezni fog rá. Ebbe a nyele miatt szerettem bele.  :)

A régi pipásat meg felújíttatom, csak hogy legyen egy szép állapotú régim. Nézegetni, esetleg kipróbálni.  :borotva:

Nem elérhető Gorila

• Törzstag
    • Borotváim (egy részük)
« Válasz #211 Dátum: 2011. Január 31. - 23:26:52 »
Ejha, ez szép kés!

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #212 Dátum: 2011. Február 01. - 06:41:17 »
Nagyon szép, de én tuti még kértem volna a közbetétet egy szegeccsel, ha már megvan a helye.
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #213 Dátum: 2011. Február 01. - 09:44:12 »

Nem látod át a lényeget Józsi !  elárulom halkan..... súlycsökkentés     ;)

Salmo
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #214 Dátum: 2011. Február 01. - 10:53:20 »
Nem látod át a lényeget Józsi !  elárulom halkan..... súlycsökkentés     ;)
Salmo
Oké főnök már értem! Vagy mégsem?! ;D

Különben is a súlycsökkentés legegyszerűbb módjára már megadtad nekem a választ:
ha a 3/8-ost kicsit megköszörültetem kíváló 1/8-os kés lesz a végén.  :crazy:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #215 Dátum: 2011. Február 01. - 14:36:39 »
Íme egy mai példa egy kis(?) szerencsére odaátról. USA-beli barátunk 20 dollárért vette épp a WB-jét:

Kicsit glancolt rajta meg élezte egy negyedórás munkával és már borotválkozott is vele:

http://www.straightrazorplace.com/forums/shave-day/64796-sun-january-30th-sat-february-05th-11.html#post730227

...és ha akarná csaknem 10-szeres áron eladhatná a kisöreget.  ;)
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető sonkatekercs

• Tag
« Válasz #216 Dátum: 2011. Február 01. - 19:45:14 »
Dexter!

Van egy Dovo késem, amin pont így néz ki a sorminta, az elejének ugyanaz az íve, a farokrész viszont jóval vastagabb. Ez akár jelenthet is valamit, de inkább kérdezzk tapasztaltabb betegtársainkat. ???

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #217 Dátum: 2011. Február 01. - 21:55:19 »
nagyon szép ez a WB és óriási szerencséje volt a srácnak én közel tizszeresét adtam egy ilyenért. Sok volt érte?  :borosta:

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #218 Dátum: 2011. Február 01. - 22:04:40 »
Tulajdonképpen árában vetted. Az ilyen jellegű és  állapotú WB-ek 150-230 USD körül mennek általában. Persze aztán lehet kifogni olcsóbbat is. ...azt meg az istennek sem akarják USA-n kívülre szállítani.  ;)
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #219 Dátum: 2011. Február 01. - 22:16:29 »
Fonti tulajdonképpen ezért is te vagy a hibás  :evil:

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #220 Dátum: 2011. Február 01. - 22:55:05 »
Akkor meg ne szomorkodjál, hanem örülj neki és használjad!  :borotva:
 :sör:

Nem elérhető Lac

• Új tag
  • *
« Válasz #221 Dátum: 2011. Február 09. - 18:08:45 »

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #222 Dátum: 2011. Február 09. - 18:17:03 »
Ez egy nagyon szép állapotban lévő kis borotva, becsüld meg! :) Értéket már csak azért is képvisel mert a nagyapádé volt, de egyébként is értékes darab. Nem nagyon látok rajta se rozsdát, se hibát, nagyon vigyázhatott rá. Nem egy híres készítő, biztos valami kis műhelyben készült. Az viszont biztos, hogy nagyon jó élt lehet majd rá tenni ha használni is szeretnéd.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #223 Dátum: 2011. Február 09. - 18:22:48 »
Szép borotva tökéletes állapotban, el ne add, akkor sem, ha úgy érzed, sose használnád. Mert egyszer még megérhetsz erre, és akkor nagyon utálnád magad. ;)

Nem elérhető Talador

• Törzstag
« Válasz #224 Dátum: 2011. Február 09. - 18:49:39 »
Tedd csak el, azt tuti! Nekünk is volt itthon, csak édesanyám fogta és kidobta kb egy fél éve, mondván: Úgysem kell ez senkinek!
"Húzd ki a Szent Biztosítószeget, majd azután számlálj el háromig. Se többet, se kevesebbet. Három legyen, amedig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pediglen kettőig - hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. Az ötöst szádra ne vedd. Midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen..."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici