Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1462052 alkalommal)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
Re:Kávézó
« Válasz #3675 Dátum: 2012. Május 01. - 18:51:36 »
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #3676 Dátum: 2012. Május 01. - 18:53:09 »
Köszönöm, minden belső kérdésemre kielégítő választ adtatok. Sima izzó lesz belőle, mert: napi 2-szer kb. 1-2 perc erejéig világító gardrób...
(Hála istennek, ne ott van a tükör  :evil: )

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3677 Dátum: 2012. Május 01. - 19:49:20 »
Dejó neked! Nekem is kellene egy ilyen, csak skót vagyok 6-7eFt-ot (egy pontosért meg ennek dupláját) kiadni érte. Én a hűtőgépre lennék kíváncsi. 16 éves és az az érzésem, hogy kb. Z energiaosztályban lehet...

Mail ment.  ;)
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3678 Dátum: 2012. Május 01. - 20:40:14 »
Mail ment.  ;)

Hű, itt valami titok van! De mi lehet?   :nemtom:

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3679 Dátum: 2012. Május 01. - 21:01:43 »
Semmi titok nincs ebben kérem alásan.
Van itthon egy ilyen mérőbasz. Írtam Petinek egy mailt, hogy ha gondolja odaadom kölcsönmérni.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3680 Dátum: 2012. Május 01. - 23:40:01 »
Jaaaa, én meg reméltem, hogy tudsz valami okosat hűtőügyben : )
Nem baj, ez is érdekes lesz, legalábbis remélem, hogy FBP majd megosztja velünk az eredményt..

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #3681 Dátum: 2012. Május 02. - 00:43:38 »
A hűtőügyhöz én annyit tudnék hozzászólni, hogy fogyasztás szempontjából sokkal többet számít magának a hűtőnek a szigetelése, mint maga a hűtő kompresszorának fogyasztása. Magyarul X energia kell mindegyik hűtőben szobahőmérsékletről mondjuk 5 fokra hűteni. Utána azon múlik, hol illan el a hideg... A "Z Energiaosztály" az a "sajtból van a hűtőm" típus?  Vagy egyfolytában nyitogatom sörér.? :fetreng:

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #3682 Dátum: 2012. Május 02. - 06:52:24 »
Próbálgatom én is ezeket a mai csodaizzókat, amik még az unokámnak is fognak állítólag világítani, de azt kell mondjam, hogy ugyanúgy tönkremennek, mint a régi típusú cuccok. Olyan ez, mint az M3 BMW (vagy bármelyik másik vas) gyári fogyasztási adata. Gyakorlatilag elérhetetlen.
Elég sok GU10 izzó van itthon, de mindig kell, hogy legyen tartalék belőlük, mert fogy.
Ez csak egy újabb lehúzás: az eddigi olcsó szar helyett vegyél inkább drága szart.

De hogy a felvető kérdésre is reagáljak valamit: nálunk egy régi típusú, 150 wattos izzó dolgozik egy kerámia foglalatban. Ennek max befogadó értéke nem tudom mennyi, mert lusta vagyok megnézni, de gyanítom annak idején nem ilyen terhelésre méretezték. Bírja.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3683 Dátum: 2012. Május 02. - 07:47:55 »
Konyhaban 5 gu10es spotot csereltem ocso ledes kinaira. 5x35W vs 5x3W. Eddig orombodogtag.

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #3684 Dátum: 2012. Május 02. - 10:57:05 »
Fijjug, vettünk ma Lidlis kávét, gyorsan őröltem, főztem. Finomabb (számomra), mint az eddigi alsó-középkategóriás Ikeás kávé. Köszönöm a tippet!
(Egyébként kevésbé van feketére pörkölve, sokkal puhább - kevésbé szögletesek az ízei, mint az ikeásnak)

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #3685 Dátum: 2012. Május 02. - 16:19:22 »
NaugyeKuniE!  :sör: Akkor kell belőle bevásárolni, mikor néha akciós és akkor 1500 pénzért/kiló teljesen ott van a toppon. Most mennyibe került?

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #3686 Dátum: 2012. Május 02. - 17:20:58 »
A jómúltkorjában Portugáliából hozattam kávét, hogy ne érezze egyedül magát a pamacs a nagy úton a dobozban. Mondjuk én nem kávézom és nem is értek hozzá, de viszonylag hamar elfogyott a szekrényből.
Ezek szerint iható volt. :)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #3687 Dátum: 2012. Május 02. - 22:17:34 »
Mondjuk én nem kávézom
Senki sem tökéletes.

Ma a játszótéren voltam a gyerekkel és beleesett az Opinelem a homokozóba...
...mire megtaláltam, így nézett ki:

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #3688 Dátum: 2012. Május 02. - 22:36:06 »
Én elhagytam egy hasonlót a Kossuth téren. Még 2004 körül, nem a mostani kavalkádokban. A Parlamentben voltam egy csoporttal és mikor a sorban közeledtem a fémdetektorhoz, akkor villant be, hogy a bicska lóg az övemen. Úgy közre fogtak, hogy nem kaptam levegőt. A két szép szememnek hála, kivihettem kíséret nélkül a kordonhoz(még volt), ki nem mehettem és kíváncsi is voltam. Oda adtam egy hitvány vén spinének, hogy tegye a virágágyáshoz, majd felveszem később.

Kerestük vagy tízen, de lenyúlták :fetreng:
Sheffield-England

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #3689 Dátum: 2012. Május 02. - 23:25:37 »
...szóval megint használtam egy kicsit a homokfújót.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici