Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 804411 alkalommal)

Nem elérhető beldom

• Törzstag
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #2910 Dátum: 2014. Május 31. - 14:33:46 »
Tud valaki olyan pamacsot ajánlani aminek a sörtéje/teteje (bocsi nem tudom hogy nevezik sépen' :D ) szép kerek és átlagosnál nagyobb?
Illetve jó lenne még egy vagy olyan beszerezhetőség ami EU és freeshiping vagy hazai bolt kiszállítással. Az se lenne utolsó ha baráti lenne az ára......  :futyul:

Valami ilyesmire gondolok mint itt a jobb szélső vagy még esetleg a középső:
(látom ezek EJ-k de pont annak a kettőnek nem találtam meg a típusát)

El kellene dönteni, hogy mit is akarsz pontosan. A képen láthatóak valszeg borzok (egyik se néz ki szintinek, bár a mai világban a fene tudja), ami eleve olyan árkategória hogy amellett eltörpül a szállítás (vagy ingyen van, ha elég nagyot veszel :D). Amiben viszont olcsóbban kapsz nagy, kerek pamacsot, az sörte, de az már megint más kategória. Akármit is választasz, mindenképpen ránéznek a giftsandcare.com-on a Semogue pamacsokra, ha másnak nem akkor összehasonlításnak. Ha már eldöntötted hogy sörte vagy borz, és utóbbiban milyen minőségig mész el, és mi lenne a méret, akkor szerintem kérdezz megint itt, konkrétabban.
A cikkben amiből a képet másoltad leírják (http://badgerandblade.com/vb/showthread.php/2355-*PICS*-The-difference-between-Pure-Best-and-Silvertip-Badger), hogy ez egy Silver Tip. Valszeg ez: http://www.edwinjagger.co.uk/Shaving+Brushes/Silver+Tip+Badger/Handmade+English+Shaving+Brush%2C+Light+Horn+EJ462.html
Csak 65 angol királyi font.

Esetleg tapasztaltabb kollega elmondhatná miért nyílik így szét a jobb és visszamegy-e vagy így marad-e?

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #2911 Dátum: 2014. Május 31. - 14:57:26 »
Az alak lehet legyező vagy hagyma/villanykörte (fan ill. bulb), attól függ mire használod. A legyező lehet egészen nyitott is, mint a képen.
Más forma praktikus arcon habosításhoz, mint edényben használathoz.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #2912 Dátum: 2014. Május 31. - 15:19:20 »

Tud valaki olyan pamacsot ajánlani aminek a sörtéje/teteje (bocsi nem tudom hogy nevezik sépen' :D ) szép kerek és átlagosnál nagyobb?
Illetve jó lenne még egy vagy olyan beszerezhetőség ami EU és freeshiping vagy hazai bolt kiszállítással. Az se lenne utolsó ha baráti lenne az ára......  :futyul:

Valami ilyesmire gondolok mint itt a jobb szélső vagy még esetleg a középső:
(látom ezek EJ-k de pont annak a kettőnek nem találtam meg a típusát)

Pl. Ilyen szepen szetnyilik a Semogue 730HD
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2913 Dátum: 2014. Május 31. - 16:24:58 »
Ha fésülném a pamacsot mi az ideális fésű hozzá? Anyag, sűrűség, ilyenek.

Esetleg egy ilyen jó lehet?
[keyvalue]=64]http://www.parfumneroli.hu/parfum/bemutato/noi_hajkefe/14t_bonto_fesu/?parfum_info[parfum_family][keyvalue]=64
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető tankraid

• Törzstag
« Válasz #2914 Dátum: 2014. Május 31. - 17:50:22 »
Köszönöm a válaszokat meg a segítséget!  :hat:

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2915 Dátum: 2014. Május 31. - 19:11:17 »
Sima férfi hajfésû, a ritkásabb fogú felével.
Utána a sûrû fogakkal, ha hullás gyanús a pamacs. Különben a sûrû felével nem kell csesztetni.

A lényeg, hogy nagyon lassan, finoman fésüld körbe-körbe. Fokozatosan mélyítve a fésût a kõtegbe. Nagyon elhanyagolt pamacsnál elkerülöd így a száltépést.

A belinkelt fésû nem jó. Mert túl erôsek vaskosak a fogai.

A fésült pamacsban szerintem jobb a kapilláris hatás. Olyan mintha vadi új lenne. - Szerintem ...
Kipróbálom, köszönöm. :hat:
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető mandras6610

• Törzstag
    • Free relationships, no obligations
« Válasz #2916 Dátum: 2014. Június 04. - 18:24:24 »
Üdv mindenkinek!

Tud abba valaki segíteni,hogy Németországba milyen boltokba lehet venni Kent pamacsot,vagy valami értelmesebb szürke bort?

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2917 Dátum: 2014. Június 04. - 19:38:52 »
Szürke bor alatt mit értünk? Szürkebarátot? :crazy:
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető mandras6610

• Törzstag
    • Free relationships, no obligations
« Válasz #2918 Dátum: 2014. Június 04. - 19:43:23 »

Oké! Elírtam de szerintem érted a kérdést!!!!

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #2919 Dátum: 2014. Június 04. - 20:04:08 »

Oké! Elírtam de szerintem érted a kérdést!!!!

Szerintem ne bonyolítsd a szürkével, maradj a malacnál...bár ahhoz a Szürkebarát nem igazán fog passzolni.  :bor:
Sheffield-England

Nem elérhető CityLife

• Törzstag
« Válasz #2920 Dátum: 2014. Június 05. - 08:50:06 »
Kb 6300ft-ért tudnék amazon-ról egy Semogue 1800-at rendelni. Most egy Balea borz pamacsom van. szerintetek megéri az invesztálást? Jó volna ez nekem úgy hogy nem olyan erős az arcszőrzetem?

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2921 Dátum: 2014. Június 05. - 09:00:12 »
Kb 6300ft-ért tudnék amazon-ról egy Semogue 1800-at rendelni. Most egy Balea borz pamacsom van. szerintetek megéri az invesztálást? Jó volna ez nekem úgy hogy nem olyan erős az arcszőrzetem?
Belinkelnéd ?

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #2922 Dátum: 2014. Június 05. - 09:00:21 »
Itt több összevető van. Én szappanolok és tálkában habosítok cocával, évek óta nagy megelégedéssel. Ha arcon habosítasz, akkor tudd, hogy a coca egyseket szúr arcon, engem nem, viszont a borz igen.

Másrészt egy jó kis semogue pamacsot nem szabad otthagyni!  ;D
Sheffield-England

Nem elérhető CityLife

• Törzstag
« Válasz #2923 Dátum: 2014. Június 05. - 09:04:22 »
Semogue 1800
Belinkelnéd ?

Nem elérhető CityLife

• Törzstag
« Válasz #2924 Dátum: 2014. Június 05. - 09:05:56 »
Proraso szappanokat használok, és arcon szeretek habosítani. De ez a balea borz elhagy 1-2 szálat minden borotválkozásnál, tiszta gagyi érzete van. :(

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici