Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 805755 alkalommal)

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #2610 Dátum: 2014. Január 08. - 12:44:59 »
Tényleg: a FS nem gyárt söret pamacsot? :idea:
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #2611 Dátum: 2014. Január 08. - 16:06:38 »
Mennyi volt?
3.990 (eredeti ára 6.990).

Vááázz! Én valami 8 ezerért vettem annó, de még arra is azt mondtam, hogy elég jó ár volt érte. Most meg négyért adják?
Ajándék...szerintem jó pamacs, nekem bejött.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #2612 Dátum: 2014. Január 08. - 16:08:40 »
Hans Baier júzerek mostanában? Csak Snake? Én beszereztem tegnap egyet, jóárasítva Douglas által. Rózsafa (?) nyelű Silberspitz. Nagyon szép, és gyönyörű habot ver (természetesen ma reggel már használtam). És kicsi, sosem volt még ilyen kis pamacsom... De nagyon bejön :) Gerince nem sok van, tálkában használtam, de majd kipróbálom a többi módszert is. Bár szerintem ez a tuti.

Ezt még a Wilkinson ufo is szereti, pedig az nem egyszerű eset.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #2613 Dátum: 2014. Január 08. - 16:54:18 »
Hans Baier júzerek mostanában? Csak Snake? Én beszereztem tegnap egyet, jóárasítva Douglas által. Rózsafa (?) nyelű Silberspitz. Nagyon szép, és gyönyörű habot ver (természetesen ma reggel már használtam). És kicsi, sosem volt még ilyen kis pamacsom... De nagyon bejön :) Gerince nem sok van, tálkában használtam, de majd kipróbálom a többi módszert is. Bár szerintem ez a tuti.

Azt hiszem ennyiért elugrok a Douglas-ba, pont silvertip pamacs után kutatok 6-7 ezerért. Bomba ár!
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #2614 Dátum: 2014. Január 08. - 16:56:11 »
snake azt írta korábban, hogy arcon habosításra nem olyan jó.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #2615 Dátum: 2014. Január 08. - 17:17:21 »
snake azt írta korábban, hogy arcon habosításra nem olyan jó.

Egen? Ennek nem örülök, mert elsősorban tényleg arra kellene. Tenyéren, tálkában a tuti?
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #2616 Dátum: 2014. Január 08. - 17:36:22 »
Nem tudok erre válaszolni, sosem volt ilyen pamacsom.

Ma kipróbáltam a Hans Baier Silberspitzen pamacsomat. Szárazon olyan simogató volt, hogy sajnáltam bevizezni. :)
Persze aztán ütött az órája. A meleg víz hatására a köteg felszítta magát, mint mesében a kiskakas, kinyílt, akár tavasszal a virágok és gömbformát vett fel, mint néhány villám, ha olyan kedve van.
Szóval a a Royal Shaving szappan üvegének nyílása kissé szűkösnek bizonult ahhoz, hogy a pamaccsal onnan szedjem fel a szappant.
Arcon habosítottam, első körben keményebb, a másodikban lágyabb habot kavarva.
A pamacsra nem mondanám, hogy gerinces, így szerintem inkább való tálkában keverésre, semmint arcon dolgozásra, bár szégyent azért arcon sem vallott, ott is jó eredményt lehet vele elérni.
De az igazi játszótere szerintem valami jóféle rozsdamentes vagy porcelán edényke lehet.

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #2617 Dátum: 2014. Január 08. - 17:43:02 »
Így is meg úgy is használom. Működik, nem kell izgulni.  :D
Annak idején azért írtam, hogy talán arcra nem annyira jó, mert gerince az nincs neki és így rányomni sem lehet annyira a felületre, de azért habot így is tud képezni, no para.  :)

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2618 Dátum: 2014. Január 08. - 17:55:13 »
Igazából az FS és Muhle szinti között hezitálok. Az utóbbi szép is.:) az előbbi fele annyi 28 centisben. Mindkettőről irnak ezt is azt is. Pffff.... Teljesen határozatlan vagyok, mert ėrdekel a böszme is de a Muhle meg sokkal szebb, ami nálam elég fontos.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #2619 Dátum: 2014. Január 08. - 17:58:16 »
Ellenpont: Emlékeim szerint KunE árult két-három GoldDachs pemzlit, mind dobálta talán a szőrt.
Ez így van. Az egyik ultrafinom-szuperpuha itt áll a szekrényben, nem is használom. Tényleg, ha valami új-belépő a "ezüsthátú-borzok"-at akarja kipróbálni, jelképes áron az övé lehet!

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #2620 Dátum: 2014. Január 08. - 18:09:23 »
A Békéscsabai Douglas-ben rein dachshaar van, silberspitzen nincs. Megérdeklődik, h tudnak-e hozatni, aztán meglátjuk.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2621 Dátum: 2014. Január 08. - 18:11:15 »
Igazából az FS és Muhle szinti között hezitálok. Az utóbbi szép is.:) az előbbi fele annyi 28 centisben. Mindkettőről irnak ezt is azt is. Pffff.... Teljesen határozatlan vagyok, mert ėrdekel a böszme is de a Muhle meg sokkal szebb, ami nálam elég fontos.
Nekem a 23mm-es Mühle Silvertip Fibre annyi habot ad, hogy lehetetlen elhasználni. Kb 6-8 kör, terméktől függően. Nem tudom te hogyan használnád, de kérdéses hogy kell-e neked a 28mm-es, ami tényleg elég drága. Ha legközelebb veszek Mühlétől, kacérkodom a 19mm-es gondolatával is, szerintem elég lesz.

24mm-es Frank Shaving, amit belinkeltem, kitart 3 körre, de annyi. Ugyanakkor nem egy ökör ára, megveheted mindkettőt. Azzal számolj hogy FS elég lassan tud megérkezni, nekem másfél hónap alatt jött meg Kínából.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2622 Dátum: 2014. Január 08. - 18:48:31 »
Nekem a 23mm-es Mühle Silvertip Fibre annyi habot ad, hogy lehetetlen elhasználni. Kb 6-8 kör, terméktől függően. Nem tudom te hogyan használnád, de kérdéses hogy kell-e neked a 28mm-es, ami tényleg elég drága. Ha legközelebb veszek Mühlétől, kacérkodom a 19mm-es gondolatával is, szerintem elég lesz.

24mm-es Frank Shaving, amit belinkeltem, kitart 3 körre, de annyi. Ugyanakkor nem egy ökör ára, megveheted mindkettőt. Azzal számolj hogy FS elég lassan tud megérkezni, nekem másfél hónap alatt jött meg Kínából.
Az FS lett volna 28 mm, ami sztem is meganagy de érdekel. Muhleből a 23 mm es elefántcsont fehér tetszik. Gondolom a Muhle jobb a sima FS szintinél. A Pur Tech meg már majdnem ott van árban.
Mivel két kört nyomok, ez az indikátor nem releváns. Az idő nem számít, ráér utazni a pamacs.
Szóval ha a szivemre akkor Muhle, ha az eszemre akkor FS. :)))
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #2623 Dátum: 2014. Január 08. - 19:02:35 »
Vegyél egy Mühlet és ültesd bele az FS köteget  :fetreng:

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2624 Dátum: 2014. Január 08. - 19:52:19 »
Szóval ha a szivemre akkor Muhle, ha az eszemre akkor FS. :)))
Én úgy szoktam csinálni (általában, minden döntésnél, nem csak pamacsnál), hogy ha ennyire nem tudok dönteni lehetőségek között mert közel vannak, akkor érzelmi alapon döntök. Nem olyan hatalmas értékről beszélünk, szerintem nem érdemes túlaggódni, vedd meg az 1iket, amelyik jobban tetszik, aztán majd később a másikat ha kedved van.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici