saxon: Javaslatom nincs, de tapasztalatot szívesen átadok.
Frank Shaving Finestem nincs, de Silvertip igen - az volt az első borz pamacsom. A felirat lejött a nyeléről, egyáltalán nem volt gerinces, így a sok fórumolvasás után elhatároztam, hogy kipróbálok valami "komolyabbat". Alaposan vissza kellett fogni magam, hogy ne költsek el egy vagyont, de végül beszereztem három pamacsot, "amik nélkül nem élet az élet". Mindhárom Semogue: egy 2011LE Badger 1, egy 2011 Bristle 1 és egy Owners Club Boar. A borz olyan gerinces, hogy valószínűleg szálcsiszolásr is alkalmas lenne. A limitált vadkan olyan krémet csinál, mint a tejszínhab-nyomó, a SOC meg egyszerre gerinces, és puha. Mindhármat imádom.
De a Frank Silvertipet nem adom semmiért. Hiába nem olyan jó a design, hiába nincs magas presztízsértéke - stickkel borotválkozáshoz egyértelmű kedvencem. Mintha csak egy kis felhővel pamacsolnék. Kellemes, habkönnyű, lágy - mintha finom női ujjak készítenék elő az arcbőrömet. Így utólag be kell valljam magamnak, hogy nyilván muszáj volt mindent kipróbálni, imádom is a Semogue-okat, de ha nem vagyok olyan kíváncsi, valószínűleg ez az egy Frank Shaving is elég lett volna.