Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 802772 alkalommal)

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #3345 Dátum: 2015. Január 23. - 08:49:08 »
Lehet nem pártolni őket ilyen olyan okból, de lassan jobbak a szinti pamacsok, mint a szőrből készültek.

Ez kétségtelen. Ahogyan - és a nyilvános kivégzésem biztos tudatában mondom - a patronos borotvák is jobbak bizonyos szempontból a hagyományos biztonsági borotváknál. Vannak szempontok, amik szerint meg nem jobbak.

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #3346 Dátum: 2015. Január 24. - 12:00:09 »
Valamennyit azért haladjunk már a korral, bele is fér, meg kell is. Nagyon jól elvagyunk pl. a mostani bevonatos pengékkel is, és nem a régi élezhető szénacél meg miegymást szoktuk betárazni...
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

• Törzstag
« Válasz #3347 Dátum: 2015. Január 24. - 14:50:45 »
Nagyon jól elvagyunk pl. a mostani bevonatos pengékkel is, és nem a régi élezhető szénacél meg miegymást szoktuk betárazni...

Na ehhez mit szólnak a késsel borotválkozó fórumtársak?  :naughty:

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #3348 Dátum: 2015. Január 24. - 15:00:35 »
Valamennyit azért haladjunk már a korral, bele is fér, meg kell is. Nagyon jól elvagyunk pl. a mostani bevonatos pengékkel is, és nem a régi élezhető szénacél meg miegymást szoktuk betárazni...

van aki a hiper-szuper 21.századi villanyokat  tárazza be, mert, egyik szarabb mint a másik és ezek a mai kor legnagyobb vívmányai.

• Törzstag
« Válasz #3349 Dátum: 2015. Január 24. - 15:17:14 »
A lényeg az lenne, hogy megtalálja mindenki a számára megfelelő eszközöket, és éljen velük boldogan. Vannak alternatívák, bőven. Viszont attól nem leszek több vagy jobb, hogy valakit leszólok, mert nem az én ízlésemnek megfelelően borotválkozik. Ha valaki nyitott az újra, és anyagilag is belefér, nosza. A legrosszabb esetben valamelyik topikba kerül egy-két bejegyzés, amiből az okos tanul, a másik okos meg kíváncsian mégis kipróbálja ;)

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #3350 Dátum: 2015. Január 24. - 15:30:28 »
Senkit nem szóltam le, pusztán a közöltem, hogy nem mindig a legújabb, a legjobb.
 Nekem amióta nem redönnyel borotválkozom talán egyszer volt begyulladva szőrtüszőm. De legalább a reklámja igaz. Az első penge levágja, a második kiemeli, a harmadik megint levágja.
Így aztán vagy begyullad a tüsző, vagy a visszahúzódott szőr nem talál ki. Anyagilag meg szerintem DE-t, és/vagy kést gyűjteni többe kerül.

• Törzstag
« Válasz #3351 Dátum: 2015. Január 24. - 15:36:10 »
Nem neked szólt, általánosan fogalmaztam ;)
Én nagy megelégedéssel használom most már mindkét szintetikus pamacsom. Viszont ha időm is engedi, és extra "kényeztetés" kell, egy silvertip-et (nálam) nem űberelnek.

• Törzstag
« Válasz #3352 Dátum: 2015. Január 24. - 18:24:56 »
A lényeg az lenne, hogy megtalálja mindenki a számára megfelelő eszközöket, és éljen velük boldogan. Vannak alternatívák, bőven. Viszont attól nem leszek több vagy jobb, hogy valakit leszólok, mert nem az én ízlésemnek megfelelően borotválkozik. Ha valaki nyitott az újra, és anyagilag is belefér, nosza. A legrosszabb esetben valamelyik topikba kerül egy-két bejegyzés, amiből az okos tanul, a másik okos meg kíváncsian mégis kipróbálja ;)

Teljes mértékben egyetértek. Már csak annyi dolgod maradt, hogy az itt fórumozók ~99%-t győzd meg ugyanerről a patronos borotvák tekintetében  :naughty:
A patronos borotvák fórumos megítélése nem túlzottan jó, és akkor még nagyon óvatosan fogalmaztam. Én sem vagyok oda értük, de koránt sem olyan rosszak, mint ahogyan itt sokak vélekednek róluk. A "fejlődésük" pedig analóg a szintetikus pamacsokkal. Viszont ez utóbbiak osztatlan sikert aratnak a fórumozók körében.
 :nemtom:

• Törzstag
« Válasz #3353 Dátum: 2015. Január 24. - 19:24:14 »
Én erről nem/sem fogok meggyőzni senkit, mert a nagyon kevés kipróbálásom során nem tudtak meggyőzni. :D (Viszont lehetne folytatni a megfelelő topikban ;) ) És nem teljesen ugyanaz egy habképző eszköz, mint egy szőrvágó.

Herr

• Vendég
« Válasz #3354 Dátum: 2015. Január 24. - 19:34:20 »
Azért a patronos borotvákat idekeverni  :fejtor:
3 napos szőrképződményt már nem tud rendesen abszolválni levágásilag, pár alkalom után már nincs élük,ráadásul eltömődik,az ember meg csapkodja a mosdókagyló széléhez és közben cifrán káromkodik ,mert a víz nem viszi ki,és még egy halom dolog ami negatívum. Az csak olyanoknak jó akiknek selyemből van a szőrzetük,egy derék borostával megáldott férfiember egy dolgot tehet velük. Jó messzire elhajítja őket.
Ez csak az én véleményem  :crazy:

• Törzstag
« Válasz #3355 Dátum: 2015. Január 24. - 19:41:25 »
Azért a patronos borotvákat idekeverni  :fejtor:

Ugyanaz, mint pamacsban a szintetikus. Így már érted?  ;)

Herr

• Vendég
« Válasz #3356 Dátum: 2015. Január 24. - 19:42:42 »
Nem:) A szinti pamacs rendes habot tud csinálni,a többi fentebb.

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #3357 Dátum: 2015. Január 24. - 19:49:18 »

A borz meg kivállót. :kézdörzsölősszmájlimertkezdőőőőőődik:

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #3358 Dátum: 2015. Január 24. - 20:05:01 »
Viszont elobb volt szintetikus pamacs, mint patronos borotva. ;)
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #3359 Dátum: 2015. Január 24. - 20:18:50 »

A borz meg kivállót. :kézdörzsölősszmájlimertkezdőőőőőődik:

Várjatok! Elszadok chipsért, nehogy lemaradjak valamiről!

- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici