Az illat elég szubjektiv kategória.Nekem a Denim classic az egyik kedvencem
Hát igen, az illat az teljesen szubjektív kategória, igazándiból ebből sincs olyan, hogy rossz vagy jó, akárcsak ételből , zenéből, stb. Olyan van csak, hogy nekem tetszik, vagy nem.
Egyébként most borotválkoztam és a következő kipróbálandó krém a Palmolive Sensitive aloe vera volt.
Tapasztalatok:
Számomra kellemes, visszafogott illatú krém jött ki a tubusból, amiből pillanatok alatt lehet jó minőségű habot készíteni mind tálban, mind arcon. Egy kisujjpercnyi darabkából 3 körre simán elég mennyiség jött, a többi ment a lefolyóba.
A hab a 3. körben sem esett össze, sőt, jó vastagra kentem, ami már-már a flakonos habokat idézte. Az én bőrömre megfelelő volt, semmi irritációt nem éreztem a végén sem.
Víz alá tartva a borotváról is nagyrészt le lehetett mosni szinte teljesen. Ez persze csak akkor derült ki, mikor szétszedtem a borotvát, ami addig tisztának tűnt.
Nos, az élek közelében egy halványka kis csík maradt a habból, amit óvatosan leszedtem az ujjaimmal.
Összegzés: számomra kellemes, visszafogott illatú, nagyon jól habzó és jó árú termékről van szó. Meg fogom szeretni, úgy néz ki.