Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 805186 alkalommal)

Nem elérhető Forri

• Törzstag
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #2865 Dátum: 2014. Május 21. - 19:23:45 »
Érdeklődtem srácok a 2013 LE Cerda-ról, h mennyi van még, és milyen sorozatszámok, stb, és a következő jött:

RE: Website Inquiry from vintagescent.com

Hello.

I have very few left. They are not numbered.
Be sure to get one while you can.

Best regards

Szóval aki komolyan ilyet akar az csipkedje magát. De az is lehet, hogy ez csak marketing duma....

A piros nyelű 610 az nekem is tetszik, de az 1800 is, ja és az Omega 11137 és 10098 is. :)

(szerintem)

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #2866 Dátum: 2014. Május 21. - 19:28:19 »
Nem drága, próbáld ki az egyiket, nem fogsz csalódni  ;)
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető P3000

• Törzstag
« Válasz #2867 Dátum: 2014. Május 27. - 00:54:10 »
A HJM Black Fibre tulajokat kérdezném. A ti pamacsotok is betört hasonló módon?

Egy kicsit zavar, hogy a közepén levő szálak csavarodása miatt elvesztette "domború" formáját és a köteg vége így teljesen egyenes lett, sőt inkább homorű, mert a szélén megmaradtak egyenesnek.

A teljesítményéből egy kicsit veszített is, a hab jobban megül középen.

Amúgy is ki szerettem volna próbálni egy kicsit nagyobb köteget, mit gondoltok egy FS Pur Tech 23 mm-es előrelépés lenne? http://www.ebay.com/itm/FS-Pur-Tech-Fiber-Synthetic-Shaving-Brush-Faux-Ebony-Handle-23mm-knot-35-/271306421346?pt=US_Shaving_Hair_Removal&hash=item3f2b1f7462

Ez elég tömöttnek tűnik és a formája is sokkal határozottabb.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2868 Dátum: 2014. Május 27. - 05:35:35 »
Az FS Pure Tech talán a legjobb jelenleg piacon lévő szinti köteg.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2869 Dátum: 2014. Május 27. - 08:40:53 »
A HJM Black Fibre tulajokat kérdezném. A ti pamacsotok is betört hasonló módon?
Egy kicsit zavar, hogy a közepén levő szálak csavarodása miatt elvesztette "domború" formáját és a köteg vége így teljesen egyenes lett, sőt inkább homorű, mert a szélén megmaradtak egyenesnek.
Nem, az enyém olyan, mint újkorában. Talán fésüld ki?

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #2870 Dátum: 2014. Május 27. - 08:56:30 »
Ránézésre alap hjm-Isana-Balea sörteköteg ez is. Akkor már inkább ott az Isana-s, (ebből a csapatból) az a legolcsóbb, és a nyele is ízlésesebb. Szerintem.

A napokban voltam kénytelen s.o.s. jelleggel venni egy Isana pamacsot, csak az maradt ki az utazó csomagomból. Tökéletesen működik, 1400Forintért nem kár érte. Anno az első Cerrus pamacsomat is nagy megelégedéssel használtam jó ideig.

Aki próbálkozik, kísérletezik, nyugodtan tudom ajánlani!

Sheffield-England

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #2871 Dátum: 2014. Május 27. - 09:10:58 »
Ránézésre alap hjm-Isana-Balea sörteköteg ez is. Akkor már inkább ott az Isana-s, (ebből a csapatból) az a legolcsóbb, és a nyele is ízlésesebb. Szerintem.

A napokban voltam kénytelen s.o.s. jelleggel venni egy Isana pamacsot, csak az maradt ki az utazó csomagomból. Tökéletesen működik, 1400Forintért nem kár érte. Anno az első Cerrus pamacsomat is nagy megelégedéssel használtam jó ideig.

Hát életem második pamacsa, egy mai napig használt ( hisz másik nincs ) balea, állítólag borz pamacs.

Szeretem nem hullik, s szeret habosítani, immár közel 10 éve.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető PaT

• Törzstag
« Válasz #2872 Dátum: 2014. Május 27. - 09:13:29 »
Idézet

:+1:

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #2873 Dátum: 2014. Május 27. - 09:56:19 »
Nézd a jó oldalát...

VEHETSZ ÚJ PAMACST!
 :borz1:
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #2874 Dátum: 2014. Május 27. - 10:45:06 »
Ezért nem ildomos az arcra nyomott pamaccsal körkörös mozdulatokkal munkálkodni.
A csavaró igénybevétel fokozottan terheli a köteg szálait. Minden pamacsnak árt.
Természetes szõrön elõbb-utôbb száltöres lesz, emiatt kikopik a köteg közepe. Szinti meg gyorsan ilyen állapotba kerül, ha erõsen nyomva tekered.
Szerintem ez kuka.

Na, azt hiszem itt lett elásva a kutya az én esetemben is (?) a már emlegetett Semogue-gal és whippeddog-féle borzommal. Viszont akkor hogyan habosítsak arcon, ha nem körkörösen (a végül Petitől ajándékba kapott Omegával nem szeretnék így járni)?

Nem elérhető herpa

• Törzstag
« Válasz #2875 Dátum: 2014. Május 27. - 11:46:38 »
Én imádok körkörösen pamacsolni, masszírozni. :borz2: Tudom, állat vagyok!

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #2876 Dátum: 2014. Május 27. - 11:55:18 »
Mit mondjak, a pamacs van értem, nem én a pamacsért! Ha elnyűvöm, akkor veszek másikat, bár az eddigi pamacsaimon nem igazán látszott a hihetetlen nagy igénybevétel... :futyul:
Sheffield-England

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2877 Dátum: 2014. Május 27. - 12:18:09 »
Mit mondjak, a pamacs van értem, nem én a pamacsért! Ha elnyűvöm, akkor veszek másikat, bár az eddigi pamacsaimon nem igazán látszott a hihetetlen nagy igénybevétel... :futyul:
:+1:
Használati tárgyak. Mégha fetisizáljuk is őket. ;D
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2878 Dátum: 2014. Május 27. - 12:18:42 »
Azért kíváncsi vagyok hogy azt a HJM Black Fibre szintit tényleg elnyűtted-e, vagy ha óvatosan kifésülöd, akkor megjavul-e valamennyire. Nagyon hajlékon szintetikus szálai vannak, SZVSZ nehéz kárt tenni bennük, a képen mintha az látszana hogy megvannak csak megcsavarodva. Esetleg melegebb vízben áztatás, utána újrafésülöd, stb.

Én is szeretem masszírozni velük az arcomat, de meg szoktam várni amíg jól "szétcsapja" a hab, szerintem akkor jobban viselik. Ugyanakkor körkörös mozdulatokat nem szoktam tenni, de nem pamacskímélésből, egyszerűen nem áll rá a kezem.

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #2879 Dátum: 2014. Május 27. - 12:24:39 »
Azért kíváncsi vagyok hogy azt a HJM Black Fibre szintit tényleg elnyűtted-e, vagy ha óvatosan kifésülöd, akkor megjavul-e valamennyire. Nagyon hajlékon szintetikus szálai vannak, SZVSZ nehéz kárt tenni bennük, a képen mintha az látszana hogy megvannak csak megcsavarodva. Esetleg melegebb vízben áztatás, utána újrafésülöd, stb.

Én is szeretem masszírozni velük az arcomat, de meg szoktam várni amíg jól "szétcsapja" a hab, szerintem akkor jobban viselik. Ugyanakkor körkörös mozdulatokat nem szoktam tenni, de nem pamacskímélésből, egyszerűen nem áll rá a kezem.

Én nem fésülgetem a pamacsaimat, összekeversz valakivel szerintem. Eddig csak coca pamacsot használtam huzamosabb ideig, Vulfixot és jelenleg Omegát. A néhai Cerrus pamacsomat két évig kínoztam, jól bejáratódott, de a köteg minősége nem romlott szembetűnően, nekem nem.
Sheffield-England

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici