Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1464075 alkalommal)

Nem elérhető snake

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #3585 Dátum: 2012. Április 15. - 21:54:29 »
Mi a frász kerül egy biciklin ilyen sokba!?
Mikor a gyereknek vettem ezt a pirosat, majd szívszélhűdést kaptam az árától.
Vázz, mi lehet a kerekekben (gumi nélkül!), hogy csak azokért bőven 6 számjegyű forintot kell leperkálni??
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #3586 Dátum: 2012. Április 15. - 22:09:47 »
Ez nem magyar rossz hozzáállás! A "mai" kor eltérő gazdasági bizonytalanságáé. Régebben akárhogy is, de kiszámíthatóbb volt a kereset és a magyar, a szerb, vagy román is megvette a jót, ha tudta, s használta hosszú évekig.
Sheffield-England

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #3587 Dátum: 2012. Április 16. - 06:48:58 »
Ez- szerencsére - még nem recseg, bár full karbon.
Meg ugye ez nem egy gyártó terméke, hanem egy összedobott bringa, ergo garancia maximum a darabokra vonatkozhat. Nekem ezek a varázsszavak, hogy FSA hajtás meg full ultegra idáig semmit sem mondtak, most már legalább az árukat ismerem.  ;D
Olyan ez, mint az olcsó borotválkozás. Ha elkapja az embert a gépszíj, nehéz megállni a lejtőn.  ;D
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #3588 Dátum: 2012. Április 16. - 06:52:57 »
A magyarországi műemlékek ügye elég vaskos téma, majd meló után, délután esetleg belemerülök, mert ebben n is érintve voltam 20 évig.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3589 Dátum: 2012. Április 16. - 13:16:49 »
Ez a melegkék például tökre tetszik:
http://apro.bikemag.hu/browse/fixi-palya/kerekpar-vaz/tuningolt-csepel-royal-fixi-l74334.html

Pár éve majdnem vettem egyet, de bepuhultam, "megfogokhalnimégfékkelisáááá".

Egyszer próbáltam ilyet. Zseniális geometria, élvezet vele kanyarogni, viszont nehéz, mint a sár, undorító az a hegesztett retek, ami hátsó papucs helyett van rajta. Divatcucc, amin az ár miatt engedtek a technikai minőségből.
Talán az új széria (asszem 4*, vagy ilyesmi jelöli) jobb, de drágább is.

Az agyat átfordíthatod egysebibe, és akkor nem halsz meg : )

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3590 Dátum: 2012. Április 16. - 15:55:52 »
Aha...ja...azért költenek az emberek erejük határáig, vagy azon felül pl. "okos"ltelefonra, házimozira, ámítógépre, plazmaTV-re, és még sorolhatnám...de a bicikli az legyen 15ezer, mer' nehogymá...há' mi kerül annyiba egy biciklin!?  :evil: :crazy:

Tényleg így van, teljesen hülyék a népek, figyelem egy ideje! Ennek fényében meglepő, hogy régen mennyire természetes volt, hogy nem anyagárban kapsz meg egy terméket: http://sport.vatera.hu/kerekparozas/kerekpar/idoutazas_egy_csepel_sirallyal_1578609920.html
"Apró tárolási karcok láthatók rajta, de még a gumijai is 32 évesek. Annak idején (számla alapján ) majd egy havi javadalmat fizettek érte, 2497ft-ot"

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3591 Dátum: 2012. Április 16. - 16:28:37 »
Egyszer próbáltam ilyet. Zseniális geometria, élvezet vele kanyarogni, viszont nehéz, mint a sár, undorító az a hegesztett retek, ami hátsó papucs helyett van rajta. Divatcucc, amin az ár miatt engedtek a technikai minőségből.
Talán az új széria (asszem 4*, vagy ilyesmi jelöli) jobb, de drágább is.

Az agyat átfordíthatod egysebibe, és akkor nem halsz meg : )

Erős a kísértés, hogy a Schwinn Landridert  (SS-nek át van építve) lecseréljem egy ilyenre... annál csak könnyebb lehet, és annak a geometriája is kimondottan szar... A méretben vagyok bizonytalan. Nekem szerintem 58-as kell. De ezekből mintha mindig kisebbeket hajtanának.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető gprinz

• Törzstag
« Válasz #3592 Dátum: 2012. Április 16. - 17:30:09 »
Aldis piros zacsis "Caffé" kávéhoz: most járok egy csomag végén. Iható, de már várom, hogy elfoggyon. Lidl Monte Santos-a sokkal jobb, de még onnét is bőven nyílik felfelé a tér, illetve árában is vannak esélyes versenyzők.
"Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere." (Ulpianus)

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3593 Dátum: 2012. Április 16. - 19:32:09 »
Nálam most ezt:

váltja fel ez a szekér: http://www.ab-bike.com/image/photo_johnny-loco-montana-negra_1023.jpg

Szólj, ha feltetted az elad topikba! Foglalom!  :evil:

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3594 Dátum: 2012. Április 16. - 21:03:42 »
Megtaláltam.  ;)
A mostani bringám 60-as. Asszem 58-as lenne az ideális.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3595 Dátum: 2012. Április 17. - 00:25:12 »
A méret ma már semmit nem mond, mert a felsőcső nem mindig vízszintes, valamint gyártója válogatja, de nem mindenki a hajtómű tengely-felsőcső középvonala távot érti vázméret alatt, egyesek (pl. a KTM, de több német gyár is) a hajtómű tengely-ülésbilincs teteje közti távot adja meg, ami azt jelenti, hogy a klasszikus értelemben vett vázméret kisebb.

Jahh, ezt nem tudtam. Ez a 60-as szám egy KTM országútin van...

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #3596 Dátum: 2012. Április 21. - 08:54:27 »
Jaj de szépen mondja Balázs 05:00-tól, mintha éreznék némi párhuzamot  :evil:

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=rp-qG_Jm8gM" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=rp-qG_Jm8gM</a>

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #3597 Dátum: 2012. Április 22. - 18:30:42 »

A hétvégén a Mátrában voltunk családilag.

Gyermekes családoknak feltétlenül javaslom megnézni a gyöngyösi Orczy kertben található Mátra múzeumot.

Nagyon igényesen felújított a régi kastély rész, és építettek egy hatalmas természettudományi részleget is.
Rengeteg igényes élőhely bemutató, a zuzmóktól, a emlősökig, pálmaház, akváriumokkal, terráriumokkal. Nem túl régen
voltunk a pesti Természettudományi Múzeumban, és jelenleg elbújhat, a gyöngyösi mögött....

Ja és van egy alig használt mamutjuk  is........

Udv.: Salmo

u.i.: igen Peti, kitömött állatok is vannak, de mivel rendszeresen járunk az ország több állatkertjébe, és még
      így sem láttunk élőben mindent, ami ott kitömve van, nincs lelkiismeret furdalásom.....  :crazy:

"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #3598 Dátum: 2012. Április 22. - 18:35:52 »
Remélem hoztál az agyarból nyélnek valót  :fetreng:  :fetreng:
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #3599 Dátum: 2012. Április 22. - 19:23:33 »
Nekem is ez volt az első gondolatom hogy vajon mit nyúlhatott le  ;D
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici