Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1464148 alkalommal)

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #3540 Dátum: 2012. Április 14. - 18:44:12 »
a nővel nincs semmi baj... a sminkjéval annál inkább, de ennek biztos jelentősége van művészetilegesen  :buek:
... a nyúlon túl?

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #3541 Dátum: 2012. Április 14. - 21:16:36 »
Ijesztő ez a nő...nem szeretnék vele egy sötét sikátorban találkozni  :crazy:

Gyermek kora óta ismerem.......kedves aranyos lány, nyilván nem ilyen, nem ez minden nap.

De ugye ismerünk olyan fórumtársat aki aki budáról aszfaltparasztozik, élőben meg egészen jól el lehet vele
lenni   :crazy:

Tibi
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #3542 Dátum: 2012. Április 14. - 21:43:38 »
Szőrmóknak:
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=F1R61Nes-ek" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=F1R61Nes-ek</a>

Bár még a hivatalos oldalon nincs fent, de jönnek a Szigetre.
Gerendai úr csapata lemondhatta, kb 2-3 hete még volt magyarországi dátum a turné idején.  :borosta:

ON
Akárcsak jenessanyit látnám a dobok mögött (képek alapján,mert még nem találkoztunk)
Nem sértésnek szántam Sanyi!  :sör:

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #3543 Dátum: 2012. Április 14. - 21:58:18 »
MW!
 :sör:

Egy húron pendülünk(tünk)! Értem én!

Ma már a Deep Purple-től, szól nálam a legkeményebb riff, velük kezdtem a műfajt, s vissza is tértem hozzájuk ;D

Ui.: néha napján  még egy kis Axel Rudi Pell azért becsúszik ;)

Sheffield-England

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #3544 Dátum: 2012. Április 15. - 00:31:38 »
Szőrmóknak:
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=F1R61Nes-ek" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=F1R61Nes-ek</a>

Bár még a hivatalos oldalon nincs fent, de jönnek a Szigetre.
Gerendai úr csapata lemondhatta, kb 2-3 hete még volt magyarországi dátum a turné idején.  :borosta:

ON
Akárcsak jenessanyit látnám a dobok mögött (képek alapján,mert még nem találkoztunk)
Nem sértésnek szántam Sanyi!  :sör:

Huhh, ha az átlag polgár így képzel el egy orvostanhallgatót, akkor valami nagyon nincs itt rendjén  :fetreng:  :sör:

Ugyan a hajam hosszú, meg van egy kis szakállam is, de remélem nem nyújtok hasonló látványt :)
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #3545 Dátum: 2012. Április 15. - 08:54:07 »
Ellenben ő faluró' gyött Budára...és azé' aszfaltparasztozik, mer' a bp-i "nép motyók" bár a legényest úgy járják, hogy majd elrepül a lábuk (ahogy falun soha nem járták  :crazy:) de a kaszát az első suhintásnál a saját, vagy a haverja lábába állítaná. Ne "népimotyóskodjon" az, aki csak a szórakozás (mulatozás) meg a magamutogatás vonalon képes népi lenni. Én így gondolom...mások meg másként.

1, Városi gyerek volnék, de bármikor versenyt kaszálok veled anélkül, hogy a lábamba állítanám a kaszát. Elég sokat
   kaszáltam ahhoz régebben, hogy biztos vagyok a győzelmemben.....  ;)

Aszfaltparaszt-e vagyok?

2, Gyermek, és ifjú korom nyarait Poroszlón töltöttem. Több tucatszor voltam kint Nagyálláson a ménesnél, ahol a két csikóstól
   lovagolni, karikást forgatni tanultam. Álltam velük a hirtelen jött nyári viharban a ménes mellett, főztem velük salmbucot
   mégsem érzem magam csikósnak.  Nem veszek magamra kék bő gatyát, szűrt meg csikós kalapot amikor elmegyek pl
   a böszörményi csergetésre, de mivel mérhetetlenül tisztelem azokat az embereket, ezért nem érzem kívülállónak magam.

Aszfaltparaszt-e vagyok?

Vannak dolgok amik ha tetszik nekünk, ha nem megváltoznak. Azok a népi dolgok amiben Te hiszel Peti, már több évtizede
nem léteznek - már erdélyben sem nagyon, nemhogy itthon, de ha nem lesznek olyan emberek, rendezvények, alapítványok stb
akik révén ennek legalább egy része ( pl néptánc) fenntartható, akkor ezeknek 50 év múlva írmagja sem marad....

Sebő Ferenc aszfaltparaszt-e

Tibi

"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #3546 Dátum: 2012. Április 15. - 09:32:06 »
A kaszálásról nekem mindig ez ugrik be.

Bevonultam annó  másfél év kötelező katonai szolgálatra. Második nap reggelén kimenő ruhában sorakoztunk fel az udvaron.
Valami 2 ezüstcsillagos paprikajancsi nyomta az ukázt:
aki tud teherautót vezetni, lépjen ki
akinek ács a szakmája, lépjen ki
akinek kőműves a szakmája, lépjen ki
akinek festő a szakmája lépjen ki
akinek hentes vagy szakács a szakmája, lépjen ki

Na, a többi mihaszna meg irány a gyakorlótér, fogják az ott található kaszákat, aztán kezdjék sarabolni szépen a környéken a füvet.  ;D

Panelben nevelkedtem, így kaszát csak a tévében láttam addig, de a másfél év alatt a honvédség gondoskodott róla, hogy ebbéli lemaradásomat záros határidőn belül behozzam és kellő rutint szerezzek a kaszálás mívészetéből.  ;D
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #3547 Dátum: 2012. Április 15. - 09:32:57 »
Kényes téma ;)

Azzal egyetértek, hogy a dolgok, körülmények megváltoznak, s visszahozhatatlanul eltűnnek szokások, emberek, szakmák. Ezzel nem lehet mit kezdeni, megállítani a folyamatát nem tudjuk, viszont az emlékét lehet őrizni, s kell is, viszont a jelenlegi viszonyok között!

Jó a táncházmozgalom, szeretem, de ha a lányok viseletbe mennek befizetni a csekket a postára, ott már baj van ;D

Össze lehet fésülni szolidan a régit az újjal, de nem úgy, hogy egyik üti a másikát. Városi gyerek vagyok én is, de tudom, hogy nem az az ember eredeti környezete és falun jobban is érzem magam. Az jó, ha csergetni tanulnak az emberek és táncolni, de ha éppen csizmát kell húzni és az állatokat rendbe rakni, adott eseteben, akkor ne mondja a prímás, hogy ő neki nem szabad, mert bőrkeményedéssel nem tudja tartani majd a vonót, vagy a tánctanár helyett a kis óvodás vágja a tűzifát, hogy amaz el ne fáradjon a fellépés előtt, mert ilyet is hallottam.

Nem posztom megmondani ki az "aszfaltparaszt", ki nem, de az biztos, hogy PARASZT van falun és városban is és egyik sem néz a szemedbe, ha kezet szorítotok ;)    
Sheffield-England

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #3548 Dátum: 2012. Április 15. - 09:33:02 »
Huhh, ha az átlag polgár így képzel el egy orvostanhallgatót, akkor valami nagyon nincs itt rendjén  :fetreng:  :sör:

Hova jársz okulni?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #3549 Dátum: 2012. Április 15. - 09:35:15 »

Peti !

Miután nem tudok táncolni így semmit nem vettem magamra, egyszerűen a saját példámon
szerettem volna érzékeltetni azt a görbe tükröt, amin keresztül Te nézed a világot.  ;)   ;)

Tibi

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #3550 Dátum: 2012. Április 15. - 13:11:38 »
Sebő Ferenc aszfaltparaszt-e
...Sebő Franci anyámmal nőtt fel egy házban Székesfehérvár belvárosában.
Szomorú, hogy városi gyerekeken kívül kevesen őrzik a népi hagyományokat!

Peti: Min játszol?
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #3551 Dátum: 2012. Április 15. - 13:46:00 »
Ma ellátogatott hozzánk O. V.
Úgy gondoltam XIV. Lajos nagy udvartartással járt. Tévedtem.
...ezek szerint az elnökünk kísérete bőven megtöltené a versailles-i házikót.
Ha te annyi halálos fenyegetést kapnál naponta a karvalytőkétől mint Ő, már rég összeroppantál volna...
...a kaját ellenőrzik amit eszik,a lánya viszont még mindig gyalog jár hozzánk a suliba.  :-\

Szerintem kerüljük a politikát itt a fórumon, mert mindig elgondolkoztat ha valaki nem látja, hogy ez a kormány (világ)történelmet ír, az vagy buta, vagy a haszonélvezője a világot lassan teljesen bekebelező bankár oligarchák rendszerének!
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #3552 Dátum: 2012. Április 15. - 14:01:51 »
OFF: Hitler is híres volt.

3:10-től itt az eredeti.

ON
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #3553 Dátum: 2012. Április 15. - 14:34:55 »
...ezek szerint az elnökünk kísérete bőven megtöltené a versailles-i házikót.
Ha te annyi halálos fenyegetést kapnál naponta a karvalytőkétől mint Ő, már rég összeroppantál volna...
...a kaját ellenőrzik amit eszik,a lánya viszont még mindig gyalog jár hozzánk a suliba.  :-\

Szerintem kerüljük a politikát itt a fórumon, mert mindig elgondolkoztat ha valaki nem látja, hogy ez a kormány (világ)történelmet ír, az vagy buta, vagy a haszonélvezője a világot lassan teljesen bekebelező bankár oligarchák rendszerének!

Elrontaná az egészet a poli*ka! Egy öreg bácsi mondta a választásokról: "Mindig a sza*os vége álla botnak felfelé!"-ez a mondat egy nem poli*ka mentes zenekar egyik számában is szerepel.

Itt borotválkozás után mindenkinek tiszta a képe!!!Ennyi éppen elég :fetreng:
Sheffield-England

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #3554 Dátum: 2012. Április 15. - 14:35:39 »
Ez a Lidl-ben kapható híresen jó kávé?

HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici