Snake, ez így egy gyári versenybringa...Azért írtam az országúti kormányt, mert amikor még aktívan (értsd:Napi szinten) "pedáloztam" (anno 1994-ig), akkor volt a verseny, BMX, meg az összestöbbi (országúti, mint kategória nemigen létezett), és nem vagyok még teljesen képben a fogalmakkal
Huhh, ha az átlag polgár így képzel el egy orvostanhallgatót, akkor valami nagyon nincs itt rendjén Ugyan a hajam hosszú, meg van egy kis szakállam is, de remélem nem nyújtok hasonló látványt
2, Gyermek, és ifjú korom nyarait Poroszlón töltöttem. Több tucatszor voltam kint Nagyálláson a ménesnél, ahol a két csikóstól lovagolni, karikást forgatni tanultam. Álltam velük a hirtelen jött nyári viharban a ménes mellett, főztem velük salmbucot mégsem érzem magam csikósnak. Nem veszek magamra kék bő gatyát, szűrt meg csikós kalapot amikor elmegyek pl a böszörményi csergetésre, de mivel mérhetetlenül tisztelem azokat az embereket, ezért nem érzem kívülállónak magam.
Ez a melegkék például tökre tetszik:http://apro.bikemag.hu/browse/fixi-palya/kerekpar-vaz/tuningolt-csepel-royal-fixi-l74334.htmlPár éve majdnem vettem egyet, de bepuhultam, "megfogokhalnimégfékkelisáááá".