Szerző Téma: Utána: arcszesz, balzsam, olaj, hidratálás  (Megtekintve 415237 alkalommal)

Nem elérhető snake

• Törzstag
Re:Utána: arcszesz, balzsam, olaj, hidratálás
« Válasz #720 Dátum: 2012. Május 15. - 18:40:52 »
Sznék! Milyen bótban nézegetted?

Az esztergomi Müllerben láttam, 125 ml kiszerelésben és valami 2900 Ft környékén. 1900 Ft-t is volt kiírva 50 ml-es üvegben, de csak KIÍRVA!  :D

Neten néztem a céget, vagy száz éve gyártják ezt a cuccot...de most már a L'Oreál is benne van a bizniszben.
Csak meg kellett volna venni...:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #721 Dátum: 2012. Május 15. - 18:45:21 »
No lám, egy rejtőzködő fórumtárs kilépett a fényre! Szia Pat! Hogy érzed magad?
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #722 Dátum: 2012. Május 15. - 18:51:18 »
Ha már ott voltam mindjárt néztem magamnak karácsonyi meglepit is. Jó lenne meglepődni egy Paco Rabanne 1 billion afteren. :) De az még egy fél év...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető PaT

• Törzstag
« Válasz #723 Dátum: 2012. Május 15. - 19:52:53 »
Minden oké, köszi! :)

No lám, egy rejtőzködő fórumtárs kilépett a fényre! Szia Pat! Hogy érzed magad?

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #724 Dátum: 2012. Május 15. - 20:00:17 »
Lehet,hogy tévedünk,mivel itt illatszerként árulják,ráadásul német gyártmány :evil:
http://www.parfumo.net/Perfumes/Lohse/Uralt_Lavendel

A győri Müllerben is láttam 2 leértékelt darabot...
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető MasonBoy

• Új tag
  • *
« Válasz #725 Dátum: 2012. Május 15. - 21:38:29 »
A győri Müllerben is láttam 2 leértékelt darabot...

Épp tegnap néztem.. 2890 Magyar HUF..

De amikor megkérdeztem a Wool Fat szapannyját  hogy van e (?!)akkor csak néztek rám mint gyujtogató a vizes szalmára :crazy: :fetreng:
Megtiltottam magamnak az emlékezést, és rettegtem a felejtéstől: mintha borotva élén táncolnék. "Stephenie Meyer"

Nem elérhető yoee

• Törzstag
« Válasz #726 Dátum: 2012. Május 16. - 11:54:38 »
Szerintem olyan sose vót nekik. Amióta ilyenre figyelek, a nyíregyházi müllerben szappanból csak a wilkinson ufo-ra emlékszem. Krémből volt nekik többfajta (nívea, wilkinson, barbon, florena, denim, palmolive)
Glicerines szappant -colonel conk- lehet kapni az extrametálban, sajnos drágán mérik, emlékeim szerint 4000 forintokért vihető haza, egy sima korong szappan, mindenféle fa tároló dobozka nélkül.

Épp tegnap néztem.. 2890 Magyar HUF..

De amikor megkérdeztem a Wool Fat szapannyját  hogy van e (?!)akkor csak néztek rám mint gyujtogató a vizes szalmára :crazy: :fetreng:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #727 Dátum: 2012. Május 16. - 12:39:29 »
Gyerekek, Colonel Conk-ot a superorshave-től kell rendelni. 7,85 dollár, és ebben a posta is benne van.

http://thesuperiorshave.com/Shaving_Creams.html#conk
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető yoee

• Törzstag
« Válasz #728 Dátum: 2012. Május 16. - 12:59:36 »
Én már nem merek, csak filléres szappanba beruházni, mivel nem jönnek be. Az igaz, hogy a 800 Ft-os wilkinson stick -amit nemrég vettem, hátha működik, mert sokan dícsérik felkiáltással- nos az úgy néz ki, hogy jobb, mint az eddig próbált összes szappan, még tesztelem.

Ha vennék egy ilyet (conk) akkor nagy valószínűséggel menne az elad topicka... bár sohase lehet tudni :)
Az biztos, hogy r.hadt drága a conk az EM-ban. Több mint 2x a szorzó a szuperiorsévhez képest.

Gyerekek, Colonel Conk-ot a superorshave-től kell rendelni. 7,85 dollár, és ebben a posta is benne van.

http://thesuperiorshave.com/Shaving_Creams.html#conk

Nem elérhető tritrek

• Törzstag
« Válasz #729 Dátum: 2012. Június 01. - 08:34:34 »
Urak!
Azon gondolkodom, vajon miből lehetne összeütni egy használható borotválkozás utáni olajat? Van itthon szőlőmag olajam, ricinus, oliva (kozmetikai grade)...
Meg persze mivel illatosítani? A levendula ki van rúgva, mert a feleségem szerint "Olyan a szagod mint a nagymamám kabátjának" ill. aludjak a szekrényben, legalább nem mennek be a molyok...

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #730 Dátum: 2012. Június 01. - 08:38:54 »
aludjak a szekrényben, legalább nem mennek be a molyok...
:crazy:

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #731 Dátum: 2012. Június 01. - 15:23:01 »
Nem tudom  miért akarsz borotválkozás utáni olajat összeütni, de maga az olaj nem lehet a fő összetevő, abból nem fog jó kisülni, legalább is az említett olajokkal. Egyedül a ricinus olaj oldódik 70%-os alkoholban, az olajok aránya pedig nem kéne, hogy meghaladja az 1-5%-ot, mert akárhogy adagolnád, fényleni fogsz, mint a Hold. Illatanyagnak pedig öntsél hozzá a kedvenc parfümödből, vagy kell venni parfümolajat. Egy kis Glicerin, vagy Propilene Glycol 2-3%-ban még kötelező lenne a trutyiba, ha pedig nem akarsz alkoholt használni, akkor kell valami emulgálószer is ami a vizet összepuszilja az olajjal. Az elsővel így elértünk az After Shave fogalmához, a második variációval pedig az After Shave Balzsamhoz.  ;D

Nem elérhető tritrek

• Törzstag
« Válasz #732 Dátum: 2012. Június 01. - 16:15:01 »
Én esteborotválkozós tipus vagyok, tehát a holdvilág engem nem zavar. Az alkohol viszont (úgy tűnik) igen :( Ezért az ötlet  :-\

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #733 Dátum: 2012. Június 01. - 16:27:56 »
És a propilénglikoltól fagyálló is leszel az éjben! : ))

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #734 Dátum: 2012. Június 01. - 16:41:53 »
A holdvilág az most képletes volt. Olaj/zsírok nem párolognak, tévhit, hogy beszívódnak ( egy részük igen), koszfogók és meggátolják a bőr párolgását, légzését. Ezért fontos a mennyiség. A párnádat akarod összeolajozni?  ;D ( Bocs, ha Te vagy Leon és ülve alszol, ez esetben a kanapét?)  Többre nem lenne túl jó egy ilyen mix... Ha az alkoholos cuccokkal lenne gondja a bőrödnek ( ugye ez nem biztos), valószínűleg csupán csak olajokkal még sokkal nagyobb gondod lenne. Borotválkozás előtt van létjogosultsága inkább az olajoknak, de erre is van jobb megoldás.
Natúr AS-t saját kedvenc parfümmel próbáltál már? ( Vagy ugyanez natúr babatestápoló/krém + saját parfüm) ? Én ebbe az irányba mennék el, ha mindenre érzékeny a bőröd. ( Még az is lehet a parfümre is)

Roti: az nem propilén glikol, hanem etilénglikol  ;D Azt meg inni kell, hogy jobban láss!  :fetreng: :fetreng: :fetreng:      

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici