Szerző Téma: Szappan, krém  (Megtekintve 759783 alkalommal)

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
Re:Szappan, krém
« Válasz #1965 Dátum: 2013. Október 22. - 09:37:42 »
Borotválkozás előtti előkészítésre. Nagyon jól síkosít, a habzást erősíti, és nem büdös...
A melegítő? Ha meleg van, akkor büdös lesz. Az atléta jobb megoldás.
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető G54

• Törzstag
« Válasz #1966 Dátum: 2013. November 14. - 10:04:57 »
Ma reggel kipróbáltam a Trumper mintákból a rózsás krémet.(miután olvastam itt valahol, hogy hajlamos beszáradni, a skin food meg megromlani(?), úgyhogy nem tartogattam tovább, mert már majdnem egy 1 éve rendeltem a sample packot)
Mint mondjak kissé csalódtam:
tálkában habosítottam kb. a minta felét pici vízzel, de elég nehezen akart oldódni, nagyobb darabok egyben maradtak.
Aztán felkentem, de mire a pamaccsal az egyik oldalról átértem a másikra, addigra ahol elkezdtem már félig mintha felszívódott volna a hab:(
Úgyhogy többször is végigmentem rajta, újra habosítottam stb.
Aztán a borotválkozás része már rendben ment, de azért fura volt, hogy ilyen egy Barbonnal se fordult velem elő.
Végül Coral skin food mintából használtam, az teljesen rendben van, illatát szeretem, nem ragad.

Úgyhogy most az össze tömbi Trumper mintámat is elhasználom, nehogy ki kelljen dobnom beszáradás miatt

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #1967 Dátum: 2013. November 25. - 20:10:04 »
Sziasztok

Megérkezett Londonból Bloc Osma és a barátja, az Osma beretvaszappan. Tudtok a szappanról vmit? Személyes tapasztalat? Az összetevők alapján esetleg következtetni? Kipróbálni még nem tudom, a pamacsom nincs még itt.

Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #1968 Dátum: 2013. November 25. - 20:35:45 »
Rég szemezek vele, de még nem jutottam el odáig, hogy rendeljek. Elég szélsőségesek a vele kapcsolatos vélemények, kb. annyira megoszlanak, mint a L'occitane szappannal kapcsolatban. Állítólag eléggé szárít.
Milyen illata van?

Hmmm...
Narancshéj, liliom és levendula szerepel az összetevők között, ami az illatért felelős (egy másik fórumon írták). Számomra elég naturális, tetszik, bár nincs összehasonlítási alapom, mert ez az első szappanom (azért vettem meg, mert ugyan annyi volt a timsó kocka önmagában, mint a szappannal együtt).
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #1969 Dátum: 2013. November 25. - 20:49:03 »
Megosztanád velünk, hogy honnan rendelted?
Valahol láttam olyan fadobozos szettet, amiben van hozzá pamacs is.
Tetszik, hogy üveg tégelyre váltottak, mert eddig asszem valami gagyi bádog bödönben volt.

Innen rendeltem, 6 nap alatt megérkezett.
http://www.ebay.com/itm/300973887208?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

A látszat csal, horpadós múanyag tégely az.

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #1970 Dátum: 2013. November 25. - 21:21:14 »
Meg is szívtam volna lehet, mert a fasz postás csak átdobta a kerítésen a csomagot... Örülök, h a timsó nem tört szét...

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #1971 Dátum: 2013. November 25. - 22:21:54 »
Na én meg innen rendeltem:http://panthenolplaza.unas.hu/spd/PF851806/Exkluziv-fadobozos-borotvalkozo-szett-pamaccsal

A szappan jól habzik, "naturális"-nak is lehet hívni, de  egyszerűen büdös.Elönye, hogy nem tartós, lemosod és kész.
Jól sikosít és tartós habja van.Talán az a furcsa csak benne, hogy mivel tartalmaz timsót,így a legapróbb sérülést is azonnal kezeli", így egy kicsit zsibbaszt vagy bizsereg. Ki hogy érzi.
A tégelye műanyag és elég kicsi a szája, nehéz benne pamacsolni, kivenni meg nem lehet a szappant.
A pamacsról nem tuduk sokat mondani, kizárásos alapon szerintem lószőr, az enyém hullik.De nem is vártam tőle csodát.

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #1972 Dátum: 2013. November 25. - 22:32:26 »
A napi borotválkozásban mintha Fonti is használta volna a szappant.Igazából,ha összeadod a sticket meg a blockot majdnem az akciós ára jön ki a készletnek.

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #1973 Dátum: 2013. November 26. - 08:59:29 »
postás csak átdobta a kerítésen a csomagot...
Esküszöm néha az az érzésem, hogy a postai kiválasztási rendszer jó működésének az eredménye, majd biztos ami biztos alapon még tréningezik is őket...hogyan kell az emberek idegeit ráncibálni...  :D
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #1974 Dátum: 2013. November 26. - 09:02:53 »
Esküszöm néha az az érzésem, hogy a postai kiválasztási rendszer jó működésének az eredménye, majd biztos ami biztos alapon még tréningezik is őket...hogyan kell az emberek idegeit ráncibálni...  :D

Hihetetlen...ilyenkor mindig a Tóthék postása jut eszembe...én szerencsére nem panaszkodhatok.
Sheffield-England

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1975 Dátum: 2013. November 26. - 09:40:12 »
Nekünk irtó rendes postásunk van (Budapest, Zugló).  Utcán köszönünk egymásnak, barátságos viszonyban vagyunk, néha behívom egy kávéra, különösen ha ilyen hideg van, vagy nyáron megkínálom egy szódával.  Ősz szakállas 60 körüli úriember.

Szerintem valamennyire generációs kérdés, van egy generáció aki komolyan veszi ezt a munkát, egész életét itt dolgozta le és várhatóan innen fog nyugdíjba menni, és van egy csoport akinek ez egy rosszul fizető átmeneti munka.

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #1976 Dátum: 2013. November 27. - 09:42:18 »
(szerintem)

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #1977 Dátum: 2013. November 27. - 09:59:12 »
Valaki esetleg próbálta már? mekk mekk :)

http://www.executive-shaving.co.uk/roseacre-soaps-goats-milk-shaving-soap.php

egy ideje már gondolkodom rajta. gianniv-nek is ajánlottam, lehet lesz egy közös győri rendelés.
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1978 Dátum: 2013. November 27. - 10:00:04 »
Valaki esetleg próbálta már? mekk mekk :)

http://www.executive-shaving.co.uk/roseacre-soaps-goats-milk-shaving-soap.php
Érdekes hogy (többek között) ekcéma és pikkelysömör problémákra ajánlanak egy tejtartalmú szappant, miközben ezen betegségknél alapból azzal szoktak indítani, hogy a tejet teljesen kizárják a diétából.  Értem, hogy az a bélrendszerbe megy ez meg az arcra, meg kecsketej, de akkor is furán hangzik.

Nekem az egész kecsketej-divat inkább tűnik egy jól hangzó marketingdolognak, amivel gyanútlan vásárlókat lehet kábítani, mint orvosilag igazoltan jótékony hatású összetevőnek (szemben pl az aloe verával).

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #1979 Dátum: 2013. November 27. - 10:12:03 »
Azt tudom, hogy a kecsketejnek elég intenzív szaga/illata van, amit nem mindenki visel el, és ahogy látom ez semmiféle külön illatanyagot nem tartalmaz. Az összetevők alapján még az is lehet, hogy ehető. :)
Persze lehet, hogy jótékony hatással van a bőrre, viszont szaglás nélkül nem merném megrendelni. :)
(szerintem)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici