Nem értem, miért ajánlgatjátok ezeket a méregdrága barkácskütyüket! Igazi amerikai ökörség, épp, mint az eldobható borotva!
Amiket kezdőmókus leírt, annak alapján egyszerűen fenőkőre van szüksége, mert kést fenni férfias, kézügyességet igénylő, kellemes tevékenység, ráadásul hatékony is.
Ki a fenét érdekel, hogy hány fokot mászik el az él? Ha meg érdekel, nem egy fogpiszkáló méretű baszra fogom bízni a késemet, egy ilyen bazidrága, műmájer hülyeségre, ami azzal etet, hogy jajde professzionális, és szettben ad vagy harminc, színes, műanyag biszbaszt.
Kés, értitek, csak egy konyhakés! Kaszához kaszakő, konyhakéshez fenőkő, padlóhoz partvis.
Szóval szerintem teljesen jól választottál magadtól is, veszel egy (két) jó követ, ha béna vagy, legfeljebb elcseszel egy kést, de ha átlagosan kézügyes vagy, menni fog elsőre is. (Én még sosem csesztem el élt, csak végigmentem a szokásos megúszós spóroláson, kaszakő – olcsó kő – drágább-de-nem-jó-kő – végre-egy-rendes-cucc útvonalon. Ezt te megúszod, mert elsőre rászánod azt a tízest, gratula!)