Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 802752 alkalommal)

Nem elérhető magyar

• Törzstag
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #3375 Dátum: 2015. Január 24. - 22:11:12 »
Felvesszük az aktust mindketten.
gyönyörűűűűű látványban lesz részünk

Herr

• Vendég
« Válasz #3376 Dátum: 2015. Január 24. - 22:15:46 »
Felvesszük az aktust mindketten.
gyönyörűűűűű látványban lesz részünk

Ez a tipikus kiemelni egy valamit . Kis gonosz.  :naughty:

Amúgy tényleg kíváncsi vagyok ám ,mert azért életem nagy részében én is használtam minden féle fajta csoda 2-3-4-5 meg az istentudja hány pengés ,rezgő, bongó, elemes csodahardvert ,és én valahogy nem látom azt az iszonyatos fejlődést így ,hogy késsel kezdtem el borotválkozni.

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #3377 Dátum: 2015. Január 24. - 22:36:42 »
Én De-vel kezdtem meg Barbon-pamacs combóvaj a borotválkozást. Aztán a katonaságnál erre nem volt idő és Braun rezgőkésés villannyal folytattam, majd mivel akkor jött be a Bic merevfejű félpengés azzal folytattam.Ez jó volt, mert nem lopták el meg síma szappannal is működött pamacs nélkül is. Utána lett a merevfejű 3 pengés, ugyan ez csuklós fejű, aztán a 4 pengés, végül a 4 pengés rezgős. Én itt hagytam abba.A fejlődés vitathatatlan, mert a rezgős a beépített mikromotornak köszönhetően egyfajta Slant érzést?,technikát?, nyújt és a zselével tényleg jó volt vele borotválkozni. A problémám az volt, hogy, ha reggel megborotválkoztam 11 felé már reszelt az ingnyak. DE-vel vagy késsel viszont kibirom 4-ig. Minden reggel 3 kör+ hibajavítás.

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #3378 Dátum: 2015. Január 25. - 08:10:44 »
???
Én a te meglátásodra lettem volna kíváncsi, Magyar kollega az "egyszerűséget " emelte ki. Ezt én sem vitattam,de azon kívül ,hol van itt a gőz és villanymozdony ,avagy az autó és a szekér különbsége amit oly elmésen  megemlítettél?
Gyorsabb? Jobb a végeredmény?
Én felajánlok egy próbát. 3 napos szőrzet. Te reluxával én késsel. Felvesszük az aktust mindketten. Aztán meglássuk amit meg kell, a többi az meg úgyis csak duma.

Miért 3 napos szőrzetet ajánlasz? Szerintem Te is naponta borotválkozol, akkor most mi ez a 3 napos szőrzet őrület? Senki nem állította, hogy a patronos el tud bánni a 3 napos szőrrel. Ahogyan egy sportkocsival sem mész terepre.
 Komolyan nem értelek!

• Törzstag
« Válasz #3379 Dátum: 2015. Január 25. - 08:16:29 »
Én De-vel kezdtem meg Barbon-pamacs combóvaj a borotválkozást. Aztán a katonaságnál erre nem volt idő és Braun rezgőkésés villannyal folytattam, majd mivel akkor jött be a Bic merevfejű félpengés azzal folytattam.Ez jó volt, mert nem lopták el meg síma szappannal is működött pamacs nélkül is. Utána lett a merevfejű 3 pengés, ugyan ez csuklós fejű, aztán a 4 pengés, végül a 4 pengés rezgős. Én itt hagytam abba.A fejlődés vitathatatlan, mert a rezgős a beépített mikromotornak köszönhetően egyfajta Slant érzést?,technikát?, nyújt és a zselével tényleg jó volt vele borotválkozni. A problémám az volt, hogy, ha reggel megborotválkoztam 11 felé már reszelt az ingnyak. DE-vel vagy késsel viszont kibirom 4-ig. Minden reggel 3 kör+ hibajavítás.

Ez nem azért volt, mert a sokpengések nem vágták le rendesen a szőrödet, hanem azért, mert más szögben vágnak, gyakorlatilag kihegyezik a szőrvégeket. Ez is a rossz tulajdonságaik egyike, ez kétségtelen. Engem is ez zavar bennükk leginkább.

Herr

• Vendég
« Válasz #3380 Dátum: 2015. Január 25. - 13:11:55 »
???
Én a te meglátásodra lettem volna kíváncsi, Magyar kollega az "egyszerűséget " emelte ki. Ezt én sem vitattam,de azon kívül ,hol van itt a gőz és villanymozdony ,avagy az autó és a szekér különbsége amit oly elmésen  megemlítettél?
Gyorsabb? Jobb a végeredmény?
Én felajánlok egy próbát. 3 napos szőrzet. Te reluxával én késsel. Felvesszük az aktust mindketten. Aztán meglássuk amit meg kell, a többi az meg úgyis csak duma.

Miért 3 napos szőrzetet ajánlasz? Szerintem Te is naponta borotválkozol, akkor most mi ez a 3 napos szőrzet őrület? Senki nem állította, hogy a patronos el tud bánni a 3 napos szőrrel. Ahogyan egy sportkocsival sem mész terepre.
 Komolyan nem értelek!

2 naponta.
Amúgy látom nem bírsz elvonatkoztatni a közlekedési eszközök hasonlatként való használatáról,és úgy érzem elbeszélgetünk egymás mellett. Konkrétumokat nem mondasz ami előnye lenne például a modern eszköznek  (a könnyedebb használhatóságot kivéve) ,így szvsz értelmetlen is a további csevej :) Mellesleg nekem aztán hótmindegy ki mit használ.  :sör:

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #3381 Dátum: 2015. Január 25. - 14:11:18 »
Így elmenni a lényeg mellett... A borotválkozás szubjektív! Mindenkinél más és más.

Amióta megtanultam rendesen borotválkozni, hibátlan eredményt érek el mind DE-vel, mind eldobhatós kétpengéssel!
Éppen ezért - szerintem - kár erőltetni, hogy melyik a jobb, vagy rosszabb.

Ja!  :bocs:  :offtopik:
Lajong és bolotvál! ;-)

• Törzstag
« Válasz #3382 Dátum: 2015. Január 25. - 15:44:10 »
Így elmenni a lényeg mellett... A borotválkozás szubjektív! Mindenkinél más és más.

Amióta megtanultam rendesen borotválkozni, hibátlan eredményt érek el mind DE-vel, mind eldobhatós kétpengéssel!
Éppen ezért - szerintem - kár erőltetni, hogy melyik a jobb, vagy rosszabb.

Ja!  :bocs:  :offtopik:

Kb ezt próbáltam oldalakon át magyarázni én is  :thanks:

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #3383 Dátum: 2015. Január 26. - 14:58:31 »

20 hosszu nap utan ma vegre megjott Larry-tol a 24mm-es Silvertip pamacsom vilagoskek nyellel es melyebbre furva. Eloben sokkal szebb, a vilagoskek szine is gyonyoru, kellemeset csalodtam. :) Most azik, tisztul, holnap proba! :))
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #3384 Dátum: 2015. Január 26. - 15:07:57 »
Érdekes!

Rövid sörtés?

az bizonyos, hogy gerinces, de háát ....
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #3385 Dátum: 2015. Január 26. - 15:19:01 »
Érdekes!

Rövid sörtés?

az bizonyos, hogy gerinces, de háát ....

Én kértem így, meglátom, hogyan teljesít majd. :) Nekem tetszik.  ;)
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #3386 Dátum: 2015. Január 26. - 15:52:39 »
Mindenesetre varom mit mondasz!

Érdekes!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #3387 Dátum: 2015. Január 26. - 17:36:39 »
Ugyanilyen nyelet rendeltem a múlt héten  ;)

20 hosszu nap utan ma vegre megjott Larry-tol a 24mm-es Silvertip pamacsom vilagoskek nyellel es melyebbre furva. Eloben sokkal szebb, a vilagoskek szine is gyonyoru, kellemeset csalodtam. :) Most azik, tisztul, holnap proba! :))
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #3388 Dátum: 2015. Január 26. - 17:47:26 »
Szep kis nyel, szerintem tetszeni fog neked is. :)

Tisztitas utan:
Éles pengét, bő habot!

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #3389 Dátum: 2015. Január 26. - 19:16:49 »
Nem egy barbon pamacs, de azért szép!  :D  :thumbup:
Lajong és bolotvál! ;-)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici