Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 804399 alkalommal)

Nem elérhető CityLife

• Törzstag
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #2940 Dátum: 2014. Június 05. - 12:43:49 »
erősen gondolkozom egy ilyenen:
http://connaughtshaving.com/21h3red.html

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2941 Dátum: 2014. Június 05. - 12:46:24 »
Nekem muhle szintim van és szinte hibátlan. Az a hibája - szãmomra csak - hogy nagyobbat szeretnék.:)) Minden más szempontból nagyon jó. Mondjuk ez silvertip fibre, gondolom másabb mint a sima black.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #2942 Dátum: 2014. Június 05. - 12:48:03 »
A Black Fibre jó szinti! Persze vannak jobbak is de ez szubjektív.
Nekem Mühle Black Fibre szintim van, de ez nem jelent semmit, mert maga a szintiszálakból készült pamacs ugyan az. (Mühle-HJM ua. a gyártó) Nagyon jó!  :thumbup:

Szerk: Most látom, hogy Te is Mühle-t linkeltél nem Hjm-et.
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #2943 Dátum: 2014. Június 05. - 12:50:52 »
Nekem is Black Fibre van, és nagyon jó. Szerintem jó választás lenne, és ez a nyél sem csúnya!
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2944 Dátum: 2014. Június 05. - 13:05:25 »
És a szintikkel kapcsolatban hogy van ez a nem tartja meg a vizet, meg hogy jobban el kell találni a vízmennyiséget, hogy jó habot kapjunk?
De cserébe nem is szívja be a vizet, szóval ha szépen fokozatosan adod hozzá akkor kiváló eredményt lehet vele elérni. A HJM Black Fibre is jó, de a Silvertip Fibre szerintem még jobb.

Ugyanakkor az Omega sörtémet is szeretem. Más, de jó. Nekem krémesebb, sűrűbb habot ad, s bár több munkával, van amikor ehhez van hangulatom.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2945 Dátum: 2014. Június 05. - 13:22:47 »
Az FS Pur Tech pedig még jobb!  ;D
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2946 Dátum: 2014. Június 05. - 13:43:55 »
Inkább úgy mondanám, hogy vannak emberek akiknek sikerült nagyon jókat kifogni belőlük. Rendelnék én is, de a neten található tapasztalatok szerint a minőség nem igazán kiszámítható (az én FS pamacsom úgy vacak ahogy van, erre persze lehet azt mondani hogy nem Pur Tech, de direkt rákérdeztem az eladótól hogy melyik a magasabb kategória, és ezt javasolta). Remélem ez megváltozik, de valszeg csak akkor ha a nagy, bejáratott webshopok is elkezdik árulni őket; szerintem nem véletlen hogy most nem teszik.

A Mühle/HJM meg mindig ugyanazt a minőséget árulja, és hát nagyon jó pamacsok ezek is.

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #2947 Dátum: 2014. Június 05. - 13:56:09 »
Valahogy én is ezeket hallottam/olvastam az FS szintikről, mármint, hogy a minősége nem egyenletes.
A minőségbeli ingadozás a Mühle/HJM-nél nem tapasztalat és ez mindenképpen mellette szól.
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2948 Dátum: 2014. Június 05. - 14:17:26 »
Valahogy én is ezeket hallottam/olvastam az FS szintikről, mármint, hogy a minősége nem egyenletes.
A minőségbeli ingadozás a Mühle/HJM-nél nem tapasztalat és ez mindenképpen mellette szól.
Mondjuk még így is nagyon jó vétel volt eleinte az FS szinti, csak azután elmentek árban kb oda mint a Mühle (a Pur Tech szériával legalábbis), így meg már nem olyan vonzó kockáztatni.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2949 Dátum: 2014. Június 05. - 14:18:53 »
Miben másabb/jobb a silvertip fibre től?
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #2950 Dátum: 2014. Június 05. - 14:40:00 »
Mondjuk még így is nagyon jó vétel volt eleinte az FS szinti, csak azután elmentek árban kb oda mint a Mühle (a Pur Tech szériával legalábbis), így meg már nem olyan vonzó kockáztatni.

Mindettől függetlenül nagyon kipróbálnék egy FS szintit (is)!  ;)
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2951 Dátum: 2014. Június 05. - 14:50:01 »
Mindenben: gerincesebb, és nem szúr.

God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2952 Dátum: 2014. Június 05. - 15:02:06 »

Sztem ez a szúrás dolog is eltérő. Nekem nagyon sima és puha még ha direkt böködöm is vele az arcom. Gericességre mondjuk lehetne kicsit jobb talán, de arra ott a Tubby mostmár:)

Az FS szintik igencsak megfogyatkoztak az ebayen meg úgy általában a neten is.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2953 Dátum: 2014. Június 05. - 15:26:31 »

Sztem ez a szúrás dolog is eltérő. Nekem nagyon sima és puha még ha direkt böködöm is vele az arcom. Gericességre mondjuk lehetne kicsit jobb talán, de arra ott a Tubby mostmár:)

Az FS szintik igencsak megfogyatkoztak az ebayen meg úgy általában a neten is.
Nekem se szúr a Silvertip Fibre.

Amúgy a nem-PurTech FS is megtalálta nálam a maga alkalmazási területét: kiválóan lehet vele foltokat kiszedni ruhából, pl bringalánc nyomait Vanish szappannal :D

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2954 Dátum: 2014. Június 05. - 15:48:21 »
Pure Tech vs Muhle Silver...
Igen relatív, hogy szúr-e a Silver. Addig, amíg nem használsz egy PT pamacsot. Utána már egyértelmű, hogy a PT nem szúr, míg a Silver igen.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici