Bocsi, ha nem túl jó helyre OFF-olok
A multkoriban munkahelyemen szóba került a borotválkozás (az egyik srác tükörre borotválta a fejét és dícsérte a... valamelyik cég rendszerborotváját). Nem szóltam bele csak meglepődve hallgattam, ahogy a pár perces beszélgetés alatt kiderült: a 30-as korosztályból többen is DE-t használnak.. Többségük vidéki és régi készülékeik vannak hozzá.
Na most: jártam Auchan-ban a hétvégén (nem szoktam) és ott LORD Classic borotvapengét láttam (vettem, sose árt ha van
viszont borotvából csak valami nagyon gagyi volt (Wilkinson műanyag) amit én ki se próbálnék.
Szóval szerintem azon is múlik, hogy mit lehet kapni a "normál" boltokban, ha lenne ott a polcon valami normálisan kinéző (neadj'Isten fém) borotva akkor esetleg vennék is... Főleg tekintve, hogy mostanában csökken a vásárlóerő és azért a DE sokkal pénztárca-kímélőbb. De hát felnőnek olyan nemzedékek akik már nem is nagyon tudnak majd erről az opcióról.
Utólag megjegyzem, hogy akikről kiderült: DE-t használnak azok rendszeresen jól vannak borotválkozva, akik meg drága rendszerborotvákat azok meg rendszeresen nem, vagy csúfosan vörösre kapart képpel jelennek meg. (Talán a drága fej-árak miatt spórolnak vele? Vagy rosszul nyúzzák az orcájukat, nem tudom.)
OFF OFF
:
Ugyanott vettem még egy jó adag 100W-os izzót is (vagy 20 évre) nagyon megörültem neki, régóta nem láttam már ilyet. Ezzel egy időre elhalasztom a lámpa kérdést (CFL-t nem veszek, ki nem állhatom azokat az ormótlan, vibráló fényű mammut-csontokat; a LED-ek meg -még- drágák, alig pislákoló fényűek és megbízhatatlanok, talán majd 10-20 év múlva...) Bár ha megkérdeznék, hogy én mit szeretnék.... mostnában ugyan nem nagyon kérdezik, hanem a fényes tekintetűek "kitalálják".