Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1462051 alkalommal)

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #2745 Dátum: 2012. Január 17. - 15:28:18 »
Penge: Meki úgy tudom, pálmaolajat használ.

Igy van. De az öreg merdzsó nem egy válogatós fajta.

Nem elérhető Gabesz

• Tag
« Válasz #2746 Dátum: 2012. Január 17. - 18:25:06 »
A férj borotválkozás közben egyszer csak felhorkan:
- A fenébe, ezzel a borotvával még meg sem tudnám vágni a nyakamat...
Mire bekiabál a felesége a konyhából:
- Vigyem a nagy kést?

Nem elérhető Gabesz

• Tag
« Válasz #2747 Dátum: 2012. Január 17. - 18:27:31 »
- Kovács Honvéd! Mikor borotválkozott utoljára?!
- Jelentem Hadnagy Úr, ma reggel!
- Akkor legközelebb álljon közelebb a borotvához, megértette?!

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #2748 Dátum: 2012. Január 17. - 18:33:41 »
Igy van. De az öreg merdzsó nem egy válogatós fajta.

Növényi olajok nagyjából egy kaptafa csak a C és H darabszáma változik. Szerintem a riciunus olajtól sem csokizza össze magát az öreg merdzsó vagy igen?  ;D Ugyebár az rendesen hashajtó.
Mekiben emlékszem pár éve váltottak. Pálmaolajról pálmaolajra. Ez a 3-ik világ kizsigerléséből származó legolcsóbb zsíradék.... Csak egy kicsit tovább finomítottak rajta elméletileg a mi egészségünk érdekében, mert jött a lobby, hogy mennyire egészségtelen... mindenesetre kiváncsi vagyok mit csinálnak a levitézlett olajjal. Lehet az ment MetalWarriorhoz terpentinnel és petróleummal higítva?  ;D

Nem elérhető Gabesz

• Tag
« Válasz #2749 Dátum: 2012. Január 17. - 18:36:11 »
- Bélaaaa, Bélaaaa! Mit akarsz azzal a nyitott borotvával?! - kiabál a feleség.
- Nézd aranyom - mondja a férj - ha az ágyunk alatt ebben a bőrcipőben nincs senki, akkor megborotválkozok vele...

Nem elérhető moe

• Törzstag
« Válasz #2750 Dátum: 2012. Január 17. - 18:40:20 »
- Bélaaaa, Bélaaaa! Mit akarsz azzal a nyitott borotvával?! - kiabál a feleség.
- Nézd aranyom - mondja a férj - ha az ágyunk alatt ebben a bőrcipőben nincs senki, akkor megborotválkozok vele...

:borz2:

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #2751 Dátum: 2012. Január 17. - 18:57:08 »
Na, ne személyeskedjünk!  ;D
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #2752 Dátum: 2012. Január 17. - 18:57:17 »
Növényi olajok nagyjából egy kaptafa csak a C és H darabszáma változik. Szerintem a riciunus olajtól sem csokizza össze magát az öreg merdzsó vagy igen?  ;D Ugyebár az rendesen hashajtó.
Mekiben emlékszem pár éve váltottak. Pálmaolajról pálmaolajra. Ez a 3-ik világ kizsigerléséből származó legolcsóbb zsíradék.... Csak egy kicsit tovább finomítottak rajta elméletileg a mi egészségünk érdekében, mert jött a lobby, hogy mennyire egészségtelen... mindenesetre kiváncsi vagyok mit csinálnak a levitézlett olajjal. Lehet az ment MetalWarriorhoz terpentinnel és petróleummal higítva?  ;D

Lehet, de akkor gázolaj illóolajat is tettek bele (kicsit)  ;D

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #2753 Dátum: 2012. Január 17. - 19:05:05 »
Lehet, de akkor gázolaj illóolajat is tettek bele (kicsit)  ;D

Huppsz! Érdekes megvilágítás... Olyan is van?  ;D Az lehet drágább, mint maga a gázolaj!  ;D

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #2754 Dátum: 2012. Január 17. - 19:48:07 »

Tök jól elpolemizáltok ezen a használt sütő olajat autóba témán, de tudomásom szerint itthon ez büntetendő......

reofil
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #2755 Dátum: 2012. Január 17. - 19:58:37 »
Ebben tévedsz! Ha befizeted utána a jövedéki adót, akkor mehet a verda!

Aztán hogyan, kiragasztom a szélvédőre a zárjegyeket ???? De tényleg, ezt hogyan bizonyítod, hogy
adott olaj mennyiséghez Te befizetted a jövedékit? Szerinted volt egyetlen magyar állampolgár aki ezt megtette.  :fenek:  :fetreng:

Tényleg Zozo, nálatok ott kelet-Magyarországon ez, hogy megy ???

Tibi
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #2756 Dátum: 2012. Január 17. - 20:02:29 »

Tök jól elpolemizáltok ezen a használt sütő olajat autóba témán, de tudomásom szerint itthon ez büntetendő......

reofil

Magyarországon igen. Vagyis abban az esetben, ha nem fizeted be a jövedékiadót. Amúgy nem tudom van-e még egy ország európában, vagy akár az egész világon ahol basztassanak e miatt. Itt romániaban legfeljebb röhög egyet rajta a rendőr. Itt volt egy idő amikor 2 dologért büntettek kegyetlenül a rendőrök: a benzinért meg gázolajért. Ha volt nállad egy pikli gázolaj vagy benzin, kegyetlenül meghurcoltak érte.  Volt úgy, hogy megállitott a rendőr, párszáz liter pálinka az autóban, húzta a seggét, a rendőr meglátja a rengetek piklit, már dörzsöli a tenyerét, kérdi mi az. Mondom pálinka. Biztos? Beleszagol tényleg pálinka. Kedvetlenül elenged.

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #2757 Dátum: 2012. Január 17. - 20:15:43 »
Amikor Egerben laktam megállitott a yard. Akkoriban 270 ft volt a gázolaj, 180 ft a napraforgóolaj. Kérdi mi van a tankban. Mondom fogalmam sincs, de az biztos, hogy nem gázolaj, mert hétvégén voltam nagyváradon ahol a haver megtankolta az autót, de olyan olcsón, hogy annyiért gázolajat nem lehet tankolni. Megnézte az üzemanyagszint mérőt, majd közölte, hogy máskor ne találkozzunk.

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #2758 Dátum: 2012. Január 17. - 20:57:39 »
Szerintem ilyen ember nem volt még...mert ha lett volna, annak híre ment volna még az Óperenciás tengeren túlra is.
Volt ilyen eset pedig.Valami hollandiában dolgozó magyar szakács jött haza használt olaj  + gázolaj eleggyel, a motorosrendőrők, meg is érezték, és mentek a sültkrumpli szag után. Valami 3-5 ezer forint jövedéki adó befizetésére kötelezték...
Ez vagy az aktívban vagy a fokuszban volt, ha nem igaz, akkor én is hazudok.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2759 Dátum: 2012. Január 17. - 21:02:41 »
Ezen a ponton fulladtam bele majdnem a kádba a röhögéstől...  :fetreng:

Tényleg Zozo, nálatok ott kelet-Magyarországon ez, hogy megy ???

God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici