Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 805337 alkalommal)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #2790 Dátum: 2014. Április 23. - 20:50:18 »
Röviden: Önnek ezeket nem ajánljuk. Ennyi. Persze, ha azt szeretnéd hallani, hogy EJ, akkor legyen!
VEDD MEG AZ EJT, LEGFASZABB EVER!

Akkor ajánljon neki valaki nem disznóból ilyesmi aron.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2791 Dátum: 2014. Április 23. - 20:56:55 »
Mondjuk egy Tubby 1 Fidotól.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2792 Dátum: 2014. Április 23. - 21:02:39 »
Az már rég nem ez az ár. Még seconds-ban sem.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető herpa

• Törzstag
« Válasz #2793 Dátum: 2014. Április 23. - 21:11:00 »
Egyébként miért szarok ezek a pamacsok? Eleve nem lehet ebben az árkategóriában jót csinálni borzból? És akkor hol kezdődik a jó?

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2794 Dátum: 2014. Április 23. - 21:12:46 »
Az már rég nem ez az ár. Még seconds-ban sem.

Akkor bocsi, Google első néhány találat szerint Tubby még olcsobbnak is tűnt.

"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2795 Dátum: 2014. Április 23. - 21:37:06 »
Lehet, hogy lehetne, de nincs. TGN kötegnél pl. szerintem finest-nél kezdődik az, amiért érdemes pénzt adni, de arra még nyél kell.

Egyébként miért szarok ezek a pamacsok? Eleve nem lehet ebben az árkategóriában jót csinálni borzból? És akkor hol kezdődik a jó?
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #2796 Dátum: 2014. Április 23. - 23:41:43 »
Köszönöm szèpen  eddigi vàlaszokat. Mindenkèppen èrtèkelem, de tovàbbra is kìvàncsi vagyok a kettő közzűl a jobbra. Èn a voksomat az EJ-re tennèm. VÀROM A TOVÀBBI VÀLASZOKAT :D  :thanks:
Semogue vagy Omega malaccal jobban jarsz. Fokhagymas langoshoz jo a pure badger is . En borotvalkozashoz is hasznaltam anno de hidd el silany minoseg minden tekintetben, fuggetlenul attol ,hogy melyik ceg kesziti.

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #2797 Dátum: 2014. Április 23. - 23:48:50 »
Mert a legsilanyabb minosegu szort hasznaljak hozza , pure badger-bol en meg nem talalkoztam hasznalhatoval. A malac 1000-szer kifizetodobb , idovel megpuhul, kemeny szappan, lagy, krem mindegy neki.
Melyik arkategoriarol beszelunk? Mert minosegi malacot kaphatsz az emlitettek ara alatt is. Minosegi borzot meg meg kell fizetni, es ott sem mindegy milyen karakterisztikat keresel es mihez.

Nem elérhető herpa

• Törzstag
« Válasz #2798 Dátum: 2014. Április 24. - 11:18:46 »
Mert a legsilanyabb minosegu szort hasznaljak hozza , pure badger-bol en meg nem talalkoztam hasznalhatoval. A malac 1000-szer kifizetodobb , idovel megpuhul, kemeny szappan, lagy, krem mindegy neki.
Melyik arkategoriarol beszelunk? Mert minosegi malacot kaphatsz az emlitettek ara alatt is. Minosegi borzot meg meg kell fizetni, es ott sem mindegy milyen karakterisztikat keresel es mihez.
Ahogy nézegettem, az Omega pamacsok 3-4 ezer körül vannak. Borzból láttam 10-15-től. Az már jó lehet, vagy 20 alatt kizárt?
Egyelőre mondjuk nincs szükségem pamacsra, csak érdekel, ha esetleg sorra kerül majd.

Nem elérhető zsoco23

• Új tag
  • *
« Válasz #2799 Dátum: 2014. Április 24. - 11:36:25 »
Köszönök szèpen minden vàlaszt. Jelenleg is egy sörtèt hasznàlok egy Temizelt. De mindenkèppen szeretnèk kipròbàlni egy borzot is. Emiatt a gondoltam erre a 2 màrkàra.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2800 Dátum: 2014. Május 03. - 07:24:17 »
30as pamacsot használ valaki? Érdemes próbát tenni velük vagy ez már a macskával kenem az arcom kategória? FS cuccok harmincasai még egész jó áron mennek, mind a szinti mind a silver borz. Ezek jók ebben a méretben? 
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2801 Dátum: 2014. Május 03. - 09:16:33 »
28as szinti FSem van. Nem is hasznalok mást mióta megvan. Előtte volt Tubby2 a háznál, az aszem 26os(?). Mindegyik brutális pemzli. Nem biztos, hogy kell a 30.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2802 Dátum: 2014. Május 03. - 09:42:04 »
30as pamacsot használ valaki? Érdemes próbát tenni velük vagy ez már a macskával kenem az arcom kategória? FS cuccok harmincasai még egész jó áron mennek, mind a szinti mind a silver borz. Ezek jók ebben a méretben?
Praktikus szempontból: szerintem jó minőségű szintiből (pl FS Pur Tech, Mühle Silvertip Fibre) egy 25-26mmes vagy afeletti annyi habot ad, hogy egy lovat meg tudsz vele borotválni. Minél nagyobb, annál több krém/szappan kell majd bele, amit a végén szimplán kimosol, mert elhasználni nem fogod.

De ha nem a praktikum a szempont, akkor teljesen tőled függ, ha nagy pamacsnak örülsz jó választás lehet.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #2803 Dátum: 2014. Május 03. - 11:17:50 »
Volt 30-as silvertip pamacsom, de nem volt elég nagy az arcom hozzá  ;D
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2804 Dátum: 2014. Május 03. - 13:58:46 »
Sejtettem hogy nagy.:)) skippelem is. Köszi. :sör:

Bár a 28as lehet hogy jó lenne... :crazy:
Azt nem tudom csak hogy melyiket lépjem meg esetleg majd. Szinti v silverborz. Mindkettőből van 23/24 mm.   Mondjuk mindkettő jó méret, de borzasztóan mocorog az agyamban a bogár hogy milyen lehet egy emperor méret.:)
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici