Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 805232 alkalommal)

Nem elérhető Qka

• Törzstag
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #2820 Dátum: 2014. Május 04. - 15:00:46 »

Nalam 24 mm a lelektani hatar. A tobbi csak uri huncutsag.

Mi ez az assisi Szent Ferenci hozzaallas, hat uri huncutsag alapon eppen teged sem kell felteni, de ha megvaltasra vagysz, a borotvaid pl. mind johetnek nekem, tolem meg kapsz egy L5-öt.   :naughty:

:fetreng:

Huncut egy ur tetszik lenni :-)
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #2821 Dátum: 2014. Május 04. - 15:04:51 »
Csak szivemen viselem a lelki udvodet!

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #2822 Dátum: 2014. Május 04. - 15:12:02 »
 :D
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2823 Dátum: 2014. Május 04. - 15:52:24 »
Utazós Mühle szinti (silvertip fibre) beszerzésén gondolkozom. Vagy a konkrétan utazós, ami 21mm és lecsavarható nyele van, vagy legkisebb "normál", 19mm-es. A kérdés az hogy próbált-e már vki ekkora szintiket, és mi vele a tapasztalat.

A várakozásom az hogy bőven elég lesz 2-3 körre a hab, többiben meg ugyanaz mint a nagyok, de gondoltam rákérdezek. Jelenleg HJM Black Fibre az utazópamacsom. Mindenképpen szinti kell, mert azonnal be lehet hajítani a csomagba és szépen megszárad. Viszont soha nem a hely a szűk kereszmetszet, hanem a súly, fogalmam sincs fogom-e csavargatni a nyelét.

Nekem van utazós Mühle szintim, a 21mm-es, lecsavarható nyelű (nincs is más szintim). Nekem működik, méretével nincs gondom, jól kezelhető, utazáshoz kényelmes és praktikus, és nálam elfogadható mennyiségű habot ad, 3 körre elég szokott lenni. A teljes képhez azonban hozzáteszem, hogy nálam nem a legnagyobb kedvenc, mind a Vulfix borzom, mind az Omega sörtém előzi - igaz, ez minden bizonnyal egyéni preferencia, aki nagy rajongója a szintiknek, annak szerintem ez is be fog jönni.
Kösz az információt. Régebben valóban nagy rajongója voltam a szintiknek, aztán vettem egy Omega sörtét :D Viszont utazáshoz nekem csak a szinti praktikus, sörtét próbáltam, szaga lett amikor 1 napig pállott a bőröndben.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2824 Dátum: 2014. Május 04. - 18:36:50 »
Ha esetleg úgy hozná az élet hogy rendelnék egy Newforrestet, csak annyi a dolgom hogy Paypal al kifizetem és ő automatice elküldi az ott regisztrált cimemre?
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2825 Dátum: 2014. Május 04. - 19:33:01 »
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #2826 Dátum: 2014. Május 04. - 20:51:01 »
Szerintem a 25-26 a legjobb megoldás. Van 28-as FS szintim, imádom, van 2 db 30-as borz kötegem, azokat is nagyon szeretem, de már csak hab a tortán. Vagy a képemen.  ;D
26 os New Forest tubby 2 ? Pont olvasgattam hogy elég jók itt a visszajelzések róla. Minőségi ugrás az FS silvertipjéhez képest?
Imádom a Tubby2-t. Egy van, az összes többi borzpamacsomat eladtam/elajándékoztam. (Van még mellé egy Omega 11137 és kész.) Más nem kell.
Nyugodtan vedd meg.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #2827 Dátum: 2014. Május 05. - 23:02:04 »
Csak ne lenne olyan aránytalanul randa...

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #2828 Dátum: 2014. Május 06. - 07:18:51 »
Nem tudom volt-e már. Tegnap láttam az Auchanban.

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #2829 Dátum: 2014. Május 06. - 07:41:54 »
Ránézésre alap hjm-Isana-Balea sörteköteg ez is. Akkor már inkább ott az Isana-s, (ebből a csapatból) az a legolcsóbb, és a nyele is ízlésesebb. Szerintem.
(szerintem)

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #2830 Dátum: 2014. Május 06. - 07:59:51 »
Volt már erről a Wilkinson "pamacsról" szó pár hónappal ezelőtt (is). Az általános vélemény az volt, hogy:
NE VEDD MEG!!!!44!!NÉGY!!!
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #2831 Dátum: 2014. Május 06. - 09:54:31 »
Az mondjuk látszik, hogy nem egy prémium minőség.

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #2832 Dátum: 2014. Május 06. - 14:52:01 »
valahol a kacatok között van egy ilyenem, nem tudom jó szívvel ajánlani :)
... a nyúlon túl?

Nem elérhető herpa

• Törzstag
« Válasz #2833 Dátum: 2014. Május 07. - 11:24:59 »
Pont ilyenem van. Egyelőre nincs összehasonlítási alapom, tehát nekem jó, viszont tényleg elég jól hullik a szőre.
NOS volt, még apám vettem 15-20 éve.

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #2834 Dátum: 2014. Május 10. - 13:52:55 »
Hullás problémaköre:  :borosta:

Whippeddog-féle super badger, bő másfél éves, több-kevesebb rendszerességgel használva. Ez az, amiben a köteget szándékosan mélyebbre helyeztettem, hogy tömöttebb legyen. Használata elején 3-4 alkalommal nagy hullást rendezett, aztán "beállt" alkalmanként 1-2 szálra. Most ismét 20 körülre emelte az "adagot." Ez már a vég?

Semogue 1305, egy éves, szintén sok használaton túl. Kezdettől fogva kb. 2 alkalmanként 1 szál, pár hete ő is 20-asával hagyja - mintha egymástól kapták volna el.  :crazy: Nem jó ez így.

Használat után mindig hideg vízzel mosom őket, közben a köteget is "borzolom."  :crazy: Majd 1-2 csapással kirázom. Más kezelést nem kapnak. Újabban pedig kizárólag hideg vízzel borotválkozom, tehát az áztatás is ezzel történik minden esetben.

Van valami gyógymód - azon kívül, hogy új ecset vásárlása?  :crazy:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici