Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1466199 alkalommal)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
Re:Kávézó
« Válasz #4935 Dátum: 2012. November 26. - 22:40:43 »
Látom magam előtt a jelenetet mikor stacio a gyönyörűen kikevert habból kiemeli a pamacs nyelét és kidülledt szemmel felkiált,
"Hát a borz meg hova tűnt???"
Elég volt ez a fél másodpercnyi figyelemkiesés hogy a szappan bebizonyítsa milyen jól síkosít.  :-\
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #4936 Dátum: 2012. November 26. - 22:45:50 »
Mondjuk van olyan pamacs, aminek kifejezetten jól jönne egy ilyen szőrvég-koptató.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #4937 Dátum: 2012. November 27. - 11:39:48 »
Látom magam előtt a jelenetet mikor stacio a gyönyörűen kikevert habból kiemeli a pamacs nyelét és kidülledt szemmel felkiált,
Elég volt ez a fél másodpercnyi figyelemkiesés hogy a szappan bebizonyítsa milyen jól síkosít.  :-\

:fetreng: :fetreng: :fetreng: :fetreng: :fetreng: :fetreng: :fetreng: :fetreng:
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #4938 Dátum: 2012. November 27. - 19:12:40 »

:fetreng: :fetreng: :fetreng:
olyat röhögtem, hogy tiszta nyál lett a noti.. ;D
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #4939 Dátum: 2012. November 27. - 19:15:40 »
Hát, én könnyesre röhögtem magam.  :fetreng:

http://indavideo.hu/video/Te_is_behugyoznal

Nem elérhető csigafrédi

• Tag
« Válasz #4940 Dátum: 2012. November 27. - 19:37:53 »
naggyon mocskos  :fetreng:

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #4941 Dátum: 2012. November 27. - 19:50:20 »
Nekem nem tetszemnek az ilyen idióta ötletek... jön egy nem szerencsétlen akinek nem az a reakciója, hogy a fejét fogja és sikít, hanem, hogy előhúzza a baseball ütőt (vagy inkább a Colt-ot), és holtra veri a kiscsajt, akkor mit csinál a hülye stáb? Majd sajnálkozik? és ez is simán benne van a pakliban, meg az is, hogy a delikvens szívinfarktusban hirtelen elhuny ott a helyszínen...

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #4942 Dátum: 2012. November 27. - 20:21:46 »
Nekem nem tetszemnek az ilyen idióta ötletek...
Penge, sajnos a statisztikai többségnek tetszik...s így persze találkozik a kereslet a kínálattal.  :(
Néhány példa: Győzike show, Házasodik a gazda, The Voice, stb. Sajnos ez a lista közelít legjobban a végtelenhez.
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #4943 Dátum: 2012. November 27. - 21:32:31 »
Szerintem ha nem nézne a sok hülye állandóan horror filmeket már gyerekkorától, normálisabban tudná kezelni a helyzetet.
Pl. Józsi biztosan odamenne a kislányhoz és megkérdezné, akar-e beszélni a fájdalmairól...  ;)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #4944 Dátum: 2012. November 27. - 22:46:20 »
Malacnak igaza lehet, mert úgy hiszem én is, hogy a sikítás + tenyér a szem elé és befordul a sarokba...ez részben tanult reakció. Hozzáteszem ebben a helyzetben én is megijednék és biztosan libabőrös lenne a hátam... de úgy 1 mp múlva már járna az agyam, hogy most akkor mit is látok, főleg ha már megállt a lift is. Azért mindent összerakva ez már gyanús szitu (főleg, hogy nincs egy Uzi a kislány kezében...ha lenne, akkor félnék igazán, de akkor is összeállna a kép, hogy mondjuk rablás van alakulóban.)

Józsit elképzelem, ahogy holt nyugodtan elővenné az ingaórát, meg a beszélőkéjét...és megnyugtatná:
magát!  :fetreng:  :sör:

Az még nagyobb poén lett volna, ha beszúrnak egy nyugodt lelket is, aki megsimogatja a kislány fejét... sőt hirtelen a sötétben az áldozat cserélődne ki mondjuk egy ősemberre, aki morogva lenézne, mire a kislány pisilne be és gyorsan távozna a rejtett ajtón...
Józsi- Azért a Győzike show, Házasodik a gazda, meg a többi hasonló műsor nem mérhető össze ezzel, azok nem életveszélyesek (rájuk nézve)... az elég szomorú, hogy ezek a műsorok mondjuk nézettségben bőven lekőrözik, a "Hogyan készült" Discoverys dokumentumfilmeket, amik sokkal hasznosabbak minden tekintetben.

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #4945 Dátum: 2012. November 27. - 23:15:05 »
nekem az a remek ötletem támadt, hogy másodfokú átverősót kéne csinálni: megrendeztetni egy ilyen ilyesztgetős jelenetet egy stábbal és egy "átvert" személy látszólag ott halna meg szívinfarktusban (beépített orvos kétségbeesve pánikolna, hogy "Nincs pulzus, Istenem, mind börtönbe kerülünk!!!") és a végén az áldozat adhatná át a pezsgőt a megőszült stábnak :D
... a nyúlon túl?

Nem elérhető csigafrédi

• Tag
« Válasz #4946 Dátum: 2012. November 28. - 08:28:42 »
Jaja, szemét viccek ezek, de megmondom őszintén, hogy a karosszékből nézve inkább a reakciókat nézem, ami viszont megmosolyogtat. Nyilván nem mindenki reagált így, ez egy összevágott kisfilm.
Tegnap előtt egy kb 20 perces jackass szerű bakiparádét néztem, tényleg komoly törések, zúzódások, eszméletlen emberi hülyeségekből, gyakorlatlanságokból...stb biztos ismeritek ezeket is. Nekem komolyan szinte fizikailag fájt némelyiket végignézni, és még sajnáltam is párat, aki nem a hülyesége miatt csattant mondjuk a zacsival a korláton...
És mégis csípem néha az ilyen válogatásokat, lehet huhogni, meg nevetni rajta.
Én amúgy egyáltalán nem sorolnám sem a kandikamerás átveréseket, sem a bakiparádékat a győzike színvonalhoz. Ezekben az a "jó", hogy igazi reakciókat látunk, eljátszhatunk a gondolattal, hogy mi hogy reagáltunk volna. Én valószínűleg lefagytam volna a kiscsajtól, és elmormoltam volna egy hubazmeget úgy nagy hirtelenjében...

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #4947 Dátum: 2012. November 28. - 11:06:23 »
Igen, érdekes szitu ez...

Én pl. azzal kezdtem volna, hogy mikor tök sötét lesz, előveszem a telómat, hogy lássak valamit. Nálam ez már olyan "beidegződés", hogy ha ismeretlen környezetben sötétbe kerülök, akkor próbálok némi fényt csiholni. Nem mintha félnék a sötétben, csak az ember úgy könnyebben tájékozódik...
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #4948 Dátum: 2012. November 28. - 12:31:17 »

Igen ezzel én is így vagyok, ha sötét környezetbe kerülök, előveszem az elektromos sokkolómat, a viperát,
és a keserű home defendert, nálam ez amolyan beidegződés és azzal próbálnék némi fényt csiholni.........
Én sem félek a sötétben de az  említetekkel jobban tájékozódom.

Imi most tényleg, kb 8 mp volt világítás nélkül. Mire a telódért nyúlsz már ott a kiscsaj.....  :P 
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető Ser Renly

• Törzstag
« Válasz #4949 Dátum: 2012. November 28. - 13:06:42 »
Brilliáns!  :sör:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici