Szerző Téma: Szappan, krém  (Megtekintve 759134 alkalommal)

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
Re:Szappan, krém
« Válasz #1770 Dátum: 2013. Június 24. - 21:17:04 »
Nem mondod?
Akkor kamionnal megyek. :boldog:

Nem elérhető Trailm5

• Törzstag
« Válasz #1771 Dátum: 2013. Június 27. - 18:47:51 »
Üdv .
A wars krémhez hasonló illatút ,  nem tudtok itt Magyarországon ?
Vagy citromos illatú krém létezik ?
CSak a funkcionalitás , semmi más nem számít .

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #1772 Dátum: 2013. Június 27. - 18:59:01 »
Én tudok...csak a 4 db hirdetésemmel átmenetileg kihasználtam a lehetőségeimet  ;D
Esetleg kisegíthetlek?!   ;)   :sör:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #1773 Dátum: 2013. Június 28. - 09:37:23 »
Üdv .
A wars krémhez hasonló illatút ,  nem tudtok itt Magyarországon ?
Vagy citromos illatú krém létezik ?

A török gyártású Derby krémnek van citromos verziója, akik eddig itt írtak róla, azok szerint a legborzasztóbb WC-illatosítókra emlékeztet... :-\
Luxus kategóriában meg ott van a Neroliban a Trumper lime illatú krémje. Kapásból ezek ugranak be.

Nem elérhető tritrek

• Törzstag
« Válasz #1774 Dátum: 2013. Július 01. - 14:54:26 »
Ezt próbálta már valaki? Most kaptam ezt a kettőt az unokatestvéremtől, aki épp Szerbiában lakik. Illatra és állagra Vito's/Cella, csak nam fél meg egykilós kivitelben árulják, hanem 80gmosban.

Nem elérhető Qttyyy

• Törzstag
« Válasz #1775 Dátum: 2013. Július 01. - 14:58:03 »
Nem, de ha az egyikről lemondasz egy tehetséges kezdő (akinek a nevét közismert szerénységem tiltja leírni) javára, akkor majd jól megborotválkozok, és elmondom, hogy milyen volt.  ;D
"Nem is normális az, ha valaki egy kicsit nem bolond!" VP

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1776 Dátum: 2013. Július 02. - 17:45:07 »
Tegnap a százas boltban szembe jött egy Sensitive D'man borotvakrem. 148 HUF. Nem tudtam ott hagyni... Este próba.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #1777 Dátum: 2013. Július 02. - 18:00:30 »
Tegnap a százas boltban szembe jött egy Sensitive D'man borotvakrem. 148 HUF. Nem tudtam ott hagyni... Este próba.
Olyat már én is láttam, de nem mertem (meg nem is fér már a lakásban...) ;D
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1778 Dátum: 2013. Július 03. - 19:48:39 »
Rövid vélemény: büdös. Kék és a zöld vállalható, ez szerintem nem.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #1779 Dátum: 2013. Július 03. - 19:56:16 »
d man alatt a dalant érted?
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1780 Dátum: 2013. Július 03. - 20:09:11 »
Dalan D'men ja.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #1781 Dátum: 2013. Július 03. - 22:24:47 »
nekem se jött be a dalan. cool om volt ha jól emlékszem. használtam kétszer és odaadtam a kollegának mert nem jött be.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #1782 Dátum: 2013. Július 03. - 22:51:28 »
ajándék lúnak ne nézd a fogát.  :wiggle:
Csak a puffin ad erőt...

• Törzstag
« Válasz #1783 Dátum: 2013. Július 08. - 09:43:15 »
 RazWar - háborognak a belgák...

Az úgy volt, hogy különböző pótlások (De Vergulde Hand, Proraso cuccok) és beszerzések (Parker borotvák, tokok) közben belefutottam a belga RazWar termékekbe. Annyira nem izgatott a dolog, akad mindenből bőven otthon, nem hiányzik még egy-két szappan, amiről nem is tudok semmit. Erre odaraktak egy Classical Shaving Soap-ot ajándékba. Triple-millednek nézem, de még nem bontottam ki. Viszont egy következő körben megrendeltem a "párját", ami Modern Shaving Soap névre hallgat. Ez is elvolt jó ideig egy fiók alján, de most elővettem. Mivel akkor keltem, amikor a nap, fények is voltak fényképezéshez :)
 Egyszerű, de ízléses kis karton doboz, RazWar logo az elején, a hátoldalon az elérhetőségeik, oldalán az összetevők.

Na jó, bontogassunk, mert borotválkozni is kellene...
 Már a doboz kinyitásánál is "megcsapott" a kellemes illata, szerintem bergamott és valamilyen virágok keveréke. Fólia leszedése után még tisztább az illat. Hja, szerintem bergamott, de nem vagyok profi. Ha nem olvastuk el az összetevőket, akkor is látjuk a glicerines mivoltát.
Kis meleg víz a szappanra, puhuljon csak. Addig kicsit áztatunk egy borzot. Szinte pillanatokon belül beszívja, és ott a szépen felvehető felület. Neki is estem. Persze nem sokat láttam abból, hogy mennyit sikerült, de rendesen összekarcoltam a szappant, így biztos sikerült valami ;D Irány a tálka. Itt pillanatokon belül feljön a hab, az illat is még ott van. Nagggyon jóó...
 Kis meleg víz az arcra, jöhet a hab. Nofene! Hová tűnt?! Fele megmaradt, azt felviszem... A kenése korrekt, glicerines, ez lenne az elvárás. Mire borotva kerül a kezembe, megint eltűnik egy része. Gyorsan leszedem, amíg van. Sérülést nem szenvedtem, de ez akkor is szomorú.
 Próbáljunk egy második kört. Kevésnek éreztem azt ami a pamacsban maradt, sz'al: szappan nedvesít, stick stílusban egy réteg az arcra, majd pamacs. Az eredmény így is ugyanaz - felhabzik, majd a hab jelentős része eltűnik. Gyors borotválkozásra sarkall, ami vágásokhoz vezethet.

Szóval... Szép szappan. A zsiráf is az, mégsem tartunk a lakásainkban egyet-egyet. Igaz, ennek (szerintem) kellemesebb az illata. Kipróbálom még pár módszerrel, pamaccsal. Kidobni nem fogom, valamire/valahogy elhasználom. De csalódtam. Elég rendesen.

Update: mégsem olyan rossz ez.

• Törzstag
« Válasz #1784 Dátum: 2013. Július 08. - 09:49:30 »
Nem vette el teljesen a kedvem :) És eddig boldogultam a glicerinesekkel. Ha lehetséges, ezt is betöröm...

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici