Jó, legalább 2x sűrűbben kell éleznem őket mint pl. Lovász kollega késeit, pedig azok se ATS-34-ből vannak
Hát ez tudod úgy van, hogy én pedig például névvel, címmel szállítok neked olyan nagyon is késértő személyt, aki két Lovász kést is vett, de nem használja őket, mert egy kilós kenyér után már nincs élük. Persze ez nyilván ez nem általánosan jellemző a Lovász késekre, csak becsúszott valami bibi. Illetve legyünk igazságosak, a Lovász kések nem egy kategória a tömegtermelés-késekkel, hanem magasabb. Akkor már mondjuk a Tramontinához hasonlítsuk a Fiskarsot.
De továbbra is fenntartom, hogy a Fiskars nem bóvli. Nem is kovácsolt Wüsthof vagy Sabatier persze, de nem bóvli. Épp anyosóméknál vagyok Fenyvesen, na, itt a konyhafiókból tudnék mutatni vagy két tucat ön- és közveszélyes bóvlit...