Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 805754 alkalommal)

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #2595 Dátum: 2014. Január 08. - 09:42:25 »
Mennyi volt?
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #2596 Dátum: 2014. Január 08. - 09:44:15 »
Mennyi volt?
3.990 (eredeti ára 6.990).
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #2597 Dátum: 2014. Január 08. - 09:47:44 »
Jó ár, dobsz egy képet róla?

• Törzstag
« Válasz #2598 Dátum: 2014. Január 08. - 09:50:30 »
Jó ár, dobsz egy képet róla?
Ma este, vagy holnap (ha nem felejtem el). ;)

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #2599 Dátum: 2014. Január 08. - 09:51:07 »
 :thanks:

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2600 Dátum: 2014. Január 08. - 09:54:42 »
Uraim!
Mi az érdemi különbség az Frank Shaving szinti és Pur-Tech szinti közt? Az árán kívül persze. És azon kívül hogy fejlettebb. Inkább használatbelire gondolok.
A Frank Shaving termékkínálatán nem sikerült kiigazodnom, számomra lehetetlen megállapítani hogy milyen minőségi osztályok vannak nekik szintikben és azok melyik pamacsokban vannak. Esetleg konkrét típusra kérdezz linkkel (ebay), hátha vett már olyat vki. Bár a külföldi fórumos tapasztalatok szerint az se 100% hogy ugyanabban a pamacsban mindig ugyanaz van.

A PUR-TECH pedig tudtommal a Frank Shaving cucca (hol mögéírják egy pamacsnak, hol nem, de ez nem sokat jelent), így a kérdésed kb olyan mint hogy mi a különbség a Ford és a Focus között.

Bár nagyon jókat hallok FS pamacsokról, fentiek miatt nekem nem sikerült olyat vennem amit kerestem, pedig többeknél rákérdeztem és az eladónál is e-mailben. Emiatt azt gondolom, hogy inkább Mühle Silvertip Fibre, akkor is ha drágább valamivel, mert ott pontosan tudom mit veszek.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #2601 Dátum: 2014. Január 08. - 10:00:15 »
Megtaláltam snake képeit, ez az?

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2602 Dátum: 2014. Január 08. - 10:08:58 »
Uraim!
Mi az érdemi különbség az Frank Shaving szinti és Pur-Tech szinti közt? Az árán kívül persze. És azon kívül hogy fejlettebb. Inkább használatbelire gondolok.
A Frank Shaving termékkínálatán nem sikerült kiigazodnom, számomra lehetetlen megállapítani hogy milyen minőségi osztályok vannak nekik szintikben és azok melyik pamacsokban vannak. Esetleg konkrét típusra kérdezz linkkel (ebay), hátha vett már olyat vki. Bár a külföldi fórumos tapasztalatok szerint az se 100% hogy ugyanabban a pamacsban mindig ugyanaz van.

A PUR-TECH pedig tudtommal a Frank Shaving cucca (hol mögéírják egy pamacsnak, hol nem, de ez nem sokat jelent), így a kérdésed kb olyan mint hogy mi a különbség a Ford és a Focus között.

Bár nagyon jókat hallok FS pamacsokról, fentiek miatt nekem nem sikerült olyat vennem amit kerestem, pedig többeknél rákérdeztem és az eladónál is e-mailben. Emiatt azt gondolom, hogy inkább Mühle Silvertip Fibre, akkor is ha drágább valamivel, mert ott pontosan tudom mit veszek.

Nekem Van egy Silvertip-em, FS, az teljesen jó. Mondjuk nem használtam még másik Silvertipet. Ebből kiindulva gondoltam, a szinti is az lehet. A sima szinti 28 as pont az ötöde árban a Mühle szintinek. Nem mindegy.
Mondjuk ez:
http://www.ebay.co.uk/itm/271109287751?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #2603 Dátum: 2014. Január 08. - 10:15:03 »

• Törzstag
« Válasz #2604 Dátum: 2014. Január 08. - 10:21:47 »
Megtaláltam snake képeit, ez az?

Igen, ilyen.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #2605 Dátum: 2014. Január 08. - 10:23:25 »
Tetszik a nyele.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2606 Dátum: 2014. Január 08. - 10:25:55 »
Uraim!

Nekem Van egy Silvertip-em, FS, az teljesen jó. Mondjuk nem használtam még másik Silvertipet. Ebből kiindulva gondoltam, a szinti is az lehet. A sima szinti 26ös pont az ötöde árban a Mühle szintinek. Nem mindegy.
Mondjuk ez:
http://www.ebay.co.uk/itm/271109287751?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Ja, nyilván nem mindegy, én is így gondolkoztam, megvettem ezt, mert Ian azt írta hogy ebben a jobbik fajta szintiszálak vannak. Utólag azt gondolom hogy OK, de egy kisebb Mühle Silvertip Fibre simán veri habképzésben. Szóval SZVSZ nem mérvadó, hogy az ugyanolyan nominális méretű pamacsok árát hasonlítgatjuk.

Eközben hallok nagyon jó beszámolókat FS szintikről, tehát van aki jól jár velük. Ha annyit tudnának csinálni hogy leírják milyen szintifajtáik vannak és melyikben mi van, akkor már sok kérdés tisztázódna, de jelenleg az van hogy az FS honlapja, az Ebay és az Alibaba még csak nem is ugyanazokat a pamacsokat árulja.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #2607 Dátum: 2014. Január 08. - 10:32:34 »
Az enyém a jobbik fajta 3 band volt.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2608 Dátum: 2014. Január 08. - 10:35:42 »
Az enyém a jobbik fajta 3 band volt.
Volt. Tehát annyira nem jött be?
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #2609 Dátum: 2014. Január 08. - 10:41:56 »
Hibátlan, de a sörtéket jobban kedvelem, volt ilyen kitérőm a borz pamacsok felé is  ;D

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici