Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1467919 alkalommal)

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
Re:Kávézó
« Válasz #3210 Dátum: 2012. Március 13. - 19:47:38 »
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3211 Dátum: 2012. Március 13. - 19:49:02 »
A Merényi vázakkal csak annyi a bajom, hogy már a csapból is az folyik, (azért tervbe van véve) a Kurtz bringák tetszenek mostanában, Yasec országútit egyszer láttam, de tothzoltanosan fogalmazva nem csokiztam le a bokamat.

Daninak jo a marketingje. Hisz' ert hozza 8-)))
Akerekparbolt-ban eppen van most egy Yasec full 105-tel, aero vaz, karbonvilla.
Nem kene.
Ellenben mostaban el-el fog a gondolat, hogy a landrider vazra epitett SS-t levaltsam egy orszagutira epult singlere. Megis csak konnyebb lenne jo par kiloval.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #3212 Dátum: 2012. Március 13. - 20:53:21 »
Daninak jo a marketingje. Hisz' ert hozza 8-)))
Akerekparbolt-ban eppen van most egy Yasec full 105-tel, aero vaz, karbonvilla.
Nem kene.
Ellenben mostaban el-el fog a gondolat, hogy a landrider vazra epitett SS-t levaltsam egy orszagutira epult singlere. Megis csak konnyebb lenne jo par kiloval.

Épp tegnap mértem le a fiximet, nehéz.... >:(  11 kg
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3213 Dátum: 2012. Március 13. - 23:13:00 »
Nemá, az országútim valami 9 kiló! 58-as CroMo váz a kilencvenes évekből, 12 gang.

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #3214 Dátum: 2012. Március 14. - 08:41:54 »
Decáról annyit, hogy mi is olyat vettünk a tesómnak mint amit Zoli keres (csak azt a rózsaszín-kéket), elég jól bírja. Plusz asszem két éven belül van az árban egy ingyen átvizsgálás + szerviz. Nálunk Börsön a műhelyes fiúk jól nyomják!  :borz2:

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3215 Dátum: 2012. Március 14. - 09:19:33 »
Peti!

Nekem ossze-vissza ketto kerom van.
A valahol ezen az oldalon is linkelt, boven nagykoru Amsterdam markaju, agyvaltos, kontras, Brooks nyereges stb.. Ez a napi kozlekedesre teljesen bevalt itt falun (Matyafold) illetve ha nem sietek akkor a belso harcokra is ezt hasznalom (bar az utobbi idoben kisse tunyultam  :-\).
Az SS az akkor kerul(t) mindig eloterbe, ha szuk oran belul akartam Kelenfoldre, vagy pikkpakk Ujpestre erni. Ilyenkor valahogy jol jon az a minisz par kilo. Persze lehet, hogy ez csak amolyan belemagyarazas.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3216 Dátum: 2012. Március 14. - 09:21:14 »
Decáról annyit, hogy mi is olyat vettünk a tesómnak mint amit Zoli keres (csak azt a rózsaszín-kéket), elég jól bírja. Plusz asszem két éven belül van az árban egy ingyen átvizsgálás + szerviz. Nálunk Börsön a műhelyes fiúk jól nyomják!  :borz2:

A hetvegen meg megnezzuk Somanal a felujitott, hasznalt felhozatalt, aztan vagy Deka, vagy Hauser Kiwi a bicaj.hu-tol...

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3217 Dátum: 2012. Március 14. - 09:24:31 »
Pedig gyorsabb a 42/16 SS. Akar hogy is... Meg konnyebb vele megkozolni a sort az Andrassyn...
A masik ellenben sokkal stilusosabb, szivemnek kedvesebb darab (meg ha 2x olyan nehez is).

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3218 Dátum: 2012. Március 14. - 11:48:47 »
Városon belül valahogy számít az a súly, az én téli bringám is sokkal lassabb, mint a nyári outi-forma - annak ellenére, hogy mondjuk két korsó sörrel én is nehezebb leszek egy kilóval.
És az sem mindegy, hogy 9 vagy 13 kilót cipelek a harmadikra.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3219 Dátum: 2012. Március 14. - 12:08:49 »
A Vadnyugaton kell az az ólom!   :borotva:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #3220 Dátum: 2012. Március 14. - 12:44:34 »
Peti, pont te írtad le a lényeget (de majd Józsi megerősít, vagy cáfol): suhanósabb a fíling. Azaz a dolog picés része jelentősebb.

A zsoké dolog meg azért lehet, mert az a 15 kiló izom dolgozik is, míg az ólom aligha...
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #3221 Dátum: 2012. Március 14. - 14:53:24 »
node városban az embernek folyton meg kell állnia és újra indulnia (én legalábbis nem tartozom a piroson átsuhanós bringások kasztjába), és olyankor nagyon nem mindegy a bringa súlya. Hosszabb távon ha kb egyenletesen teker az ember sokkal kevésbé érezni (legalábbis az én igencsak szerény tapasztalataim szerint), valamint amint az már említve volt, városi közlekedés elején/végén (esetleg útközben megállva is) lépcsőzhet az ember vele a hátán...  :)
... a nyúlon túl?

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #3222 Dátum: 2012. Március 14. - 15:01:11 »
városban kifejezetten hasznos az agyváltó
Ja ja, a lámpánál is lehet váltani... nem sakkozó nőknek találták ki, akik nem hajlandók előre gondolkozni.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #3223 Dátum: 2012. Március 14. - 15:01:24 »
az azért nem oldja meg teljesen a problémát, csak segít a leküzdésében (avagy próbálj meg egy Ifát vontatva elrajtoni bármilyen sebességi fokozatban  :crazy:)
... a nyúlon túl?

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #3224 Dátum: 2012. Március 14. - 15:22:53 »
ugyehogy ugye  :evil:
szóval valamiért kárpótolni kellett téged, ugyeugye :D
... a nyúlon túl?

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici