Mindenkinek Szép estét!
Tegnap voltam a Baross utcai Török Élelmiszer üzletben Arko borotvaszappan vadászaton..
Reménykedtem hátha lesz a tégelyes kiszerelés, de sajnos nem volt, szóval vettem egy Arko szappan rúdat(230ft)
és egy Arko Regular borotvakrémet(180ft).
A rúdszappan illatát szerintem mindenki ismeri elég erős, és a mosópor illatához hasonlít, a krémnek szintén hasonló
illata van, de egy picit gyengébb nem olyan erős.
Elmentem a Müllerbe is hátha találok Speick krémet vagy szappant, de közölték, hogy nálluk csak tégelyes Wilkinson Sword
borotvaszappan szokott lenni. Gondloltam hogy veszek egyet.. Ez utóbbi 605ft-ba kerűlt az illata nagyon jó egy picit hasonlít a
Wilkinson sensitive borotvazseléhez, de nem annyira erős. Azóta még nem borotválkoztam, de azért mindegyikkel csináltam egy tesztet,
hogy melyik milyen habot ad. Az Arko szappannak nagyon jó habja lett azt nem tudom, hogy a multkori amit vettem selejtes volt és azért volt
olyan gyenge habja vagy csak 1év alatt megtanultam jól használni a szappant. Lehet, hogy unalmas lesz ezt végig olvasni de gondoltam leírom hátha valaki pont keresi ezeket és segíthetek ennyivel hogy az árát leírom meg azt, hogy hol szereztem be! Jó borotválkozást!