A Wilkinsonból arcra dörzsöléssel és arcon habosítással (hideg vízzel) és némi munkával tűrhető habot tudok képezni, szóval ebből a szempontból OK, de az illata semmi extra, és az én bőrömet borzasztóan szárítja. Kicsit úgy vagyok a hagyományos borotválkozás termékeivel, hogy mivel fillérekért lehet nagyon jó dolgokat kapni, ezért ami ezek alatt van, az szóba sem jöhet nálam tartós használatra, és nem is ajánlanám senkinek, persze mivel filléres ezért max kidobja az ember, szóval nincs nagy kockázat.
Ugyanakkor szerintem a hagyományos borotválkozás szubkultúrájában jelen van egyfajta elszántság, hogy ha valamiből nem tudok jót kihozni akkor javítani kell a módszereken, megtanulni, kísérletezni. Aztán ha sikerült, akkor kicsit büszkék vagyunk magunkra, ami jó. De közben, nekem legalábbis, néha emlékeztetnem kell magam rá hogy jó hogy megküzdöttem egy szappannal vagy borotvával és kihoztam döntetlenre, de közben a polcon ott figyel 20 másik amivel erőfeszítés nélkül ment volna ugyanaz, és akkor most normális-e vagyok.