Penge:
Eddig ez a legdurvább félresikerült borotválkozásom, mióta DE-t használok (ez kb 20-25 alkalmat jelent).
Előtte volt az az ominózus késes próbálkozás, amikor elvágtam magam, ez az egyik képen egy függőleges vonal formájában látszik is, pedig nem ma történt (kb augusztusban).
Eddig is volt olyan, hogy kipattogzott. Pl a múltkoriban szembe húztam teljesen a nyakamon, ádámcsutka vonalában teljesen a szélén, É-D irányban. Na az is hasonló volt, szerencsére 1,5 cm után megálltam. Pedig előtte volt WTG XTG is ott, szóval passz.
Szinte mindig előfordult egy-egy benőtt szőrszál, ami begyulladt mikor ki akart jönni minden esetben, de ez valóban 1-1 db. Van pl egy hely, ahol ez szinte állandó. Kis hülye
A máodik legrosszabb eredmény egy zöld Astra-val volt, ugyanígy pofazacskó, de akkor teljesen szembe húztam D-É irányban. Most, mint ahogy írtam, simán orrtól-fülig és vissza volt csak a történet az É-D után. A szőr kb átlósan nő, tehát nem is ATG volt, ezért volt meglepő a BBS és utána pedig ez, ami látszik.
Na most hogy ezt az új BIC penge okozta-e az passz, első próbálkozás volt. (előre félek a Feathertől, rendeltem belőle kipróbálás nélkül 70 db-ot. Maximum lesz új tétel az Elad topicban
Remélem az nem ilyen értelemben lesz éles).
A tűről csak annyit, hogy steril tű, révén egészségügyes az édesanyám, simán csak épp hogy megkarcoltam a fehér foltokat, hogy "kidurranjon", hogy legyen mire rákenni az alkoholos AS-t. Anélkül nem tudom bejutna-e a "kis burokba", mivel azért többé kevésbé zárt.
Amúgy a délutáni alkoholos fertőtlenítés eredménye nem sokat segített, 6-7 db újra befehéredett.
Amúgy a pattanásokkal mindig küzdök, pedig 27 hez közelítek. Bőrgyogyi írt fel anno sok szart, szó szerint amiről kiderült, hogy máj károsító (azért kellett vérvétel is előtte mindig, de mondjuk az reendbe is tette a dolgokat.). Szerencsére nem vagyok ragyás bőrű, se tiszta pattanásos, de azért 1-1 db mindig előbukkan. Erre persze a borotválkozás mindig jó ürügy.
Bizakodom ebben a rezorcinban.
Amúgy ezután nem kell semmi AS/ASB se? Illetve nem is lehet?
Jelenleg Speick ASB, a fent említett la Rive AS, Arko ASB , Alverde ASB vel rendelkezem.
Kár lenne mindet kidobni