Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1457458 alkalommal)

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #4005 Dátum: 2012. Június 18. - 09:38:18 »
Egy kis ízelítő azoknak, akik nem voltak a szombaton a fehérvári IX. Tűzzel Vassal fesztiválon:  ;)

http://www.szekesfehervar.hu/viewer.php?image=0&group=98954

Ha jól láttam volt egy stand ahol nyélnek való faanyagokat árultak. Nem tudja valaki az elérhetőségét?

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4006 Dátum: 2012. Június 18. - 09:46:55 »
ZOZO, akit ott látsz, az a Rozsdás Bökő globálmoderátor a Késportálról. Ami árukészlet nyélből előtte az úgy tudom Laikusé azaz Fazekas Gáboré. Legalábbis ő van megbízva az értékesítéssel. ...ő személyesen nem volt ott, mert dolgozott.
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #4007 Dátum: 2012. Június 18. - 09:48:00 »
Rozsdás bökővel beszélj a késportálon, ő volt ott fordítani. Sokban ne reménykedj, aranyárban vannak mérve, és talán 3-4 fajta fán kívül nem is árul olyan hosszút ami elég borotvához. Talán volt amaranth, red heart, makasszár ében, meg ziricote ami kiad egy nyelet, de az utóbbi kettő naggyon túlárazva. Még az Edelholz is jobb választás, pedig ők sem olcsók, de még mindig jobb árban árulják a dolgaikat. A stabilizált fák ott olyan 12-15e forintba voltak mérve darabja, egy 120x40x30-as tömbért.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #4008 Dátum: 2012. Június 18. - 10:05:46 »
Ez az ötszámjegyű ár igencsak elvette a kedvemet  >:(
Mit jelent az hogy stabilizált?

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #4009 Dátum: 2012. Június 18. - 10:12:37 »
Vákuum alatt egy epoxigyanta-szerű anyaggal átitatják a fát, néha színezék is van benne hogy feldobják a jellegtelenebb fákat. Ettől "stabilizálva" lesz, nem mocorog, nem szárad, nem ázik át, kemény és jól csiszolható lesz, amit könnyen tükörpolírra fel lehet fényezni. Tulajdonságaiban gyakorlatilag olyan lesz mint valami műanyag, amellett hogy annál keményebb és tartósabb lesz, és persze megmarad a fa kinézete. Ennek egyébként a tapintása is olyasmi mintha valami nehéz kemény műanyagot fognál. Jó cucc nagyon, csak kár hogy eléggé borsos az ára, ezért én inkább maradok a sima egzóta+felületkezelés módszernél. Kéne egy jó vákumszivattyú meg hozzá jó gyanta, és akkor lehetne házilag is csinálni :)
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #4010 Dátum: 2012. Június 21. - 14:01:42 »
Jelentem mameglett a harmadik szakmám bizonyítványa is.
Pirotechnikus vagyok, raktárkezelő, és terméküzemeltetői szakirányban is... 
:borz2: :boldog: :borz2: :boldog: :borz2: :boldog: :crazy:
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #4011 Dátum: 2012. Június 21. - 14:02:45 »
 :buek:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Qttyyy

• Törzstag
« Válasz #4012 Dátum: 2012. Június 21. - 15:02:20 »
Pirotechnikus vagyok, raktárkezelő, és terméküzemeltetői szakirányban is... 

Gratulálok KOLLÉGA ÚR!!!  :sör: :sör: :sör: :sör: :sör: :sör:
Már csak a vudu varázsló OKJ-s tanfolyam van hátra?   :fetreng:
"Nem is normális az, ha valaki egy kicsit nem bolond!" VP

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #4013 Dátum: 2012. Június 21. - 15:20:58 »
Csak a vizsga! A tanfolyás már 1 hete tart  :crazy: ;D
 :sör:

Te Partizán, Te már érzel valamit... Mondjuk nem kell bevallanod, tudunk mindent... ;D
Mondjuk kéne valaki, aki bevállalja a vizsgafeladat szerepét... :fetreng:

Köszönöm mindenkinek!

Qttyyy téged a jövő hét elején hívlak.
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #4014 Dátum: 2012. Június 21. - 16:43:31 »
Gratula hozzá! Nekem sajna az elsőhöz is van még vagy 2 év  :crazy:

A régi osztályfőnököm ilyen, ő tán most csinálja a negyedik diplomáját. Tanár, villamosmérnök, matematikus, és most gondolkozik a következőn  ;D

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4015 Dátum: 2012. Június 26. - 11:16:06 »
A feleségem nyúz, hogy tegyem fel a linket, ahol szavazni lehet a mosolyára a Nők Lapja Caféban:

http://top100.nlcafe.hu/termek/dejakkati

Köszi a fáradságot aki segít.  :boldog:

H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #4016 Dátum: 2012. Július 01. - 14:41:34 »
Kedves kávé szerető éltársak,

Engedjétek meg, hogy  becses figyelmeteket felhívjam az alábbi "retro" kávéfőzőre:

Midipress a Vara kft-től.

http://www.varafeg.hu/vara/kave/midi.html

Előnyei:

Nagyon finom kávét lehet vele főzni.
Retro feeling
Kedvező árfekvés (~ 3500 ft)
100% kisiparlag hazai.

Hártány:

Kell hozzá egy edény, nekem egy piros, zománcozott füles ibrikem van erre a célra rendszersítve, amibe belefolyik a lefőtt kávé.

Már egy ideje tsztelem és nagyon meg vaygok vele elégedve.
Akit érdekel, Budapesten a tizenharmadik kerületben a Fáy utca 23. szám alatti telephelyen.
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #4017 Dátum: 2012. Július 01. - 14:51:00 »
...én meg voltam az Ecsetboltban.
Végre átköltöztek a szomszéd bolthelyiségbe a borotválkozós dolgok... a sminkecsetek közé, fő helyre.
Aki rég volt már, érdemes betérni, ha arra jár.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4018 Dátum: 2012. Július 01. - 15:06:09 »
A feleségem nyúz, hogy tegyem fel a linket, ahol szavazni lehet a mosolyára a Nők Lapja Caféban:

http://top100.nlcafe.hu/termek/dejakkati

Köszi a fáradságot aki segít.  :boldog:

Ma zárul a szavazás és talán dobogós lesz...  ;) Köszi aki segített és annak is aki fog.  :sör:

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4019 Dátum: 2012. Július 02. - 10:13:13 »
Volt.  :borosta: ...de mint az eBay finis, ezt elvitte.

Az az igazság, hogy augusztusban - az ígéretek szerint - megjelenik egy könyve e-book kiadásban a Hónap könyve kiadónál és annak a borítójára terveztem ezt a fotóját. ...így aztán egy kis promó lehetett volna, ha megjelenik a Nők Lapjában a "győztesek" között. Csak ezért  :nemtom:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici