Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 805731 alkalommal)

Nem elérhető Forri

• Törzstag
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #2580 Dátum: 2014. Január 02. - 17:44:09 »
Szívesen.

Ja, van egy 3. opciói is, jut eszembe. :)
Ha nem ódzkodsz a használt pamacsoktól akkor az Elad topicban most van egy jó kis omega...
(szerintem)

Nem elérhető zolzozo

• Törzstag
« Válasz #2581 Dátum: 2014. Január 02. - 19:45:04 »
Én is ilyen HJM pamacsot használok, és szerintem egész jó. Ha nem kell hozzá állvány az Ecsetboltban 1400,-. http://www.ecsetbolt.hu/termek.php?cikk=view&sr=44&mi=41&meddig=60&gy1=25&keres=

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #2582 Dátum: 2014. Január 02. - 21:13:37 »
Urak

Van nekem egy olcsón beszerzett noname best badger-re hallgató pamacsom, amit bőszen áztatok meleg vízben, míg megfürdök, de használat során borzasztóan szúr. Úgy, h rányomom a pofámra és szerteállnak a szálak, nem is tudom használni, a tenyeremen habosítom a MWF-et és mintha szobát festenék és mázolnék, kenem fel a habot az arcomra, de nagy körültekintéssel kell, mert ha nem megfelelő a csuklómozdulat és az ív, beleszúr valamelyik pórusomba a sok közül és felszisszenek, mert kurva kellemetlen ám. Utána meg piros pöttyös vagyok, ez se jó.

Egyelőre gondolkodok egy 'olcsó' silvertip pamacson, körülbelül 6-7 ezrem lenne rá. Tudnátok ajánlani valamit, ami nem Omega?
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2583 Dátum: 2014. Január 02. - 21:15:50 »
Urak

Van nekem egy olcsón beszerzett noname best badger-re hallgató pamacsom, amit bőszen áztatok meleg vízben, míg megfürdök, de használat során borzasztóan szúr. Úgy, h rányomom a pofámra és szerteállnak a szálak, nem is tudom használni, a tenyeremen habosítom a MWF-et és mintha szobát festenék és mázolnék, kenem fel a habot az arcomra, de nagy körültekintéssel kell, mert ha nem megfelelő a csuklómozdulat és az ív, beleszúr valamelyik pórusomba a sok közül és felszisszenek, mert kurva kellemetlen ám. Utána meg piros pöttyös vagyok, ez se jó.

Egyelőre gondolkodok egy 'olcsó' silvertip pamacson, körülbelül 6-7 ezrem lenne rá. Tudnátok ajánlani valamit, ami nem Omega?
Frank Shaving, ebay.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #2584 Dátum: 2014. Január 02. - 21:35:22 »

Anno az ecsetboltban vettem egy Marke Golddasch silvertip pamacsot kb. 7000 Ft volt. Szerintem most is van náluk hasonló pamacs.

pl. http://ecsetbolt.hu/termek.php?cikk=view&sr=714&mi=41&meddig=20&gy1=25&keres=
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #2585 Dátum: 2014. Január 02. - 22:03:12 »
Köszönöm mindkettőtöknek, megnézegetem őket!
Ha még vannak tippek, jöhetnek.  :borz1:
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #2586 Dátum: 2014. Január 07. - 22:55:58 »
Émmá' nem tudom mit akarok. :nemtom:
A black fibre sem tűnik rossznak, azt írják fórumokon, asszem a shavenookon olvastam, h még puhább, mint a silvertip. Az ilyen mértékű puhaság nem megy már a szappanfelvét rovására?

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #2587 Dátum: 2014. Január 07. - 23:24:18 »
Anno az ecsetboltban vettem egy Marke Golddasch silvertip pamacsot kb. 7000 Ft volt. Szerintem most is van náluk hasonló pamacs.
pl. http://ecsetbolt.hu/termek.php?cikk=view&sr=714&mi=41&meddig=20&gy1=25&keres=

Az a cédrusnyelű, amit megvettem? Az nagyon jó, szeretem, ajánlom! Jók az Aranydakszli pamacsok. ;)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2588 Dátum: 2014. Január 08. - 07:57:07 »
Ellenpont: Emlékeim szerint KunE árult két-három GoldDachs pemzlit, mind dobálta talán a szőrt.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2589 Dátum: 2014. Január 08. - 07:58:34 »
A black fibre sem tűnik rossznak, azt írják fórumokon, asszem a shavenookon olvastam, h még puhább, mint a silvertip. Az ilyen mértékű puhaság nem megy már a szappanfelvét rovására?
Nekem nem, szépen felszed mindent, ha van a szappanon egy kis nedvesség. Bár csak a puha szappanoknál szedem fel, keményet megfogom és arcra dörzsölöm.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #2590 Dátum: 2014. Január 08. - 08:32:38 »

Az a cédrusnyelű, amit megvettem? Az nagyon jó, szeretem, ajánlom! Jók az Aranydakszli pamacsok. ;)
Igen, pont arra a pamacsra gondoltam :-)
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #2591 Dátum: 2014. Január 08. - 09:20:06 »
Nekem nem, szépen felszed mindent, ha van a szappanon egy kis nedvesség. Bár csak a puha szappanoknál szedem fel, keményet megfogom és arcra dörzsölöm.

Akkor jól van, köszönöm.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #2592 Dátum: 2014. Január 08. - 09:23:21 »
Ellenpont: Emlékeim szerint KunE árult két-három GoldDachs pemzlit, mind dobálta talán a szőrt.

Amiota volt/van simpson es savile row problemas pamacsom, azota ovatosan altalanositok. Jelenleg is van egx
atomstabil GD pamacsom.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2593 Dátum: 2014. Január 08. - 09:35:13 »
Uraim!
Mi az érdemi különbség az Frank Shaving szinti és Pur-Tech szinti közt? Az árán kívül persze. És azon kívül hogy fejlettebb. Inkább használatbelire gondolok.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #2594 Dátum: 2014. Január 08. - 09:41:14 »
 Hans Baier júzerek mostanában? Csak Snake? Én beszereztem tegnap egyet, jóárasítva Douglas által. Rózsafa (?) nyelű Silberspitz. Nagyon szép, és gyönyörű habot ver (természetesen ma reggel már használtam). És kicsi, sosem volt még ilyen kis pamacsom... De nagyon bejön :) Gerince nem sok van, tálkában használtam, de majd kipróbálom a többi módszert is. Bár szerintem ez a tuti.
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici