Szerző Téma: Utána: arcszesz, balzsam, olaj, hidratálás  (Megtekintve 414993 alkalommal)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
Re:Utána: arcszesz, balzsam, olaj, hidratálás
« Válasz #585 Dátum: 2011. December 03. - 18:21:29 »
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kiürült pumpás dezodor üvegébe töltöm az arcszeszeket.
Egyenletesen vonja be a kezem -> könnyen használható, takarékos.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #586 Dátum: 2011. December 03. - 20:50:05 »
Juby: Nem nagy ördöngösség. Nyitsz egy témát a Közös megrendelések-ben, beírod, hogy mit akarsz rendelni, honnan, mennyiért, mikor, hogyan történjen az átadás és az elszámolás, stb. Jelentkezni biztosan fognak páran, a Proraso AS nagy népszerűségnek örvend, de itthon már csak a Douglas maradt, mint forrás, ott meg folyékony arany árban mérik.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

PaT

• Vendég
« Válasz #587 Dátum: 2011. December 03. - 21:52:00 »
én pl. tuti beszállnék egy adagra, ha pl. négyfelé szednénk.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #588 Dátum: 2011. December 03. - 22:14:46 »
Háát...  ;)

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #589 Dátum: 2011. December 17. - 20:18:44 »
Borotválkozás után most felesben bekentem az arcom. Egyik oldalon Avon, a másikon Cadeavera AS-el. Külön bekenve nem látszik annyira a különbség, együtt feltűnőbb.
Az Avon folyósabb, kevésbé erős illatú. Sőt, utána nem is nagyon éreztem az illatát a kezemen, amivel bekentem. A Cadeavera kissé sűrűbb állagú, erősebb illattal, amit a kenés után egy órával is simán éreztem a kezemen. Mondjuk nem ez a legjobb szag, amit valaha éreztem, van egy kis mellékzöngéje is.
A nejem szerint az Avon a jobb illatú, a Cadeaverára azt mondta öreguras szaga van. :)

Érdekes volt az arcom két felét megnézni úgy is, hogy a lámpafény csillanását kerestem. A Cadeaverás oldal tompán fénylett, míg az Avonos fényesebb volt, mintha kapott volna egy lakkréteget. Eddig ez nem tűnt fel, de ez a fényes dolog nem tetszik.
Konzisztenciában a C., illatban inkább az A., jött be. Mivel egyik sem tökéletes, így keresem tovább, melyik AS jön be leginkább.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #590 Dátum: 2011. December 17. - 22:33:48 »
öreguras szaga van.
...akkor megtaláltad!!!

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #591 Dátum: 2011. December 18. - 17:52:06 »
Ááá, fenét!

Én nagyon fiatalos vagyok. :)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #592 Dátum: 2011. December 18. - 21:08:43 »
...én is... így kompenzálom.  ;)

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #593 Dátum: 2011. December 19. - 17:52:22 »
After shave

Na, hát a habokkal és zselékkel ellentétben (melyeket idáig nem nagyon variáltam)a borotválkozás utáni szerek viszonylag széles skáláját megpróbáltam. Igazándiból egyikre sem mondanám azt, hogy élből rossz volt. Az akkori igényeimnek nagyjából megfeleltek. Régebben inkább szeszt használtam, manapság inkább valami balzsamot használok. Mivel eddig nem éreztem késztetést a vizsgálódásra, így sosem figyeltem, hogy melyik milyen hatással van a bőrömre. Rákentem, ami a szekrényben volt (legtöbbször a nejem vásárolta ezeket a cuccokat, gondolom a költséghatékonyságot valamelyest szem előtt tartva), aztán jó napot. Ha ez éppen szesz volt, akkor azt nyilván éreztem, ha meg balzsam, akkor nem annyira.
Bár az oldal témájához nem nagyon kötődik (illetve nagyon is), de a honvédségnél pláne arcszesz-párti voltam, mert sokszor nem engedtek haza és ugye valamivel azért kellett a gégét néha kezelgetni. :) Ott aztán ment le minden a torokba, amire az volt írva, hogy alkoholt tartalmaz.  ;D  A 80-as évek vége felé ez jobbára Barbont vagy Pitralont jelentett, de néha becsúszott a Derby is. Az utóbbi nagyon tartósnak bizonyult. De ez a tartósság sajnos nem a bódult állapot hosszúságában nyilvánult meg, hanem abban, hogy két napig derby szagút böfögött az ember. :) Most mit mondjak, még az itt teljesen off Tükör ablakmosót is megittuk, mert a dobozra az volt írva, hogy 5% alkoholt tartalmaz. Kész csoda, hogy még élek. :)

Nem elérhető Juby

• Törzstag
  • Mr
« Válasz #594 Dátum: 2011. December 19. - 18:36:14 »
Snake a leírtak alapján király arc vagy! :buek: Én is mindent megiszok amiben van alkohol.A témához illően azért váltottam balzsamra mer másnaposan az aftershavet szagolva volt hogy kijött a vukk a barlangjából.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #595 Dátum: 2011. December 19. - 18:40:53 »
Én a házi pálinkákat előnyben részesítem az arcszeszekkel szemben... több a természetes összetevő bennük.  :buek:

Nem elérhető Juby

• Törzstag
  • Mr
« Válasz #596 Dátum: 2011. December 19. - 18:49:24 »
Na igen egy jó házin pálesznál nincs jobb.Alig várom a szilvesztert hogy jól beszipkázzak belőle. :borz2:

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #597 Dátum: 2011. December 19. - 20:01:36 »
Én minden nap iszom egy kis házipáleszt, de csak orvosi mennyiséget, gyógyszerek helyett, ugye.  ;D
Szerencsére van is miből, épp pénteken főzettem egy adaggal, harminc lityi lett.  ;D Az előtt másfél hónappal szintén főzettem egy adagot, szóval szeszben nem szenvedek hiányt idehaza.  :D

De hogy ne legyek offtopik: próbálta már valaki a házi 50-est borotválkozás után? Természetesen külső használatra gondolok!  :)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #598 Dátum: 2011. December 19. - 22:22:40 »
...vagy a "rézelejét"?  ;)

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #599 Dátum: 2011. December 22. - 20:24:45 »
Az eddigi Avon balzsam helyett ma szintén Avon zselét használtam, de csak a képem egyik felén. A másik oldalra most a fiam Boxer silver dynamic nevű arcszesze került.
Az illattesztet a bal oldalon kezdte a nejem és vágta mindjárt, hogy ez valami Avon.
A másik oldalt viszont nem ismerte fel, viszont emez sokkal jobban tetszett neki, mint az Avon. Pedig occsó nagyon. :)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici