Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 805182 alkalommal)

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #2880 Dátum: 2014. Május 27. - 12:36:06 »
Mit mondjak, a pamacs van értem, nem én a pamacsért! Ha elnyűvöm, akkor veszek másikat, bár az eddigi pamacsaimon nem igazán látszott a hihetetlen nagy igénybevétel... :futyul:
Azért kíváncsi vagyok hogy azt a HJM Black Fibre szintit tényleg elnyűtted-e, vagy ha óvatosan kifésülöd, akkor megjavul-e valamennyire. Nagyon hajlékon szintetikus szálai vannak, SZVSZ nehéz kárt tenni bennük, a képen mintha az látszana hogy megvannak csak megcsavarodva. Esetleg melegebb vízben áztatás, utána újrafésülöd, stb.

Én is szeretem masszírozni velük az arcomat, de meg szoktam várni amíg jól "szétcsapja" a hab, szerintem akkor jobban viselik. Ugyanakkor körkörös mozdulatokat nem szoktam tenni, de nem pamacskímélésből, egyszerűen nem áll rá a kezem.

Én nem fésülgetem a pamacsaimat, összekeversz valakivel szerintem. Eddig csak coca pamacsot használtam huzamosabb ideig, Vulfixot és jelenleg Omegát. A néhai Cerrus pamacsomat két évig kínoztam, jól bejáratódott, de a köteg minősége nem romlott szembetűnően, nekem nem.
Valóban, a tanács P3000-nak ment, bocs hogy összekevertem.

Elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2881 Dátum: 2014. Május 27. - 12:57:32 »
Én kizárólag arcon habosítok és mindig körbe-körbe. Nem tapasztaltam még ilyet.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2882 Dátum: 2014. Május 27. - 13:05:09 »

Én sem.
Ráadásul lassan több, mint fél éve csak szinti, de olyan mint a kezdetekkor.
A köteg kiesést a ragasztás hibájának érzem. Pillanatragaszto azt is megoldotta.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető P3000

• Törzstag
« Válasz #2883 Dátum: 2014. Május 27. - 13:22:49 »
Fehege eltalálta, tényleg kizárólag arcon habosítok körbe-körbe (kizárólag az óramutató járásának megfelelő irányban, mint ahogy az látszik is  :D), talán egy picit jobban rá is nyomom, mint ahogy kellene, de azért nem gyilkoltam. Azért még nem dobom ki, három körre elég a hab, csak egy kicsit több munkával. De akkor tálkában sem ajánlott körbe-körbe habosítani?

Kezdőmókus: próbáltam fésülgetni, de már eléggé beállt a csavarodás. Mintha egy elhasznált fogkefét fésülnék. Ha majd megjön az új, akkor próbálkozom extrém forró vízbe áztatni, hátha segít rajta. Egyébként sajnálom, már két éve használom nap mint nap, de úgy látszik ez volt a tanulópénz.

Tóth Zoltán: remélem bejön, pár napig még kotlok rajta, aztán meghúzom a ravaszt.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2884 Dátum: 2014. Május 27. - 16:50:45 »

"A köteg kiesést a ragasztás hibájának érzem. Pillanatragaszto azt is megoldotta."

Az meg inkább a vizes köteg víztelenítő célzatú túlzott kicsapkodása miatt van. Meg a hullás is.
(Persze biztosan kell hozzá egy gyengusabb ragasztás köteg - és pamacs nyél üreg szinten is.)

Szarul volt ragasztva. A köteg aljanak kb a 2/3an volt ragasztó nyom. Most kapott rendesen.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2885 Dátum: 2014. Május 27. - 18:34:48 »
Annyira szeretem, hogy mindent tudsz, jobban, mint bárki. Még a végén kiderül, te ragasztottad eredetileg.
Rosszul volt beragasztva. Az aljanak csak a 2/3át érte a ragasztás. Ki is mozdult. Ennyi. Illetve nem, hiszen ez így volt jó.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #2886 Dátum: 2014. Május 27. - 18:41:32 »
Annyira szeretem, hogy mindent tudsz, jobban, mint bárki. Még a végén kiderül, te ragasztottad eredetileg.
Rosszul volt beragasztva. Az aljanak csak a 2/3át érte a ragasztás. Ki is mozdult. Ennyi. Illetve nem, hiszen ez így volt jó.

Nem ő ragasztotta, akkor nem jött volna ki!  :crazy:

Ezért olcsó pamacs fan vagyok. 13 évesen kezdten borotválkozni, az 25 éve volt. Ha apámét hozzáveszem, mert katonasagig nem volt saját pamacsom, akkor a harmadik alsókategóriasat, ha a sajátot akkor az életem második pamacsát.

S ha ki kell dobnom, nem zavar. Ketezerért veszek egy újabb gagyit.  :borz2: :naughty:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #2887 Dátum: 2014. Május 27. - 20:34:11 »

Ezért olcsó pamacs fan vagyok. 13 évesen kezdten borotválkozni, az 25 éve volt. Ha apámét hozzáveszem, mert katonasagig nem volt saját pamacsom, akkor a harmadik alsókategóriasat, ha a sajátot akkor az életem második pamacsát.

S ha ki kell dobnom, nem zavar. Ketezerért veszek egy újabb gagyit.  :borz2: :naughty:
Én meg jó ideje nem használok pamacsot. Mert minek.  ;D Arcon kézzel is belehet dolgozni az anyagot.
Ez az abszolút igénytelenség.

Nem igénytelen, csak nem akarok erre is sokat költeni. Ilyenképpen nem rendít meg, ha tönkremegy!

:cimbi:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #2888 Dátum: 2014. Május 27. - 20:46:17 »
Áthallottad. Pamaccsal már egy klasszissal ugrás a hab.
De, ha ilyen tartós nálad egy olcsó noném pamacs. Nyugodtan beruházhatnál egy minõségibb darabra. Tovább kényeztetve magad.

Inkább veszek a gyerekeimnek ruhát abból!  :cimbi:

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2889 Dátum: 2014. Május 27. - 20:54:06 »
Bocs. Úgy értettem, hogy a köteg ragasztás oldalán kb. 2/3-ig ért a körben kinyomódott ragasztó. Fido szerint ennyi tökéletesen fogja. (Persze hogy megkérdeztem a kiesõ kötegrõl.)

Vízálló pillanat ragasztóval javítottad?

Nem tudom. Valami cianos. Ami minden boltban kapható. Jól bírja eddig.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2890 Dátum: 2014. Május 27. - 21:27:18 »
Azért arra kíváncsi lennék, hogy pld. a Semoque pamacsok fémgyûrûje pluszban rögzíti-é a köteget. Vagy egyéb funkciója van a dizájnon kívül.
Nekem egy Semogue 830 nyelében mozog a fémgyűrű, de nem esik ki a köteg, tehát valszeg igen. Amíg nem nagyon gáz, addig ugyanakkor nem szedem szét; oldalra lehet csavargatni a fémet és a benne ülő köteget kb 15-20 fokot, de ki-be nem jár.

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #2891 Dátum: 2014. Május 27. - 21:37:19 »
Ti nem úgy csapjátok ki belőle a vizet, hogy kicsit fogjátok a köteg alját is?  :fejtor:
Mondjuk ha rosszul van ragasztva,valszeg így is kipotyog előbb-utóbb, de inkább utóbb....
(szerintem)

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #2892 Dátum: 2014. Május 27. - 22:03:42 »
Ti nem úgy csapjátok ki belőle a vizet, hogy kicsit fogjátok a köteg alját is?  :fejtor:
Mondjuk ha rosszul van ragasztva,valszeg így is kipotyog előbb-utóbb, de inkább utóbb....

Azt hiszem ezután én is inkább így fogook eljárni.  :thanks:
Azért bízom bene hogy annyira nem gyakori jelenség a pamacs kirepülése a nyélből.  :)
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #2893 Dátum: 2014. Május 27. - 22:12:59 »
Nyugi Black, persze nem állítom, hogy egymagamban rendkívül reprezentatív lennék; de nekem a körkörös arconhabosítástól egy pamacsom sem ment tönkre, és a szép derekasan kirázott pamacs sem ugrott még ki a helyéből.

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #2894 Dátum: 2014. Május 27. - 22:19:58 »
Nyugi Black, persze nem állítom, hogy egymagamban rendkívül reprezentatív lennék; de nekem a körkörös arconhabosítástól egy pamacsom sem ment tönkre, és a szép derekasan kirázott pamacs sem ugrott még ki a helyéből.
:+1:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici