Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1464632 alkalommal)

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
Re:Kávézó
« Válasz #4875 Dátum: 2012. November 12. - 15:38:24 »
A cél szentesíti az eszközt. Remélem, idevág.  :fetreng:

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #4876 Dátum: 2012. November 12. - 16:17:13 »
Kérdeztem, már nem emlékszik hol vette  :evil:

Ákos, öntöttvas serpenyőt honnan? IKEA-t néztem, ott szimpi ez a Senior cucc, hol lehet még nézelődni?
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #4877 Dátum: 2012. November 12. - 16:56:35 »
A burzsoázia diszkrét bája... Volt, hogy én is elégedetlen voltam a fűnyíróval, és ollóval igazítottam rá a pázsit szélére...  :fetreng:

Körömolló az igazi. Józsink látott már??? ;D ;D
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #4878 Dátum: 2012. November 12. - 20:32:59 »
Körömolló az igazi. Józsink látott már??? ;D ;D
;D  ;)
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #4879 Dátum: 2012. November 12. - 22:14:23 »
Látott... Kicsit zilált voltam, a Sztolicsnajája helyett majdnem a függőónt Rakétát tukmáltam rá. /Épp több, mint tíz borotva volt nálam átutazóban, Zozótól, longballtól, BGÁkostól, stb.../
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #4880 Dátum: 2012. November 13. - 07:26:33 »
Látott... Kicsit zilált voltam, a Sztolicsnajája helyett majdnem a függőónt Rakétát tukmáltam rá. /Épp több, mint tíz borotva volt nálam átutazóban, Zozótól, longballtól, BGÁkostól, stb.../

Szóval Józsin kell követeljem a WB-met  :crazy:
Sajnos még viccnek is gyenge  :'(

Nem elérhető kazam

• Törzstag
« Válasz #4881 Dátum: 2012. November 13. - 07:52:31 »
Ha már motor és terepezés akkor BigBandit:  :borz2:

Itt több kép is van videóval
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?s=2043c3342889bc6de99235bdf2db18f4&t=412653&page=34

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4882 Dátum: 2012. November 15. - 15:50:30 »
HIRDETÉS

MADISON presents: Férfinap - November 19!

Kedves Vendégeink,

Kedveskedni szeretnénk az uraknak, ezért egész nap speciális ajándékokkal várjuk őket! Ezen a napon minden nálunk vásárló fiatalember lehetőséget kap, hogy ingyen kipróbálhassa a MADISON újonnan megnyílt kozmetikai szalonját egy mini-kezelés erejéig!

A délután folyamán megismerkedhetnek a móri Csetvei Pincészet kiváló boraival, melyet Csetvei Krisztina személyesen mutat be Önöknek 5 órától.

Továbbá 4 órától "Hair Care for Men" címmel gondolatébresztő beszélgetésre várja az Urakat Zsemle György hair-stylist:
"...gondolatok a hajápolás művészetét inspiráló termékekről - avagy a termék és ami mögötte van"

A Nemzetközi Férfinap célja, hogy a fiúk és férfiak egészségére hívja fel a figyelmet és hangsúlyozza a nemek közötti egyenlőséget. Ez egy olyan alkalom is, mely értékeli az elért eredményeiket, a férfiak hozzájárulását a közösség, a család, a házasság és a gyerekekkel való törődésben, valamint elismeri a közösségben betöltött nélkülözhetetlen szerepüket.
A férfiak minden nap áldozatot vállalnak a munkahelyükön, mint férj és apa helyt állnak családjukban. Törődnek és odafigyelnek a barátaikra, részt vállalnak szűkebb közösségük és nemzetüket terhelő gondokból. A Nemzetközi Férfinap ezért lehetőséget teremt arra, hogy jóakaratú emberek a világ minden pontján elismerjék és ünnepeljék a hozzájuk tartozó férfiakat.

További információ / Further information:
Madison Opera Patika Budapest
 www.madisonperfumery.com
Andrássy út. 26, Budapest, +36 1 269 20 16
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető AlexK

• Törzstag
« Válasz #4883 Dátum: 2012. November 19. - 18:24:10 »
Ez azért nem teljesen igaz mivel mindenkinek másra van szüksége és erősen különböznek a vélemények ezen a téren. Én pld. minek vegyek "nagyoló" követ mikor sosem fogok gagyi kínai késeket vagy pár ezer forintos csorba szarokat venni...Inkább megkérdezem Jenest mert ő legalább úgy látom ért hozzá érti a kérdésemet és nem fog valami használhatatlan cuccra rábeszélni.Ha már ennyit rááldoztam akkor nem fogok spúroskodni a kövekkel mikor azok fontosabbak szinte mint a kés...

Úgy látom elég nagy a káosz a fejedben borotvakés élezés kapcsán.
Ezért bátorkodtam ajánlani az alapos utánolvasást.

Egy két apró gondolat még, ha megengeded.
A legszuperebb csili-vili késed élét csak egyszer érintsd a mosdó éléhez vagy a csaphoz. Garantáltan kell durvább kő is.

Nem tudom mit értesz spúroskodáson a kövek kapcsán. De azt vedd figylembe, hogy egy "semi-pro" szintetikus kő szett használtan alap hangon 60 000 Ft (Nekem eddig ennyiből nem jött össze.  ;D )
Az egy puma késed élezéséhez nem hiszem, hogy rá fogsz ennyit költeni, még ha fontosabbnak tartod is a köveket, mint a kést.

Főleg, hogy nem is használtál még borotvakést az arcodon!  :fetreng:

Egy borbély mester aki ipar szerűen űzi (űzte) a borotválást, az borotvakés élezést, tökéletesen elvan egy nagy sárga Belga kővel + iszapkővel. A vendégei meg nem sziszegnek, meg menekülnek a borbély székből.  ::)
Gondolom ő is spúroskodik, azért van egy köve. Meg valószínűleg tökéletesen shave ready borotvája.
utánaolvastam, igen nagy volt a káosz a fejemben az élezéssel kapcsolatban ezért kérdeztem meg olyantól aki ért is hozzá. de szerintem a te fejedben nagyobb a káosz ha nem fogod fel mire válaszolsz. ki mondta neked hogy 1 késem van és még nem volt kés az arcomon? ha csak egy puma késem lenne az semmi? én nem tudom te ki vagy de ezek szerint neked 10 vel állnak a hetes szettek a szekrényedben. ;Da jövőben mellőzd a kommenteket a hozzászolásaimhoz ha lehet, legalább is az ilyeneket.kicsit szerényebben!!! :idea:

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #4884 Dátum: 2012. November 19. - 19:39:51 »
AlexK- fehege éltárs szerintem csak jót akart neked, főleg, hogy Sanyi írásait/ajánlásait linkelte be megerősítésképp, hogy jobban tanulmányozd. Valószínűleg fehege éltárs több borotvakést is élezett már meg, mint Te, úgyhogy egy kicsit több tiszteletet neki! De csak ezért, mert stílusban és megközelítéssel már nekünk is akadtak gondjaink egymással. Azonban végigolvasva az utolsó pár posztot, most semmi durvát nem találok benne, leszámítva, hogy nagyon magadra veszed, hogy "noob" vagy még az élezés területén, ami egyáltalán nem szégyen, azért (is) van ez a topik. Sőt az sem, hogy kérdezel és a válaszokban megosztod éppen felmerülő gondolataidat ( ami szintén "noob" volt, ezért ment így a reakció...). Erre reagált fehege éltárs egy kicsit fellengzősen, de szerintem nem írt akkora hülyeséget, ahogy én értelmeztem, a jótanács nagyon is ott volt benne, még ha nem is konkrétan ezt a választ vártad.

A kövekkel "spúrkodni" valóbban nem érdemes, azonban egy jó szett összeállítása "olcsón" tényleg komoly ügy, úgyszintén megtanulni a különböző köveket használni és saját ízlés szerinti élt varázsolni rajtuk. Az első pár kés valószínűleg így is úgy is félre fog sikerülni függetlenül, hogy milyen felszereléssel indulsz, vagy éppen Sanyi mester milyen tanácsokkal lát el. Ahogy Sanyi mester is írta, van egy javasolt optimális alap készlet, azonban ezután a tanuló periódus után lesz igazán nem mindegy a számodra megfelelő felszerelés, de ez meg innentől megint szubjektív, ugyebár anno Faházy egy fakanállal vert el mindenkit ping-pongban... kb. ugyanez az élezés területén is megoldható... Písz  :sör:   

Nem elérhető AlexK

• Törzstag
« Válasz #4885 Dátum: 2012. November 19. - 19:55:51 »
lehet hogy az élezés területén "új" vagyok de szerintem a commentjét nem lehet máshogy értelmezni.egyébiránt nem hinném hogy "noob" lennék a fórumozás stb.területén mert nekem hamarabb volt borotvafórumom mint ez, személyesen is ismersz találkoztunk gyálon "beretva.com" amit azonban időhiány stb...miatt nem folytattam.mikor is volt ez??? hány éve???egyébként teljesen mind1 engem ne oktasson ki senki se, ha én megadom a tiszteletet másnak akkor ő is adja meg, és ne szóljon bele ilyen stílusba más commentjébe. mindenkinek kifizettem amit kért sőt egy fillért sem alkudtam belőle nem hiszem hogy bunkónak ismert meg akivel személyesen találkoztam...ha esetleg vkinek más ezzel kapcsolatban a tapasztalata akkor nyugodtan írja ide.
ennyi és nem több nem szeretem amikor a semmire veri magát vki...

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #4886 Dátum: 2012. November 19. - 20:18:54 »
Szia AlexK! Üdv újra itt is!
Minden tiszteletem a Tied, hogy bevállalod az élezést!
Amit fehege éltárs írt én továbbra sem látom, hogy nagyon gáz lenne vagy nagyon tiszteletlen ( lehet megszoktam már a stílusát) kicsit fellengzős ok, de jóindulatú volt a szituációban úgy érzem. Majd ha ténylegesen elkezded az élezést, akkor bizony jól fog jönni minden infó hidd el! Bunkónak dehogy vagy bunkó ( ezt naná, hogy alátámasztom ), sajnos itt akaratlanul is becsúszik egy-egy olyan komment, ami egy kicsit félremegy... Ezen meg ne kapd fel a vizet, mert szerintem itt senki sem akar megalázni senkit, főleg, azzal hogy megpróbál valami "tudást" átadni és veszi a fáradságot, hogy gépeljen (neked), még ha "semminek a verését"  ;D is érzed benne.

Nem elérhető AlexK

• Törzstag
« Válasz #4887 Dátum: 2012. November 20. - 01:10:26 »
Kedves AlexK!
Tudod, ha kezdő fórumosként illendően bemutatkoztál volna a megfelelő topikban, akkor tudhattam volna, hogy régi motoros vagy a borotvakések tárgyában.
Az idegesítő stílusú kérdéseidből nem ez jött le.

Írhattam volna tömören, hogy olvass vissza ba..meg, mert többször tárgyalt témát kérdezgetsz.

Inkább visszafogva magam, tudatos frivolsággal, az illemet betartva válaszoltam.
Hogy észrevedd már magad!

Ugye alap illem szabály, hogy visszaolvasunk, nem terheljük a fórumot napokig feleslegesen a tudatlanságunkkal.
Kapise? Tisztelt Uram!

A hozzászólásaidból azt látom, hogy néhany dologban azért előtted járok.
Pld. én új tagként bemutatkoztam a "Légy üdvözölve!" topikban, mert nekem lejött hogy ez egy baráti közösség.
Nem terhelve senki türelmét képes voltam csendesen megvásárolni egy "semi pro" szintetikus élező szettet, a fórum olvasható információira támaszkodva.
Értem a tapasztalati tanácsot, meg ha irónikus formában kapom is. Mert ez ugye egy baráti közösség!  ;)

Ezeket tisztelettel ajánlom a figyelmedbe, mert talán nem ördöngősség.  :sör:
Ennyi ? Akkor most commentelem a hozzászólásodat hasonlóan mókásan a te stílusodban:  :fetreng:
Miért lenne a bemutatkozás udvarias dolog egy fórumon? Ez a szabályzat része ? Mitől udvarias vkit udvariatlannak nevezni azért mert nem óhajt bepillantást engedni a privát szférájába? Szerintem egyetlen olyan fórumot sem látsz fejlett országokban ahol vki ilyen megnyílvánulást tett. Részemről majd azzal találkozok akivel akarok, és azzal osztom meg mit ettem reggelire akivel akarom. Az pedig hogy miért az csak rám tartozik.
Kezdő fórumos? Ez megint csak mit jelent ? Fórumtag van szerintem, mert lehet hogy vki utánad regel 1 évvel de 10x jobban ért itt minden témához.  :idea: Egyéb iránt most befejezem a veled való vitatkozást mert nem vagy hajlandó megérteni hogy gáz volt a hozzászólásod azért mert valótlan dolgokat írtál le benne és játszottad a "Hollywood-i Rudit" benne. Nem kell másokat látatlanul minősíteni, kioktatni ahogy te csinálod, főleg nem úgy hogy azt sem tudod ki az, és el sem olvasod mire válaszolsz. Érdekes módon akitől megkaptam a választ az értette...Nyugodtan olvasd vissza. Még egyszer leírom végszónak: Több szerénységet !!!  ;)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #4888 Dátum: 2012. November 20. - 06:23:26 »
Alex!

Nem kell, de itt szokás. A fórum nyílt, de az ápoltak többsége polgári nevén tárolja telefonjaban a rabtarsak személyes adatait...

Ez az egyetlen fórum, ahol a polgári nevem a nickem. Felesleges lenne más, úgyis tudja mindenki.

"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #4889 Dátum: 2012. November 20. - 06:55:24 »
Urak, sürgősen kéretik abbahagyni egymás nyílt szapulását.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici