Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1446046 alkalommal)

FBP

• Vendég
Re:Kávézó
« Válasz #1665 Dátum: 2011. Július 07. - 14:34:33 »
Bocsi, 120 éve sem mehettél ki az erdőre fát fágni, mert seggbe rúgott az uraság erdőőre. Max száraz gallyakat szedhettél!  ;D
120 éve igen, ez volt, de Marcsi Tercsi előtt meg nem egészen...akkor kimehettél (bár ennek keretei, szabályai akkor is voltak)  ;)

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #1666 Dátum: 2011. Július 07. - 17:21:06 »
Bocsi, 120 éve sem mehettél ki az erdőre fát fágni, mert seggbe rúgott az uraság erdőőre. Max száraz gallyakat szedhettél!  ;D

Topi- Természetesen ZOZO lenne ez esetben az Uraság! ( Merci, villa manzárddal stb. gondoltam egyértelmű). Saját magát meg úgy látom ezért nem fogja fenékbe billenteni!  ;D Bár lehet pont az a mazó típus... ;D akinek 2011-ben állólámpás mercije van!?  ;D de ettől függetlenül megértem és reszpekt!  :sör:

Nem elérhető arszab

• Törzstag
    • http://pusztaifarkasok.gportal.hu/
« Válasz #1667 Dátum: 2011. Július 07. - 17:50:50 »
... akinek 2011-ben állólámpás mercije van!?  ...

Most mér? És aki 2011-ben pamaccsal csinál habot szappanból és borotvakéssel húzza le a szőrt az arcáról?  ;D

Nem elérhető messerfarkas

• Törzstag
« Válasz #1668 Dátum: 2011. Július 07. - 19:11:58 »
Lazításként egy kis művészet:

"Egy házaspár a New York-i Nemzeti Galériában egy művészeti kiállítást látogatott, ahol egy képet bámultak, ami teljesen összezavarta őket.

A kép három fekete, meztelen férfit ábrázolt egy padon ülve. Kettőjüknek a farka fekete volt, de a középen ülőnek rózsaszín. A galéria őre - aki néger volt - észrevette, hogy nem értik a képet, ezért felajánlotta segítségét. Közel fél óráig magyarázta, hogy a kép mennyire az afro-amerikai férfiak szexuális elnyomását ábrázolja, a fehér patriarchális társadalom által.

- Valójában - mutatott rá a galéria őre - néhány komoly kritikus azt hiszi, hogy a rózsaszín pénisz tükrözi a homoszexuális férfiaknak a mai társadalomban tapasztalt kulturális és szociális hátrányosságát.

Miután az őr elment, egy láthatóan skót származású férfi lépett a párhoz és
megkérdezte:

- Szeretnék tudni, valójában mit is ábrázol ez a kép?
- Aztán milyen alapon hiszi, hogy Ön többet tud, mint az őr? - kérdezte a házaspár.
- Mert én festettem - felelte a férfi - A helyzet az, hogy azok egyáltalán nem afro-amerikai férfiak. A képen három skót bányászt látnak. A különbség mindössze annyi, hogy a középső fickó hazament ebédre..."  :fetreng:

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #1669 Dátum: 2011. Július 07. - 20:00:22 »
 :fetreng: :fetreng: :fetreng:

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1670 Dátum: 2011. Július 07. - 20:20:40 »

Idézet
Topi- Természetesen ZOZO lenne ez esetben az Uraság! ( Merci, villa manzárddal stb. gondoltam egyértelmű). Saját magát meg úgy látom ezért nem fogja fenékbe billenteni!   Bár lehet pont az a mazó típus...  akinek 2011-ben állólámpás mercije van!?   de ettől függetlenül megértem és reszpekt!
Volt már ugy, hogy az egyik állólámpással a coupe állólámpást húztam a festőtől, természetesen ablak, lámpa, stb. nélkül. A fényező pont az ócskavasátvevő mellett volt. Amig vártam a stopnál jött szembe biciklin egy szinesbőrű szinesfém-műgyűjtő, lelassitot a bringával és őszinte sajnálattal mondta:
- Haggyad testvér nem érdemes ezekkel foglalkozni, nem adják meg ezek az árát...

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #1671 Dátum: 2011. Július 07. - 22:07:11 »
ZOZO- Ne érts félre én teljesen elfogadom másnak a hozzáállását, véleményét, és életérzését. Semmi bajom az állólámpás Mercivel sem, sőt minden tiszteletem a Tiéd, hogy makacsul emellett a kocsi mellett megragadtál, sőt rendbe hozod őket gondolom legalább annyira, mint a késeidet.. A párhuzamot látom a merci és a kés között, ez a fórum pedig pont erről szól.
arszab- 2011-ben a kés, ahogy Toportyán fejezte ki magát "machos" és ez egy szépen kikupált veterán autóra is igaz. Azonban a pamacsot ne keverjük ide mert annak nincs alternatívája mind a mai napig. ( sem a pamacsot helyettesítő henger, sem a pisztoly nem nyert teret az arcon)  ;D 

Nem elérhető arszab

• Törzstag
« Válasz #1672 Dátum: 2011. Július 08. - 07:55:52 »
Azért az ürtechnológiás x forgókéses,géladagolós elektromos csodaborotvákhoz már nem nagyon kell pamacs  ;)

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #1673 Dátum: 2011. Július 08. - 10:37:03 »
Lazításként egy kis művészet:

"Egy házaspár a New York-i Nemzeti Galériában egy művészeti kiállítást látogatott, ahol egy képet bámultak, ami teljesen összezavarta őket.

A kép három fekete, meztelen férfit ábrázolt egy padon ülve. Kettőjüknek a farka fekete volt, de a középen ülőnek rózsaszín. A galéria őre - aki néger volt - észrevette, hogy nem értik a képet, ezért felajánlotta segítségét. Közel fél óráig magyarázta, hogy a kép mennyire az afro-amerikai férfiak szexuális elnyomását ábrázolja, a fehér patriarchális társadalom által.

- Valójában - mutatott rá a galéria őre - néhány komoly kritikus azt hiszi, hogy a rózsaszín pénisz tükrözi a homoszexuális férfiaknak a mai társadalomban tapasztalt kulturális és szociális hátrányosságát.

Miután az őr elment, egy láthatóan skót származású férfi lépett a párhoz és
megkérdezte:

- Szeretnék tudni, valójában mit is ábrázol ez a kép?
- Aztán milyen alapon hiszi, hogy Ön többet tud, mint az őr? - kérdezte a házaspár.
- Mert én festettem - felelte a férfi - A helyzet az, hogy azok egyáltalán nem afro-amerikai férfiak. A képen három skót bányászt látnak. A különbség mindössze annyi, hogy a középső fickó hazament ebédre..."  :fetreng:

Ju méjd máj déj! :fetreng: :fetreng: :fetreng:
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #1674 Dátum: 2011. Július 10. - 19:46:43 »
Jövő héten lagzin és Hegyalja fesztiválon leszek, szóval ha valaki keres akkor telefonon elér, vagy lehet hogy tudok majd néha olvasni emailt és PÜ-t. Addig minden folyamatban lévő felújítás/élezés sajnos stagnálni fog, úgyhogy előre elnézést kérek mindenkitől aki a nálam lévő borotvájára vár! Hazajövetelem után gőzerővel fogok dolgozni hogy mindennel készen legyek, addig előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a türelmét!   :sör:
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető arszab

• Törzstag
« Válasz #1675 Dátum: 2011. Július 10. - 20:30:46 »
Fesztivállapooot....Fesztivááállapoooot.......  :sör:

http://www.youtube.com/watch?v=n0W_K49udjU
« Utoljára szerkesztve: 2011. Július 10. - 21:19:36 írta arszab »

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1676 Dátum: 2011. Július 12. - 11:44:19 »
Off: Szerintem a bringások tudták, mi a Brooks nyereg, csak sokuknak legfeljebb a nyála csorgott.

Penge! Ez nem igaz! Lépten-nyomon ilyenekbe ütközök! Legutóbb egy bringáscipőt nézegettem....addig-addig, mígnem megvette más. Szerinted van több az országban? Nincs. Hajlandó behozni a nagyker ilyet Európából? 1 db-ért a kisujját meg nem mozdítaná!
Én nem értek hozzá...de amit nem lát az ember, arra kevés az igénye...tehát nem a kereslet határozza meg a kínálatot, hanem fordítva.
Pár éve a bringások azt sem tudták, hogy mi az a Brooks, 1-2 elvetemültnek volt ilyen már (nekem is :-)) de a kereskedőknek fogalmuk nem volt. Némi nyomásra ma már vehetsz ilyet itthon...de csak azokat a modelleket, amikből épp van, Isten mentsen attól, ha épp más kell  :evil:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

FBP

• Vendég
« Válasz #1677 Dátum: 2011. Július 12. - 12:03:55 »
Off: Szerintem a bringások tudták, mi a Brooks nyereg, csak sokuknak legfeljebb a nyála csorgott.
OFF
A bringások lehet...de a bringaboltosok 99.99%-ának fogalma sem volt róla. Sőt, a bőrnyereg szó hallatán némelyik valami porosodó hülyének nézett...
ON

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1678 Dátum: 2011. Július 12. - 12:05:24 »
ezigaz.

OFF
A bringások lehet...de a bringaboltosok 99.99%-ának fogalma sem volt róla. Sőt, a bőrnyereg szó hallatán némelyik valami porosodó hülyének nézett...
ON
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #1679 Dátum: 2011. Július 13. - 10:19:00 »
A BROOKS nyereg egy fogalom. Még én is ismerem, pedig nem vagyok egy (nagy) bringás.

Igaz lehet ez nem mérvadó.  :P

Íme, hogyn készül:

http://www.youtube.com/watch?v=z9w-y24Waz4

http://www.youtube.com/watch?v=aYirlnS19-s

Üdv,
Toportyán
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici