zsolabácsi- Tévedsz lehet nagyon is és még nem jutott el hozzád a megfelelő cucc! Kétféle kence már a birtokomban van, gyógyszertári alapanyagokból egy vegyész/doki ismerősöm által összekeverve, ezek számomra nagyívben megváltoztatták a pre előkészületi habitusaimat. Állítólag ezeket a receptúrákat is lehet überelni, most folynak a kisérletek, remélem ebbe az "über preshave" kencébe is be leszek avatva, sőt tesztelhetem is, és ha ez is beválik,majd közkincsé tehetem őket, így akár számodra is. Jelenleg kétfélét tesztelhettem, mindkettő a Proraso Pre kicsit továbbfejlesztett változata és tényleg! hasonlít hozzá, de mégis tovább van fejlesztve, mert pl. nincs benne tartósítószer.. Amire meg várunk, hogy véglegesítve legyen, (az az überkence) abban állítólag a méhviasz kap majd jelentős szerepet... Ha be leszek avatva, megosztom Veletek, sajnos alapanyagok és kivitelezés tekintetében, sem otthoni, sem gyógyszertári környezetben nem rittyenthető könnyen össze, de ahogy elérhető lesz, megosztom veletek...