Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 805203 alkalommal)

Nem elérhető mikus

• Új tag
  • *
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #2475 Dátum: 2013. November 27. - 13:27:30 »
Próbálok ténylegesen a kérdésre válaszolni... ;D

Az akril nyelű hjm pamacs 21 mm-es fine badger köteggel rendelkezik. Hivatalosan (Mühle - shop - HJM) 88 amerikai dollárért lehet hozzájutni...
 Nekem is van egy ilyenem, Müllerből. Egy van Betyárkánál is, ugyanaz a forrás. Akkor - akciósan - 3600-3800 forint volt az ára, amúgy nyolc körül volt az eredeti ára.
 Korrekt a működése (van "pár" rosszabb hjm is...), a nyele sem csúnya - nekem bejött.

Köszi a reagálást. Megnyugtat, hogy egy gyakorlottabb személy jó véleménnyel van a pamacsról.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2476 Dátum: 2013. November 27. - 13:38:22 »
Frank Shaving szintim hétfőn jött meg, kedd óta használom, minden borotválkozásnál hullik belőle 1-3 szál.  Ez normális, vagy panaszkodjak, esetleg várjak és nézzem mi lesz vele?  Szintinél még ilyet nem tapasztaltam, igaz eddig minden szintim HJM és Mühle.
Nekem eldobott az elején néhány szálat, aztán semmi. Szerintem várj egy hetet.
Kösz a segítséget, valóban megállt a hullás, két napja semmit nem hullajt.  Ezenkívül mintha kevésbé szúrna a használattal.  Szinti pamacsnál bejáratás :nemtom: most már mindenben utánozzák a természetes pamacsokat? ;D

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2477 Dátum: 2013. December 01. - 12:34:31 »
Toz, Te honnan, melyiket rendelted? Nem lelem...
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2478 Dátum: 2013. December 01. - 14:07:38 »
http://www.aliexpress.com/store/group/Nylon-hair-shaving-brush/924724_252300356.html
innen, most nem latok ekkorakat itt.

Ebay: http://www.ebay.com/itm/Frank-Shaving-high-quality-PUR-TECH-synthetic-shaving-brush-F28-knot-28mm-/161161104980

DE!

50 dodo volt es 28as. A hirdetesben volt egy kis elirogatas, egyik helyen 26, masik helyen 28 szerepelt. Ezt szova tettem (rendeles utan vettem eszre), es akceptaltak a jelzest, 28ast kuldtek.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2479 Dátum: 2013. December 01. - 15:14:24 »
Van még ez:
http://www.ebay.com/itm/271109287751?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Ez jóval olcsóbb. A képek alapján ez egy általunk 2band-nek becézett darab.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2480 Dátum: 2013. December 01. - 15:21:23 »
Akkor melyik a "3 band" szinti, ami drágább, de jobb?  Én ezt rendeltem, de ezek szerint akkor nem ez a prémiumváltozat (nekem a Mühle/HJM jobbak).

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2481 Dátum: 2013. December 01. - 15:34:01 »
A korábban linkelt 110 dolláros az veri nálam a Mühle Silvert. Mondjuk 110et nem hiszem, hogy megér.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2482 Dátum: 2013. December 01. - 16:03:34 »
Kösz.  Azért vagyok csalódott, meg direkt megkérdeztem Ian-t (az eladót), van-e különbség a szintetikusok között, és melyik a legjobb.  Erre ezt írta vissza, én meg örültem, hogy ez a legjobb, és még olcsó is... de hát a kettő egyszerre mégsem működik.  Szívesen fizettem volna érte többet, bár $100-at nem, annyit igen mint egy hasonló méretű Mühle Silvertip.  Nekem szintiből 23mm bőven elég, lehet hogy abban tényleg ez volt a legjobb?  :nemtom:

Valszeg nem veszek többet FS-t, hallom emberektől hogy szuper pamacsaik vannak, de nem tudok eligazodni a termékválasztékban, Mühle hiába drágább egy picivel, ott nekem nagy előny hogy nagyjából tudom mit veszek.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2483 Dátum: 2013. December 01. - 16:08:23 »
Eligazodás nekem sem megy. De a 3band 28as szintim fasza.

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #2484 Dátum: 2013. December 01. - 19:53:19 »
Kérdezzétek deka-t,ő a szinti mágus.(vagy a Kraftwerk ??? ;D)
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #2485 Dátum: 2013. December 02. - 19:07:53 »
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2487 Dátum: 2013. December 02. - 20:50:54 »
Kép alapján 3band verziónak tűnik.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2488 Dátum: 2013. December 03. - 12:46:22 »
A Frank Shaving szintetikus 3-band-ek mennyire (1) szúrósak és (2) gerincesek?

Amit nekem sikerült kifogni, az mindkettő, nagyon.  Sokkal jobban mint a Silvertip Fibre jelenlegi v2 állapotában, de ha jól emlékszem az is enyhült valamit amióta megvan (kb 100 használat).  Kíváncsi vagyok hogy az FS fog-e.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #2489 Dátum: 2013. December 03. - 18:54:12 »
Az enyém egyáltalán nem szúr (selymes, mint egy jó Silvertip), annyira gerinces, amennyire annak kell lennie, bár tényleg van egy "betörési folyamata".
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici