Melyik a legjobb borotvakrém amit venni lehet ebbe az országba? barbon figaro kivételével
Amit itthon offline hasonló árkategóriában és hasonló minőségben lehet venni, azok közül nálam a Denim viszi a pálmát. Illata vagy bejön, vagy nem, de a működése hibátlan.
Hasonló még a Palmolive sensitive és az Adams is. Előbbi kettő Müller drogériákban kapható, utóbbi magyar termék, és százforintos boltokban hozzáférhető.
E boltokban van még sokszor Amigo is, de azt én a mentol miatt nem veszem. Müllerben kapható sokszor Florena krém és Wilkinson szappan. Utóbbi működése tisztességes, de illatát nem szeretem. A Florenát még nem próbáltam.
Török és százforintos boltokban ne feledkezzünk meg az Arko szappanról sem, illata mosópor, működése kifogástalan.
Vannak ugyanebből a márkából krémek is, működésük so-so, illatuk változatos. Szintén török termék a szintén többféle illatban kapható Derby, sokan dicsérik, én nem próbáltam még őket. Török krém a Dalan is, nekem a működése nagy csalódás volt, részemről nem ajánlom.