Szerző Téma: Szappan, krém  (Megtekintve 759681 alkalommal)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
Re:Szappan, krém
« Válasz #1920 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 13:10:12 »
Gyerekek ez a Szappan, krém topik?  :nemtom: ...mert nem szeretnék zavarni szappan üggyel.
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Ostor

• Törzstag
« Válasz #1921 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 14:01:33 »
Nekem bejött a Bluebeard, nemrég jutottam hozzá egy kis cserével. Tetszik az illata meg az állaga is , nekem bejött. Mondjuk első alkalommal késsel kezdtem a borotválkozást , ami nekem még elég pepecselős és akkor picit rászáradt az arcomra . Viszont mikor DE-vel borotválkoztam és gyorsabb volt a tempóm akkor nem volt gond. Az AS egy kicsit tényleg furcsa állagú de nem kell olyan sokat használni belőle egyszerre .

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1922 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 14:27:25 »
Kérdés: ha ki akarok próbálni egy bay rum szappant, akkor a legegyszerűbben beszerezhető ugye a Colonel Conk?

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1923 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 14:33:23 »
Így van.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #1924 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 14:46:06 »
Na szóval, tegnap megint csöngetett a postás egy Spanyolországból érkezett borítékkal. A feladó Elena Floro volt és két isteni illatú borotvaszappan mintával lepett meg. Mint megtudtam Elena -, aki a spanyol fórum tagja- készíti a Me szappanokat. A Me szappanok úgy látom főleg a harmadik világ egészségügyi támogatására született nemes akció is egyúttal.

Elena, mint nekem megírta, a spanyol "fonti hét" alkalmából küldött nekem a kísérleti stádiumban lévő borotvaszappanából mintát. Így az elsők között lehettem, aki az új kézműves borotvaszappanát kipróbálhatja. Az egyik, amit tegnap "kóstoltam" nagyon kellemes levendula illatú, nagyon jól habzó szappan volt.  :2thumbup: Sajnos fotózni nem tudtam, mert "csak" egy szappandarab a minta, így összetevőik sem derültek ki számomra.
Elena kedvességét mindenesetre nagyon értékelem és köszönöm, hogy gondolt rám.  :bow:
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1925 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 14:56:17 »
Jó ezt olvasni.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1926 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 14:58:27 »
Így van.
Tudok valahol [szerk. Colonel Conk-ot] Mo-n offline venni?  Egy szappanért nem rendelnék online külföldről.  Mintha úgy emlékeznék, hogy vki említette hogy vmelyik láncban van, de keresővel nem akadtam nyomára ennek a hozzászólásnak.

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #1927 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 15:04:33 »
Elena Me borotvaszappana még nemigen van forgalomban, mosakodószappanja hazai forgalmazásáról nem tudok.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1928 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 15:05:19 »
Elena Me borotvaszappana még nemigen van forgalomban, mosakodószappanja hazai forgalmazásáról nem tudok.
Bocs, ez egy másik szál, Colonel Conk.

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #1929 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 15:06:30 »
Na, de legalább a szappanokról beszélünk.  ;D

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #1930 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 15:07:04 »
ExtraMetal-ban láttam.

Így van.
Tudok valahol [szerk. Colonel Conk-ot] Mo-n offline venni?  Egy szappanért nem rendelnék online külföldről.  Mintha úgy emlékeznék, hogy vki említette hogy vmelyik láncban van, de keresővel nem akadtam nyomára ennek a hozzászólásnak.

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #1931 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 15:09:34 »
Ja!
Ha csk kipróbálni akarod, akkor szerintem tudok adni pár borotválkozásnyit.
Ha jól emlékszem, otthon az egyik dobozom aljában még van annyi, amiből el tudod dönteni, kell-e?
Borotvatalálkozóra el tudom vinni.

Nem elérhető wasytsur

• Törzstag
« Válasz #1932 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 19:20:29 »
Nekem bejött a Bluebeard, nemrég jutottam hozzá egy kis cserével. Tetszik az illata meg az állaga is , nekem bejött. Mondjuk első alkalommal késsel kezdtem a borotválkozást , ami nekem még elég pepecselős és akkor picit rászáradt az arcomra . Viszont mikor DE-vel borotválkoztam és gyorsabb volt a tempóm akkor nem volt gond. Az AS egy kicsit tényleg furcsa állagú de nem kell olyan sokat használni belőle egyszerre .

Köszönöm.
A szivarozásra szánt időt nem érdemes másra vesztegetni.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1933 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 19:30:40 »
Ja!
Ha csk kipróbálni akarod, akkor szerintem tudok adni pár borotválkozásnyit.
Ha jól emlékszem, otthon az egyik dobozom aljában még van annyi, amiből el tudod dönteni, kell-e?
Borotvatalálkozóra el tudom vinni.
Kösz, de annyit jót olvastam róluk miután utánanéztem hogy szerintem rendelek többfélét.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #1934 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 20:06:39 »
CC összetételére azért érdemes ránézni, ha jól emlékszem SLS-t tartalmaz, sajna kifejezetten nem bírja a bőröm.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici