Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1464139 alkalommal)

Nem elérhető vidak

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #2895 Dátum: 2012. Január 24. - 09:05:03 »
Alagutak?

Nem elérhető Infidel

• Tag
« Válasz #2896 Dátum: 2012. Január 24. - 10:32:24 »
Sziasztok!

Nem tudom ezt hova írjam, ma és holnap (24-25.-én) ingyenes szállítási nap van a PCX-nél ha esetleg valaki akar valamilyen kütyüt venni.

Mielőtt még meg lennék gyanúsítva,semmi közöm a PCX-hez... :crazy:

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #2897 Dátum: 2012. Január 24. - 10:40:36 »
Mi az a PCX?

Nem elérhető Infidel

• Tag
« Válasz #2898 Dátum: 2012. Január 24. - 10:42:45 »
Egy webáruház,főként számítástechnikai dolgokat árulnak.

http://www.pcx.hu/

Mi az a PCX?

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #2899 Dátum: 2012. Január 24. - 13:09:21 »
...kaptam egy levelet tőlük, hogy megérkezett a cucc, 16 órától átvehetem. 16:15-kor beállhattam egy bazinagy sorba, mert még pakolták a dobozokat a polcra.  :(
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Infidel

• Tag
« Válasz #2900 Dátum: 2012. Január 24. - 14:40:25 »
Ezért is érdemes figyelni az ingyenes szállítási napokat  :sör:

...kaptam egy levelet tőlük, hogy megérkezett a cucc, 16 órától átvehetem. 16:15-kor beállhattam egy bazinagy sorba, mert még pakolták a dobozokat a polcra.  :(

Nem elérhető edgarm

• Törzstag
« Válasz #2901 Dátum: 2012. Január 24. - 15:53:00 »
Ugyan off a téma, de szokni kell ezt a licitet. Volt már olyan ami azért ment el, mert béna voltam.

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #2902 Dátum: 2012. Január 24. - 16:02:53 »
Hát bizony Péter, a licit az egy más világ. Olyan néha mint a póker vagy a lóverseny.  ;)  ...viszont vannak cuccok, amikhez ha hozzá akarsz jutni, hiába vársz, vársz, vársz, hogy valaki tegye már fel fixre, csak az teszi neked ezt lehetővé, ha megfizeted a bekalkulált várható nyereségét, mint az előbbi példánál. ...akkó meg mán neked nyilván nem kell. 22. §  ;D
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #2903 Dátum: 2012. Január 24. - 16:37:53 »
Az az ingyenes szállítás, azért nem is annyira ingyenes... Én akármikor vettem valami számtek cuccot ( és kb. minden héten veszünk vmit) a PCX legtöbbször nem állt előkelő helyen árügyileg. Mindig találtunk ugyanarra olcsóbbat. Akár kihozták, akár érte kellett menni...

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #2904 Dátum: 2012. Január 24. - 16:59:50 »
Kerüld az izgalmakat Péter!  ;D ...szerencsére a lenyugvó Napnak is van ereje!  :fetreng:
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Infidel

• Tag
« Válasz #2905 Dátum: 2012. Január 24. - 18:05:01 »
Nyilvánvaló hogy van ami itt drágább és másik webshopban olcsóbb.Mindenkinek mások a vásárlási lehetőségei,főleg azoknak akik kisebb városokban,netán falun élnek.
Mindenki maga tudja,hogy mi-hol-mennyit ér meg neki az adott termék.  :sör:

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #2906 Dátum: 2012. Január 24. - 18:18:53 »
Infidel- megértelek, és nincs is semmi gond a PCX webáruház rajongásoddal kapcsolatban. Csak akartam én is jelezni, hogy már egy 10000 Ft értékű cuccnál sokszor volt úgy olcsóbb, hogy még ki is hozták. Magyarul a szállítás itt sem ingyenes, még azokon az "ingyenes" napokon sem. Sőt soha semmi sincs ingyen!  :fetreng:
Egyébként meg bocs, hogy belevauztam..

Nem elérhető Infidel

• Tag
« Válasz #2907 Dátum: 2012. Január 24. - 18:24:37 »
Nem vauztál bele,csak leírtad a véleményed.
Egyébként nem rajongok a PCX webáruház iránt,csak gondoltam valakinek jól jöhet az info..de már bánom hogy felhoztam a témát. :crazy:

Infidel- megértelek, és nincs is semmi gond a PCX webáruház rajongásoddal kapcsolatban. Csak akartam én is jelezni, hogy már egy 10000 Ft értékű cuccnál sokszor volt úgy olcsóbb, hogy még ki is hozták. Magyarul a szállítás itt sem ingyenes, még azokon az "ingyenes" napokon sem. Sőt soha semmi sincs ingyen!  :fetreng:
Egyébként meg bocs, hogy belevauztam..

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #2908 Dátum: 2012. Január 24. - 18:51:07 »
Kerülöm  ;D Nem pókerezek, nem fogadok, és lovagolni is (újból) nyugdíjas koromban fogok (remélem)  :sör:
Ha ennyire kerülöd az izgalmakat akkor tényleg egy dizel merci hiányzik  :borz2:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2909 Dátum: 2012. Január 24. - 19:20:56 »
Ne bánd. Vannak közöttünk erős egyéniségek.  :fenek: attól még mindenki véleménye érdekes. Lehet, hogy pont így segítettél valakinek.  :idea:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici