Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 805294 alkalommal)

Nem elérhető zsozsesz

• Új tag
  • *
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #2505 Dátum: 2013. December 06. - 18:43:11 »
Vajon ezt a szőrvég hasadást,vagy töredezést amit egyébként én is láttam már sörte pamacsokon hogyan lehetne manuálisan felgyorsítani?Száraz vagy vizes állapotban megy végbe ez a folyamat hamarabb.Arra gondolok,hogy sokáig hozzádörzsölni valamihez,vagy lehet,hogy hülyeség és ehez mindenképpen hónapok vagy évek kellenek?Azért kérdezem mert a nemrég vett vulfix 404 vegyes pamacsomban vannak 0.30-as damil vastagságú sörte szálak is és azok picit szúrnak ami az elején fel sem tünt mert hosszabb volt a borostám de elég boszantó mert amúgy egy puha de mégis igen gerinces tömött kis pamacs ez!

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #2506 Dátum: 2013. December 06. - 23:22:02 »
Vajon ezt a szőrvég hasadást,vagy töredezést amit egyébként én is láttam már sörte pamacsokon hogyan lehetne manuálisan felgyorsítani?Száraz vagy vizes állapotban megy végbe ez a folyamat hamarabb.Arra gondolok,hogy sokáig hozzádörzsölni valamihez,vagy lehet,hogy hülyeség és ehez mindenképpen hónapok vagy évek kellenek?Azért kérdezem mert a nemrég vett vulfix 404 vegyes pamacsomban vannak 0.30-as damil vastagságú sörte szálak is és azok picit szúrnak ami az elején fel sem tünt mert hosszabb volt a borostám de elég boszantó mert amúgy egy puha de mégis igen gerinces tömött kis pamacs ez!

A lenyeg az volna ,hogy ne hasznald ketszer egymas utan rovid idon belul. Ertve ezalatt egymast koveto napokon. Hagyd kiszaradni teljesen. Lattam mar olyat, hogy valaki megdolgozta bordarabon, hajszarito, stb. Szerintem 2 naponta , kemenyebb szappan jot tesz neki, lenyeg ,hogy szaradjon ki. Mivel ez magaba szivja a vizet lassabban szarad. Szerintem a forro viz sem art neki marmint annyira forro amit a csapbol kiengedsz es legalabb egy par perc aztatas.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2507 Dátum: 2013. December 07. - 10:20:09 »
Én biztosan nem siettetném. És biztosan nem is vennék Vulfix pamacsot, amióta nekem is volt egy... :fejtor:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #2508 Dátum: 2013. December 07. - 10:49:32 »
Én biztosan nem siettetném. És biztosan nem is vennék Vulfix pamacsot, amióta nekem is volt egy... :fejtor:

Nekem is volt Vulfoxom, szerettem. Az Omega-t sokkal jobban szeretem.  :D
Sheffield-England

Nem elérhető zsozsesz

• Új tag
  • *
« Válasz #2509 Dátum: 2013. December 08. - 09:22:14 »
Köszi!majd meglátom ha nem javul kicserélem a köteget egy tgn-es kötegre mert a nyél tetszik!Egyébként csak néhány szál lehet ilyen vastagabb,szúrós mert finoman végigsimítom az ujjam a pamacsköteg tetején és eltudom különíteni ezeket a szálakat mert beleakad az ujjam.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2510 Dátum: 2013. December 08. - 10:50:43 »
Hoz annyi változást, másságot egy eltérő technológiájú pamacs mint egy másik?
Illetve miben más mondjuk egy Mühle silvertip fibre mint egy borz Silvertip?
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2511 Dátum: 2013. December 08. - 10:53:25 »
Gyorsabban szárad a műanyag. Kevesebb állatot bántanak miatta. Ha ez szempont.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2512 Dátum: 2013. December 08. - 13:52:27 »
Utóbbi időben szinte csak szappant hasznalok és szinti pamacsot. Nincsenek vele gondom. Habgép effektus. Szóval kinek a pap, kinek a papné nekem speciel a szinti pamacs 
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2513 Dátum: 2013. December 08. - 14:02:21 »
Azt hiszem, a török lószőr pamacsban volt hasonló jelenség: néhány szál simán elment volna spagettinek, azokat kivágtam.

Köszi!majd meglátom ha nem javul kicserélem a köteget egy tgn-es kötegre mert a nyél tetszik!Egyébként csak néhány szál lehet ilyen vastagabb,szúrós mert finoman végigsimítom az ujjam a pamacsköteg tetején és eltudom különíteni ezeket a szálakat mert beleakad az ujjam.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #2515 Dátum: 2013. December 08. - 16:33:52 »
Van ez a 10066-os Omegam , minden masodik nap bevetem majd. Kulonben mar az elso hasznalat utan is toredeznek vegek szemmel lathatoan, es elsore is ki lehetett birni. Innentol meg eroteljes kenyelmi fejlodest prognosztizalok. A celnak megfelel , de ha akarnek a langos fokhagymakenojevel is meg tudnek borotvalkozni. Kemeny szappant es forro aztatasokat fog kapni.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2516 Dátum: 2013. December 08. - 18:11:29 »
Feri!

Nyilván nem vagyok elég kifinomult a témához. De! Eddig probáltam HJM Blacket, Mühle Silver V1-et, FS 3BAND es 2 BAND (allítólag mindkettő GEN4 köteg, ami a Mühle V2-nek felelne meg, állítólag), valamint Body Shop szinti pamacsot. Az első néggyel igazan nagy gondom nem volt, illetve nem volt más gondom, mint állati társaik különböző variánsaival.. A BS sem olyan rossz, bar annyiért azért lehet venni jobb sörtét már Omega vonalon.

Csak, hogy a mérleg másik serpenyőjében is legyen itt valami.  :sör:

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2518 Dátum: 2013. December 08. - 21:20:17 »
Lesz. Újabb és újabb műanyagból készült pamacsok lesznek és előbb utóbb jobbak lesznek, mint azt állati eredetű társaik.

(Egyébként olyan dolgokat adsz a számba, amiket nem mondtam soha.)

Nem elérhető herberts

• Törzstag

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici