Nos mivel nem nyúztátok magatokat túlságosan, hogy lebeszéljetek, ezért meg is próbálkoztam a késes borotválkozással
Előzetes elképzelésem szerint úgy nézett volna ki a dolog, hogy mihelyst hozzáérek a kés élével az arcomhoz azonnal megjelenik egy piros kis csík, ami a fehér habot pirossá változtatja
Ehhez képest sikerült karcolások nélkül megúszni a dolgot (pedig volt pár helyzet, amikor azt hittem hívni kell a 911-et), igaz csak a két pofámat mertem elsőre a vásárra vinni. Nagyon kemények éreztem magamat az egész procedúra alatt, az sem zavart, hogy az eleén nem sikerült megtalálni azt a beállást aminél látom magamat és a borotvát is a tükörben, valahogy mindig sikerült eltakarni magam
Ahogy azt többször is olvastam, nem nyomtam a borotvát, hanem hagytam, hogy a súlya dolgozzon, azonban így eléggé ugrált, volt h picit meg is akadt a szőrben. Én voltam túl bizonytalan a húzásokkal (technikám elképzelhető hogy még nem tökéletes
) vagy a kés nem megfelelően éles? (HHT félig meddig sikeres volt, mindenki szőke a családban, és állítólag ez a leggyengébb hajtípus, 5-6odjára sikerült elvágni a pengével).
Bal kézzel is próbálkoztam a bal orcámon, hát ezzel nem volt annyira elsöprő az élmény mint az ügyesebb kézzel, ezért utána próbálkoztam jobb kézzel is, természetesen újrahabozás után, ezzel már picit jobb volt az eredmény.
DE-vel fejeztem be a dolgokat (örömmel töltött el, hogy DE-vel is átmentem egyszer WTG az arcomon, és alig volt hallható sercegés, tehát elsőre sztem egész jól dolgoztam
, nem akartam ennél tovább menni, míg nem szerzek be legalább egy bőrt
Hivatalosan is elindultam lefelé a lejtőn