Idézetet írta: tankraid - 2014. Május 31. - 13:52:01Tud valaki olyan pamacsot ajánlani aminek a sörtéje/teteje (bocsi nem tudom hogy nevezik sépen' ) szép kerek és átlagosnál nagyobb?Illetve jó lenne még egy vagy olyan beszerezhetőség ami EU és freeshiping vagy hazai bolt kiszállítással. Az se lenne utolsó ha baráti lenne az ára...... Valami ilyesmire gondolok mint itt a jobb szélső vagy még esetleg a középső: (látom ezek EJ-k de pont annak a kettőnek nem találtam meg a típusát) El kellene dönteni, hogy mit is akarsz pontosan. A képen láthatóak valszeg borzok (egyik se néz ki szintinek, bár a mai világban a fene tudja), ami eleve olyan árkategória hogy amellett eltörpül a szállítás (vagy ingyen van, ha elég nagyot veszel ). Amiben viszont olcsóbban kapsz nagy, kerek pamacsot, az sörte, de az már megint más kategória. Akármit is választasz, mindenképpen ránéznek a giftsandcare.com-on a Semogue pamacsokra, ha másnak nem akkor összehasonlításnak. Ha már eldöntötted hogy sörte vagy borz, és utóbbiban milyen minőségig mész el, és mi lenne a méret, akkor szerintem kérdezz megint itt, konkrétabban.
Tud valaki olyan pamacsot ajánlani aminek a sörtéje/teteje (bocsi nem tudom hogy nevezik sépen' ) szép kerek és átlagosnál nagyobb?Illetve jó lenne még egy vagy olyan beszerezhetőség ami EU és freeshiping vagy hazai bolt kiszállítással. Az se lenne utolsó ha baráti lenne az ára...... Valami ilyesmire gondolok mint itt a jobb szélső vagy még esetleg a középső: (látom ezek EJ-k de pont annak a kettőnek nem találtam meg a típusát)
Sima férfi hajfésû, a ritkásabb fogú felével. Utána a sûrû fogakkal, ha hullás gyanús a pamacs. Különben a sûrû felével nem kell csesztetni.A lényeg, hogy nagyon lassan, finoman fésüld körbe-körbe. Fokozatosan mélyítve a fésût a kõtegbe. Nagyon elhanyagolt pamacsnál elkerülöd így a száltépést.A belinkelt fésû nem jó. Mert túl erôsek vaskosak a fogai.A fésült pamacsban szerintem jobb a kapilláris hatás. Olyan mintha vadi új lenne. - Szerintem ...
Szürke bor alatt mit értünk? Szürkebarátot?
Idézetet írta: tothzoltan - 2014. Június 04. - 19:38:52Szürke bor alatt mit értünk? Szürkebarátot? Oké! Elírtam de szerintem érted a kérdést!!!!
Kb 6300ft-ért tudnék amazon-ról egy Semogue 1800-at rendelni. Most egy Balea borz pamacsom van. szerintetek megéri az invesztálást? Jó volna ez nekem úgy hogy nem olyan erős az arcszőrzetem?
Idézetet írta: CityLife - 2014. Június 05. - 08:50:06Kb 6300ft-ért tudnék amazon-ról egy Semogue 1800-at rendelni. Most egy Balea borz pamacsom van. szerintetek megéri az invesztálást? Jó volna ez nekem úgy hogy nem olyan erős az arcszőrzetem?Belinkelnéd ?