Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1464116 alkalommal)

Nem elérhető vidak

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #2880 Dátum: 2012. Január 20. - 15:09:09 »
élő szövet fémvázon...

Nem elérhető moe

• Törzstag
« Válasz #2881 Dátum: 2012. Január 20. - 15:10:31 »
Seiko5:Kb. a Thinkpad. Semmi extra. De ahogy az egy oras mondta nekem "egy baj van ezekkel: sosem romlanak el". Nekem is van egy.

Az enyémben már kétszer is elpattant a rugó, mindkétszer egy erősebb ütés érte a tokot, de szerencsére akkor még garanciás volt, azóta vigyázok rá, mert legközelebb már fizethetek..

Nem elérhető moe

• Törzstag
« Válasz #2882 Dátum: 2012. Január 20. - 15:12:02 »
Mivel csak az orientet használom és általában mindig a kezemen van ezért nincs szükségem kézi felhózásra.
AZ égés úgy jött össze, hogy valamit tettem vettem a motortérben és az óraszijjal sikerült letesteljem az öninditót. A 800 Amper az nem kis áram. Rügtön elrántottam és lekaptam az órát, de már a bőrömmel együtt jött. Azóta van egy néhány centis heg a csuklómon, meg némi olvadt felület az óra szijján.

Te jó ég, szerencse, hogy nem történt tragédia !  :o

Nem elérhető Bubba

• Törzstag
« Válasz #2883 Dátum: 2012. Január 20. - 16:34:30 »
Mivel csak az orientet használom és általában mindig a kezemen van ezért nincs szükségem kézi felhózásra.
AZ égés úgy jött össze, hogy valamit tettem vettem a motortérben és az óraszijjal sikerült letesteljem az öninditót. A 800 Amper az nem kis áram. Rügtön elrántottam és lekaptam az órát, de már a bőrömmel együtt jött. Azóta van egy néhány centis heg a csuklómon, meg némi olvadt felület az óra szijján.

Erőgépeknél szokás télen így indítózni, általában a másik kéz elér a légtorokhoz és lehet fújni a starter spray-t.
Viszont óraszíj helyett 24-es villáskulcsot szoktak használni.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #2884 Dátum: 2012. Január 20. - 16:47:50 »
Hát ezt a ZOZO féle önindítózás tényleg elég rossz olvasnivaló volt... vizuálisan éreztem a szagát...  :o 

Ami az autókat és órákat illeti, én szeretem, elkerülni ezeket a szitukat. Tehát, jobb, ha nem romlik el és nem kell matatni és az órára sem kell odafigyelni.
A Tissot amilyet Imivel birtoklunk ilyen. Egy elemcsere kb 8 évet bír, és kb. annyit veszítünk mp-ben, amilyen gyorsan megejtjük a téli nyári átállítást, illetve a dátumozást. Gyakorlatilag annyira pontos, hogy így egy évben kb. +20mp..., ami nálam belefér. Speciel ezt el nem cserélném még egy milliós Rolexre sem...
Imi- a tied is hozza ezt a halálpontosságot? 

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #2885 Dátum: 2012. Január 20. - 17:44:37 »
Hát ezt a ZOZO féle önindítózás tényleg elég rossz olvasnivaló volt... vizuálisan éreztem a szagát...  :o 

Ami az autókat és órákat illeti, én szeretem, elkerülni ezeket a szitukat. Tehát, jobb, ha nem romlik el és nem kell matatni és az órára sem kell odafigyelni.

Szerencsére ezt sem nagyon kell szerelni. Akkor azt hiszem a biodizel üzemi fűtését szereltem be.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #2886 Dátum: 2012. Január 20. - 18:50:03 »
Szerencsére ezt sem nagyon kell szerelni. Akkor azt hiszem a biodizel üzemi fűtését szereltem be.

McHammer mondta vala tört magyarul: akksi sarukat mindig leszed, miután kinyit motorháztető... szerelőn nincs gumicsizma, sem fémszíjas Orient karóra.
Zozo- szeretnénk még itt látni, olvasni, tessék a biztonsági előírásokat betartani! :sör:

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #2887 Dátum: 2012. Január 20. - 22:06:07 »
Imi- a tied is hozza ezt a halálpontosságot? 

Az enyém ótómata! :) Eta2824-II-es szerkezet, kb. 36 óra járástartalék, ha 7 végén akár pár órára felveszem, akkor simán bírja egész héten, elem nem kell bele... ;)
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető Aries

• Tag
« Válasz #2888 Dátum: 2012. Január 22. - 12:03:10 »
Magam részéről a Seiko-kat szeretem, az ETA-ra épülő svájciak csak a brandjük miatt vonzanak. Én két Kineticet használok, elvileg 1 évet bír papír szerint a kondenzátoruk tárolni feltöltés nélkül. Ezt igazolni nem tudom, 2 hónapot biztosan működnek, anélkül, hogy hordani kellene. :)

Tollakkal most bajban vagyok, napi szinten utazok gyors vonatokon és az ingadozó nyomáskülönbség nem tesz jót a töltőtollaimnak. Most keresek légmentesen záró tokot. Egyébként egy "régi" Rotring R600 Lava F-et és egy Parker Duofold Chocolate Pinstripe Int M-et használok (használnék).

Van egy eladó sosem használt Montblanc Chopin-em, ha valakit érdekel.

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #2889 Dátum: 2012. Január 22. - 14:53:00 »
Órában én olyannyira szeretem a mechanikus, de kézifelhúzósat, hogy van egy új Atlantic-om, amiből a forgalmazónál is csupán egy példány volt, mondván kézihúzós úgysem kell olyan nagyon senkinek...  ;)
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #2890 Dátum: 2012. Január 22. - 20:33:39 »
Órában én olyannyira szeretem a mechanikus, de kézifelhúzósat, hogy van egy új Atlantic-om, amiből a forgalmazónál is csupán egy példány volt, mondván kézihúzós úgysem kell olyan nagyon senkinek...  ;)
Nem vagyok óramániás de régi szerelmem az Atlantic. Láttam egy órásnál felújitottakat, régi szerkezet megtakaritva, rendbetébe, új(NOS) tokozában.

Nem elérhető gprinz

• Törzstag
« Válasz #2891 Dátum: 2012. Január 23. - 09:08:31 »
A vonaton mi zavarja a töltőtollat? Ezt nem értem.
"Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere." (Ulpianus)

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #2892 Dátum: 2012. Január 23. - 09:22:24 »

Aries nem a Vác-Budapest "gyors" vonatra gondol, ami talán eléri azt a sebességet amit 1846 is tudott.
Inkább valami tényleg gyorsra, mondjuk a London-Manchester vonalon futó HS1-re, ami biztos megy vagy 150 mérföld/órával.

"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető gprinz

• Törzstag
« Válasz #2893 Dátum: 2012. Január 23. - 09:36:18 »
A 150 MPH önmagában még mindig nem kéne, hogy hatást gyakoroljon, legfeljebb a gyorsítás, az pedig semmilyen vonatnál nem durva. Ahol a problémáról hallottam, az a repcsi, ahol a fedélzeti nyomás 2500 m-nek felel meg, és a hirtelen nyomáscsökkenés kinyomhatja a tollból a tintát, főleg, ha heggyel lefelé van.
"Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere." (Ulpianus)

Elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2894 Dátum: 2012. Január 23. - 11:51:41 »
Eléri, kerek 7 percet gyorult 150 év alatt (1846: 49 perc, 2012: 42 perc)  :crazy:

Aries nem a Vác-Budapest "gyors" vonatra gondol, ami talán eléri azt a sebességet amit 1846 is tudott.
Inkább valami tényleg gyorsra, mondjuk a London-Manchester vonalon futó HS1-re, ami biztos megy vagy 150 mérföld/órával.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici