Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1467872 alkalommal)

Nem elérhető snake

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #3240 Dátum: 2012. Március 17. - 09:31:10 »
Érdeklődnék, hogy mi volt a verseny tárgya, amiben első lettél?

Abszolút laikusként kérdem, mert az ominózus oldalt én nem látogatom.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3241 Dátum: 2012. Március 17. - 09:48:43 »
Semmi verseny, egyszerű, sima sorsolás. Negyedévente rendezik, már évek óta megy. Aki beírja, hogy részt vesz a megfelelő topikban az SRP-n, az ottani hsz-ének a sorszámát sorsolják ki. Én itt, nálunk is meg szoktam írni, ha van ilyen akció az SRP-n, tehát bárki jelentkezhet rá. Igaz hogy előtte regisztrálnia kell ott, ami nem egy nagy meló.  Most is volt valami négyszáz jelentkező. Tehát egy ingyenlottó.  ;)

Egyébként mi is szervezhetnénk néha ilyet a borotvafórumon.  :idea:
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #3242 Dátum: 2012. Március 17. - 14:42:27 »
Semmi verseny, egyszerű, sima sorsolás. Negyedévente rendezik, már évek óta megy. Aki beírja, hogy részt vesz a megfelelő topikban az SRP-n, az ottani hsz-ének a sorszámát sorsolják ki. Én itt, nálunk is meg szoktam írni, ha van ilyen akció az SRP-n, tehát bárki jelentkezhet rá. Igaz hogy előtte regisztrálnia kell ott, ami nem egy nagy meló.  Most is volt valami négyszáz jelentkező. Tehát egy ingyenlottó.  ;)

Egyébként mi is szervezhetnénk néha ilyet a borotvafórumon.  :idea:

Összedobjuk a nyereménytalapon? Ha igen, akkor benne vagyok. Mármint az összedObásban is természetesen.
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #3243 Dátum: 2012. Március 17. - 15:13:00 »
Érdemes lenne foglalkozni vele.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3244 Dátum: 2012. Március 17. - 17:46:08 »
Megdumáljuk Eddel és keresünk szponzorokat és/vagy egyéni felajánlókat.  ;)
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #3245 Dátum: 2012. Március 17. - 18:55:04 »
Felajánlóként, a céget meg tudom győzni, hogy dobjon be pár LORD vasat a nyereményalapba mondjuk 5 ezer Ft értékig...

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3246 Dátum: 2012. Március 17. - 19:37:51 »
Köszi Penge!  :sör:

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #3247 Dátum: 2012. Március 17. - 20:34:38 »
Felajánlóként, a céget meg tudom győzni, hogy dobjon be pár LORD vasat a nyereményalapba mondjuk 5 ezer Ft értékig...

Akkor én is beszállnék. Wilki rúdszappan, vagy Proraso, (óhajotok szerint), és timsó rudacska. Mondjuk én inkább a Wilkit preferálom, a mentol nem mindenkinek jön be...

4 sorsolásnyi mennyiséggel.
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3248 Dátum: 2012. Március 17. - 20:45:13 »
Kösz neked is, Világosító!  :sör:

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3249 Dátum: 2012. Március 18. - 10:43:46 »
Kérem szépen, hogy aki konkrét felajánlással jelentkezne a jövőbeli sorsolásos játékunkhoz, privát üzenetben juttassa el hozzám a javaslatát.
Köszi!
 :sör:

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #3250 Dátum: 2012. Március 18. - 18:38:45 »
+1 az ötlethez!
Sheffield-England

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #3251 Dátum: 2012. Március 22. - 10:14:44 »
A Hungária krt. környékén keresnék egy korrekt vendéglőt. Mondjuk egy ebéddel egybekötött megbeszéléshez. Legjobb lenne a Hungári-Thököly sarkához minnél közelebb.

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #3252 Dátum: 2012. Március 22. - 10:49:48 »

Van a sarkon egy kínai. Régen sokszor ettem ott. Végül is korrektnek is lehetne nevezni..   :crazy:
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3253 Dátum: 2012. Március 22. - 11:21:17 »
Volt ott egy magyaros is valaha... meg a Goldfisli a Thökölyn. Bár ez még a kilencvenes években volt :)

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #3254 Dátum: 2012. Március 22. - 21:08:55 »
a Thököly és a Stefánia sarkán két étterem is van, a Thököly étterem és a Stefánia pizzéria. Az utóbbit ajánlom.
Van még egy nagyon komoly koreai étterem az Ilka u. és Semsey Andor u. sarkán (ez mondjuk magasabb árszint, de állítólag az ország legjobb koreai étterme)
illetve ez is ott van a környéken:
http://gasztrojazz.blogspot.com/2011/07/almarium-az-elso-beszamolo.html

és valóban, a kínai gyorsbüfé is nagyon pöpec, illetve Wang mester étterme is ott van majdnem az almárium mellett :)
... a nyúlon túl?

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici